Teska 07.01.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ODWOŁUJĘ....czkawki miec nie bede.........a myslałm ze to chodzi o to co wiesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy04 07.01.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Rok zaczyna się świetnie - tego amego życzę wszystkim - aby tak do końca.Po wielu trudach mam ekipę do zbudowania stanu surowego. Powiedzcie czy 185.000zł za stan surowy (ściany fundament standart bloczek betonowy, ściany parteru i poddasza porotherm 25 p+w, działowe z tego samego tylko 11,5, strop porotherm, dach Raben kasztan z 7 sztuk połaciowe velux, kominy cegła pełna, nad dachem klinkier, wszystkie przyłącza ( kan, wod, gaz, ener) - powierzchnia 260m2 uzytkowej ( po podłogach) na realia szczecińskie drogo?NIE CHCĄ MNIE OSKUBAĆ?Wychodzi z rozpiski, że 50 to robota a reszta materiał (kompletnie nic mnie nie obchodzi) czekam na komentarze - tylko nie tak jak z namiarami na ekipe do stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.01.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 ODWOŁUJĘ....czkawki miec nie bede.........a myslałm ze to chodzi o to co wiesz..... Będziesz.... będziesz Właśnie chodzi o .... To Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 07.01.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Teska, co prawda to prawda maksymov ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.01.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Teska, przyznaj się, coś Ty naobiecywała maxymowi? Roman Herczyński: gratulacje serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.01.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No wlasnie.. przyznawac sie co tam sobie na boku spiskujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 08.01.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Cholera, czemu ja nie posiedziałam dłużej w piątek na forum????? A tu się taaakie rzeczy działy.. Tajemnice w powietrzu latają, sansacją jedzie aż miło, a ja w błogiej niświadomości.. co za pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Witajcie Piękna pogoda za oknem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Maksymov hmm...masz u mnie kawkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Maksiu i kobietki....... My nic a nic nie spiskujemy.....prawda Maks ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.01.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Teska, wszyscy wiedza, ze w to cale zamieszanie to o zdjecie takiego przystojniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.01.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Tak...też coś o tym czytałam No Teska chyba nie masz wyjścia, musisz go wreszcie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Kobitki czy jest coś o czym ja nie wiem???? jakie zdjecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 PUK,PUK......OTWORZYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.01.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 No tego przystojniaka, co jego zdjęcie obiecałaś pokazać No Teska biegusiem po aparat i przed dom zdjęcia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Monka...... no racja przypomniało mi sie.... W wielkiej tajemnicy wam powiem ze musze go umyć...coby ładny był na tej fotce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 08.01.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 wiesz co Teska? Przeczytałam Twój post z soboty do pewnej zdenerwowanej kobietki ... I jeszcze raz Ci powiem - fajny z Ciebie człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.01.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Koledzy i kolezanki! Prosze mi tu wyjasnic, bo czytam nasze forum budowlane i coraz glupsza jestem: czy jest jakas roznica w wystepowaniu o warunki na prad i wode, kiedy jest zatwierdzony plan zagospodarowania i jak go nie ma? Bo juz nie wiem czy wystpowac o te warunki (a planu na razie niet) czy cierpliwie poczekac? Zaznaczam, ze z budowa bardzo mi sie nie spieszy (tym bardziej, ze wz tez nie dostane - szybciej plan bedzie slowa pana z gminy), aczkolwiek woda i prad przydatna by byla - nawet, zeby sobie drzewka i krzaczki owocowe posadzic i doprowadzic dzialeczke do wzglednego porzadku - od wiosny z kosiareczka poganiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.01.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Miśki Występowałam o warunki mediów jeszcze przed uzyskaniem WZ (mam działkę rolną) żeby rozeznać się jakie mamy szanse na uzbrojenie. Jak sąsiedzi zaczęli budowę i mogliśmy skorzystać z przepisów o zabudowie dobrosąsiedzkiej i wystąpić o WZ to warunki mediów były jak znalazł. Niestety są one wystawiane na określony czas i w międzyczasie musieliśmy je przedłużyć. Warunki techn. na media mieliśmy w 2003 r. a dopiero w sierpniu 2004 występowaliśmy do Gminy o WZ. Myślę że o warunki na prąd możesz już złożyć bo wiem z doświadczenia że to długo trwa (od określenia warunków, podpisania umowy do wykonania). No ale jeżeli (odpukać) długo nie będziesz miała planu a prąd podłączą to musisz się liczyć z opłatą za przesył prądu. To tyle, może inni są bardziej doświadczeni i coś poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.01.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 monka co dolaczalas do wniosku o warunki przylaczeniowe? mapki? wyciagalas z geodezji na Mickiewicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts