monka 07.01.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam Zgadzam się dziewczyny...beznadziejne Mam dzisiaj ogromniastego doła właściwie nie wiem dlaczego, może ta pogoda tak na mnie działa? A Tobie Teska co dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 07.01.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 to chyba jakis zbiorowy dol.. lej mozna powiedziec wiesz Teska, mieszkalam w Polsce, to ciagle bylam sama, bo Piotrek w Norwegii, ale przynajmniej rodzicow blisko mialam, gromade przyjaciol.. teraz nie dosc, ze ciagle sama, to jeszcze tak bardzo daleko od bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Uszy do góry, dziewczyny, Proszę mi tu się wziąć w garść i myśleć pozytywnie: nosi tych Waszych myśliwych po świecie, ale każdy wróci do ciepłej żonki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 myślimy, myślimy pozytywnie...... własnie dostałam smska od połówki....jest na Martynice bedzie w domku 22 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.01.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No widzisz Teska mój jeszcze nie wrócił a już wie gdzie i kiedy jedzie następnym razem, ale najpierw rodzinne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 SP no moj tez wie kiedy jedzie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Wszystkiego dobrego w nowym roku !!! Tak sobie do Was zaglądam niesiony miłością i nienawiścią zarazem Miłością bo ... moja żonka jest Szczecinianką a nienawiścią gdyż... teściowa mieszka w Szczecinieeeee !!!!! Ufff, ulżyło mi. Mam do Was kochani pytanko : mianowicie co myślicie o starym przesądzie, że wszystkie zaległe sprawy ze starego roku trzeba załatwiać za wczasu tak aby nie stanęły kością w gardle z nowym rokiem? Co Myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.01.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 a co, teściową chcesz odstrzelić? Po pierwsze trochę poźno - stary rok się skończył, więc w gardle kością dalej Ci będzie stała; po drugie - co wolisz , wredną, żywą teściową ładnych parę kilometrów od siebie, czy może wściekłą żonę na miejscu jak utłuczesz jej mamusię??? Nic się nie martw, nie Ty jeden masz teściową Jak musisz sobie ulżyć, to dobre miejsce wybrałeś, przynajmniej żona sie nie dowie jakie masz zdanie o jej sznownej matuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Doskonale zna moje zdanie na jej temat, co nie oznacza że chcę babsko ukatrupić. Co to, to nie. Chodziło mi raczej o niespełnione obietnice. Czy odbiją się czkawką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.01.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Jeśli obiecałeś żonie i nie dotrzymałeś, to masz jak w banku, że odbiją Ci się czkawką. sama jestem żoną, więc wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Nnno blisko, bardzo blisko. Chodzi o to, że to mi coś obiecano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 07.01.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Popieram Ewe w 100% Jesli nie spelniles czegos, co obiecales (zwlaszcza ukochanej ZONCE ) odbije sie bez watpienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Nnno blisko, bardzo blisko. Chodzi o to, że to mi coś obiecano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 07.01.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 maksymov, w takim razie wszystko przed toba i to w podwojnej dawce.. oj, bedzie sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Najśmieszniejsze jest to, że to nie żonka mi obiecała. ... ale też kobieta.... Taki numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 07.01.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 maksymov, ja pytac dalej nie bede (choc ciekawosc zzera ), bo jeszcze do kryzysu w malzestwie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Zagadki ciąg dalszy: znamy się, rozmawiamy ze sobą ... ja Ją wielokrotnie widziałem a Ona mnie tylko raz ... i to przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 07.01.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam Wszystkich Troszkę mnie nie było, ale było pracowicie - mogę się pochwalić uprawnieniami budowlanymi bez ograniczeń w specjaliności instalacyjnej w zakresie sieci,instalcaji itp, itd .... elektryczymi. Zatem jeśli ktoś z Grupy Maksia miałby problemy z prądem - służę pomocą Pozdrawiam Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Maxymov o czym mówisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.01.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Maxymov ja Ciebie...... bede miała czkawke....jesssuuu ale cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts