Miśki 31.12.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Zyczymy wszystkim wspanialego nadchodzacego roku 2005. Oby ziscily sie Wam wszystkie zyczenia (zwlaszcza te budowlane)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 01.01.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Hej mamy NOWY ROK! Wszystkiego co najlepsze i oby wredni ludzie trzymali się od nas wszystkich jak nadalej. I jak to mówi moja kuzynka dentystka - zdrówka, zdrówka a resztę sobie kupimy. Oby nas było na to stać, tego życzymy wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.01.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 najlepsze życzenia noworoczne jak wam się udał Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 wszystkiego dobrego w tym Nowym 2005 roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Bodekku witaj w Nowym Roku....a sylwek??? ech...beznadziejnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 01.01.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Teska Dlaczego Sylwester beznadziejny??? Coś się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 ....eeeee.....siedziałam sama w domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.01.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witajcie! I juz po Balu! Właściwe, to ten Sylwester troszke na siłę i naciągany jest: trzeba się dobrze bawić, a jak trzeba, to nie zawsze sie chce (o ironio!) No w każdym razie zmierzam do tego, że najmilej wspominam właśnie samotnego ( z dzieciaczkami) Sylwestra zeszłego roku, kiedy wyluzowana w papuciach i piżdżamce spędziłam wieczór przed telewizorem i świetle mojej choinki. Teska głowa więc do góry! Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie prawdziwie! Ewa jesli chodzi o Rurke, to chyba tam sobie nic nie kupisz, bo oni raczej dogadują się z duzymi hurtowniami i nawet, jak cos ci sprzedadzą, to po zbójeckiej cenie. Jesli natomiast zdecydujesz się na zwykły (pewnie Rurkowy ) beton komórkowy, to mam go trochę do odsprzedania w bardzo dobrej cenie! Właśnie kończę pakowanie całej mojej rodzinki i za 2 godziny ruszamy na narty! Tylko jak te wszytskie bagaże wcisnąć do jednego auta? Pozdrawiam więc Noworocznie i do zobaczenia po urlopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henio13 02.01.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witam wszystkich w nowym 2005 roku ... Czy kto z fotumowiczów może polecić dobrego i stosunkowo niedrogiego fachowca od zabudowy kominka? Z góry dziękuje za informacje. Henio. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.01.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 no to witajcie niedzielnie Teska - nie łam się - będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 02.01.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 TESKA!! Jak to możliwe, że taka fajna osóbka siedziała sama?? Ty coś chyba żartujesz Następnym razem daj znać, posiedzimy razem nad nalewkami mojej mamy i moimi. Porównamy procenty, kolor.. i eep.. ten, co ja tttu ...chciałam rzeccc? Gwarantowany sposób na extra zabawę. Trzymaj sie i odezwij się jakbyś chciała pogadać. Mówiłam już, że fajna babka z Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.01.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witajcie niedzielnie...... Ewa zerknij na priva..... Ogólnie to nie było tak żle.....czarny Jasiek...i kilkadziesiat telefonów....hihihihi nikt ze znajomych nie wierzył ze jestem sama w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.01.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 HENIO13 WIATJ W NASZEJ GRUPIE.....JESTES NR 1 NOWYM W TYM ROKU ja mam fon do fachowca..ale niestety do tanich nie nalezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.01.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 hmm... nikogo nie był od 11???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.01.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witajcie! Ech! To już 2005r.Dla mnie bardzo dobry był ten 2004, aż żal, że już odszedł. Mam tylko nadzieję, że ten będzie równie dobry albo i lepszy.....czego i Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.01.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 W tym roku w SMSach chodziły takie życzenia na Nowy Rok (Wy pewnie też je dostaliście, ale gdyby nie to....): Pewności Leppera, uśmiechu Millera, pieniędzy Rywina, władzy Putinai....Ile razy Miller skłamał, ile Kwach obietnic złamał, ile Kalisz nosi sadła, ile Beger owsa zjadła, ile Pęczak wziął na boku tyle szczęścia w Nowym Roku!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 witajcie poniedziałkowo! czy oprócz mnie ktoś jeszcze pracuje? mam nadzieję, że w tym roku się wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.01.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witam wszystkich noworocznie. Pierwszy dzionek w pracy, mam nadzieję że minie spokojnie żeby cały rok był też spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 cześć maro74powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.01.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Witam wszystkich. Maro 74, dalej szukasz działki, czy już coś znalazłeś? Bodekku, nadzieję to ja mam taką samą jak Ty, że też się wprowadzę przed Bożym Narodzeniem. Mam juz dość mieszkania w bloku!! Dyganie wózka na szóste piętro z 15-kg dziecięciem w środku, bo winda popsuła się trzeci raz w ostatnim tygodniu .... Uroczo, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts