czupurek 04.01.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 wieści z budowy wreszcie zamontowano mi właśnie drzwi zewnętrzne małżek mówi, że w chacie cholernie jasno się zrobiło i wygląda jak w banku już nie mogę się doczekać powrotu do domu tralala mam drzwi a i wybrałam wstępnie drzwi wewnętrzne. na forum było trochę o firmie DRE. i faktycznie za niedużą cenę, drzwi dość przyzwoite, konkurują z portą zamówiłam takie jak poniżej, tylko kolor calvados i szyby mleczne, więc o niebo ładniejsze http://www.dre.pl/images_d/modern_30.jpg a cena podstawowa drzwi to, ok. 330 zł + ościeżnica 200 zł + opaska 40-50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Czupurek..... zrób fotę zewnetrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.01.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Dzień dobry po dłuuuugiej nieobecności.Wszystkim najlepszego w nowym 2005tym.Czupurek, co tam ze strony elektrycznej potrzeba do odbioru domu?Cholewka, przyszedł mi rachunek na prawie 450 zł. za prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.01.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Czupurek,ładne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.01.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 zdjęcie zrobię, a jakże Józia - Didi jest już po odbiorze i kiedyś mi przysłała co trzeba mieć, więc podaję: 1. protokół zerowania 2. projekt jednokreskowy (jest w projekcie przyłącza) 3. protokół odbioru końcowego 4. potwierdzenie oddania do użytkowania lokalu mieszkalnego 5. akt notarialny 6. nadanie nazwy ulicy 7. aktualne warunki przyłączenia 8. uprawnienia elektryka 9. inwentaryzacja geodezyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 04.01.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witajcie Skonczyły się moje dobre czasy na Forum Czasu mało, ni ma kiedy poczytać, popisać Praca, praca, praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.01.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Teska - ja naprawdę zapomniałem ale po przeprowadzce na pewno sobie przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 04.01.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam, witam!!! Ktos tu mowil o pracy? Do Polski dopiero chyba w lutym pojade, bo wolnego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Miśki - my tak sobie tylko gaworzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 04.01.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 wiem bodeczku, tak sie skarze... jaka pogoda w Szczecinie i okolicach? bo my mamy wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.01.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Miśki - u nas generalnie późno-jesiennie; silny wiatr, co chwilę leje, ciemności straszliwe; jednym słowem - ohyda ale jak to mawiają starożytni - aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.01.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 witam z ranakurcze za oknem jeszcze ciemno drzwi wejściowe zamontowane, wreszcie się cywilizuję pomału życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.01.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 witam środkowo! teraz trochę jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 05.01.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Dzień Dobry w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.01.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 I ja Was witam! Tak się przyzwyczaiłam do leniuchowania, że jest mi trudno rano wstać. No ale trzeba niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.01.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witam wszystkich A ja dzisiaj zaspałam rozumiecie, pięć minutek, które się przeciągnęło a później wielki popłoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.01.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Witajcie ja tam nie mam problemow ze wstawaniem rannym, zreszta dziecko mi nie pozwala na spanie dłuższe niż budzik :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.01.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Słuchajcie! Kto mi pomoże rozwiązać mały problemik?Właśnie siedzę nad PITami i próbuję część moich pieniędzy odzyskać..Chodzi mi o taką rzecz: wykorzystałam ulgę budowlaną, od kiedy mogę korzystać z ulgi na remont? Czy ktoś się w tym orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.01.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Echo........echo.....echo! Ale dziś pustki, tylko echo szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.01.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 witam w srodę.... Bodek - koniecznie musisz...odpocząc...a kiedy to wiekopomna chwilka nastąpi?? przeprowadzki i urlopiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts