bodekku 31.12.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 witajcie sylwestrowo! Teska - nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 31.12.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Słuchajcie, mądrzy i doświadczeni ludzie!!!! Ja, kompletny nowicjusz mam zapytanko , takie maleńkie. Po przeczytaniu setek artykułów czuję się głupsza od mojego rocznego synka, bo nie wiem Z CZEGO MAM ZBUDOWAĆ SWÓJ WYMARZONY DOM !!!!!!!!! Zaznaczam, że przesadnie groszem nie śmierdzę. Byłam już prawie pewna betonu komórkowego (Solbet), ale teraz to już naprawdę zgłupiałam. Ulitujcie się nad zdesperowaną jednostką! Nie cierpię nie wiedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 31.12.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 I jeszcze jedno, jeśli ktoś miałby ochotę i czas podzielić się doświadczeniami to czy mogłabym prosić o info na priva ? Łatwiej będzie mi to wyłapać i odpowiedzieć. Dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.12.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witajcie Ewa: myśle że najlepsza jest pierwsza myśl.. potem to już tylko filozofowanie, założyłaś BK? no to niech tak bedzie... material dość prosty w budowie i dalszej obróbce... np. rycie w scianach decyzje podejmij sama, ja mam BK i jestem zadowolony pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 witam wszystkich Maksiu jak się udała pierwsza imprezka Małgosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.12.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Monka: wejdz do mnie na stronke, potem galeria malgosi..tam znajdziesz odpowiedz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 EWA maksiu ma racje, BK jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witam wszystkich ........sylwestrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Maksiu weszłam na stronkę popatrzyłam no i dalej nie wiem co Małgosia wybrała? Co prawda trzyma dlugopis w ręku ale inne rzeczy też zniknęły Chyba musisz pomóc rozwiązać tę zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.12.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Monka: kolejność była taka jak na zdjęciach (faktycznie słabo widoczne), najpierw wybrała książeczke z obrazkami, a następnie pisak a zostawiła w spokoju zarówno kieliszek, jak i pieniądze, jak i krzyżyk krótko mówiąc - będzie naukowiec z niej :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 uff... zagadka rozwiązana gratulacje dla Małgosi za dokonanie dobrego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 ...hmm..monka nio nie wiadomo czy on taki dobry....... maksiu buziaki dla Małgosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 31.12.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Udało mi się właśnie wskoczyć znów na forum (korzystając z łaskawości mojego syneczka - bawi sie w demolowanie klocków) . Dzieki Maksiu i Teska za odpowiedź na moje rozterki. Chyba faktycznie pierwsza myśl jest najlepsza. Macie pomysł skąd go brać - może jakaś porządna hurtownia czy producent np. z Rurki ??? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Teska a czemu zły? zawsze to lepiej niż kieliszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Dobrej zabawy sylwestrowej i spełnienia marzeń w nowym roku http://www.animowane-gify.com/gify%20okazyjne/gify%20sylwestrowe/silverster__22_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.12.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 doskonałej zabawy i spełnienia marzeńw nadchodzącym roku życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 31.12.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Noworocznie pozdrawiam wszystkich odważnych budowniczych....tym co mają jeszcze przed sobą to wydarzenie (tak jak my) życzę ( również i sobie) oby otaczali nas tylko dobrzy doradcy,uczciwi pracownicy,oby pogoda sprzyjała,i SZCZĘŚCIE.I aby wszyscy , którzy mają ambitny plan już w nowym domku za rok świętować sylwestra DOKONALI TEGO!!! POzdrawiamy również tych,którzy dziś w swoich domkach pod ciepłym pledzikiem spędzą wieczór....co to lecjutko uziemieni z powodu swoich milusińskich...tak jak my z naszym 1,5 rocznym synkiem. Ps. My budujemy trójwarstwową z silki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 31.12.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Szampańskiej zabawy w Sylwestra, ambitnych pomysłów i samych pozytywnych ich realizacji na caluśki Nowy Rok życzy wszystkim Amonka i Amo no to zobaczymy się za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 monka..... hmm...kieliszek powiedzmy i rózaniec na koncu....naukowcem niech bedzie po srodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Szczesliwego Nowego 2005 Roku........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts