S.P. 06.01.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Didi, niestety tylko remontowa ci została. Nie możesz ponosić wydatków na wybudowanie odebranego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.01.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 a bez odbioru nie można odliczać z ulgi remontowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 witam czwartkowo znowu leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 CZupurek hihi ja wiem jaka miałaś dziurę....to moge sobie wyobrazic co to za dzwi....a raczej ; WROTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 SP a co?? studentów nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.01.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Teska - nic nie mów, nic. najgorsze że wcale mi się nie podobają i jestem zła tak się dać wpuścić w maliny, ech Didi - czy to aby nie twój mąż z córcią są prezentowani na str. 10 dzisiejszego głosu w konkursie na najładniejszą dekorację świetlną? no, no gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Czupurek nie podobają sie Tobie?????? dlaczego ? za duze czy to cos innego??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.01.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 uaaaaa.....Jaka jestem śpiąca Czy to wina pogody? Chyba odpłynę. Złapałam bakcyla budowlanego. Sprzedaję dom i buduję drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 JÓZIU ????????? chce sie Tobie? dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.01.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Teska, studenci są ale chyba się szykują do sesji, bo jakoś mało się kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 hahhaha cos wam powiem...... w sobote ide na impreske...........na tance......do domu starców.... podobno jest rewelacyjnie......personel znajomi i mieszkancy....dałam sie namówic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.01.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Teska - dam zdjęcie niedługo, to sama zobaczysz. za duże na pewno i szybki miały nic nie prześwitywać (mam z refleksem), a tu... cały środek widać jak na wystawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witajcie, ale tu się u Was dzieje! Józia, czemu Ty dom sprzedajesz, nie podoba Ci się, cyco? Teska, na mur beton będziesz najfajniejszą laską na imprezie! Czupurek, no pokaż te drzwi, może nie są takie złe? S.P., u nas to studenci właśnie dopiero przed sesją przypominają sobie o wykładowcach i zaczynają chadzać po dyżurach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.01.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Józia S Jak chcesz sprzedać domek to może zdjęcia wrzucisz bo w dzienniku coś sie nie można doczekać Teska No to sobie teraz samotnego sylwestra odbijesz myślę że wbrew pozorom to może być bardzo fajna imprezka. A tak z innej bajki to oglądałam sobie Twój domek i mam pytanko jaką masz dachówkę i okna (kolor i gdzie kupowane). czupurek może nie jest tak źle, tylko po prostu musisz się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Monka okna pcv firmy M&S tytanowe złoty dąb a dachówki Euronit brązowy esowka podwójna. Na tej impresce bedzie wiecej osób w moim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Monka te okna to jak cos to TYLKO polecam chłopaków na Gdanskiej...mozesz wynegocjowac fajny rabat ...i sa ogólnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.01.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 TESKA ty to robisz za dobrego duszka na forum. Każdemu coś miłego, zawsze jakąś informację podrzucisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 pewnie że nie są złe. mogę np sklep już otworzyć, filię banku zdjęcie dam w poniedziałek - muszę zrobić zdjęcie w dzień, a obecnie jak wracam do dom jest już niestety ciemno Teska - szampańskiej zabawy i nie ważne gdzie, ważne z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Ewa ano dzięki...staram sie w ramach mozliwosci oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.01.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Czupurek hmm...fakt otwór był wielgasny.....ale napewno ciut przesadzasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts