czupurek 10.01.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Teska - napisałam już w galerii, że naprawdę się przeraziłam i od syna operedesa dostałam, że ho, ho. a żebyś widziała miny i słyszała komentarze sąsiadów może przykleję szersze listewki, fakt nie zauważyłam żeby na rysunku by były aż tak cieniusie, ale nie raz już się przekonałam, że na papierze inaczej a w realu inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Czupurek, drzwi wydają się większe, bo kontrastują z szarą ścianą. Pomalujesz elewację na jasno, posadzisz trochę ładnej zieleni od frontu, to napewno mniej się będą rzucać w oczy. A przynajmniej dom wygląda na gościnny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Maggie - 1. u mnie będzie pcv, jeszcze nie negocjowałam2. są dwie szkoły, ale jak drewniana, to lepiej chyba po zrobieniu elewacji na tip top (nie zafajdają)3. czyli cena za malowanie? ode mnie facio chciał 35zł za wsio, tj. 20 zł za ocieplenie i 15 za tynk + malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Czupurek cos Ty....fajne te dzrwi...dobrze tylko sie zastanów czy potrzebujesz do nich opaskę wokół....czy nie bedzie nacpane??? one same w sobie sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Maggie - chociaż jakiś pożytek z nich i nawet otwierają się do środka ale stwierdziłam, że chyba mam jakieś kompleksy jak nie przymierzając Farkuard ze shreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.01.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 U mnie za ocieplenie plus puc plus malowanie było 25/m.Co do podbitki to raczje się ją robi po elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 10.01.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Czupurek,wydaje mi się, że opaska optycznie zwiększy (glównie poszerzy) drzwi, które są całkiem niezłe. Jak będzie kolor na elewacji nie będą wyglądały tak majestatycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.01.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dzięki, dziewczyny. Ocieplenia na ten nasz garaż nie daję, tylko malowanie. Tak się jeszcze zastanawiam, czy koniecznie dawać pod farbę tynk ozdobny (kornik czy jakiś taki), czy można pomalować na ten cementowo- wapienny i jak to będzie wyglądało... Czupurek, Dobre, dobre z tym Shrekiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.01.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Ja tam myślę że jak okna będą miały opaski to drzwi też bym zrobiła z opaską żeby to stanowiło pewną całość. czupurek, bez kompleksów przyzwyczaisz się to nie będziesz sobie mogła wyobrazić domku z innymi drzwiami. A komentarze sąsiadów...pewnie Ci zazdroszczą "Carringtonowych" drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Monka - patrzę na projekt i zauważyłam, że to jeszcze coś innego na tej elewacji miało być wokół drzwi, jak zeskanuję pokażę ta carington - domek niziutki, malutki (my także), a tu patrzcie caringtony ale już je mam i tak musi zostać, po prostu nie stać mnie na wymianę na inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.01.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.01.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 pomocy jak zmusić nierzetelnego wykonawcę aby poprawił to co schrzanił temat bardzo gorący ale nie na głos pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 10.01.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam wszystkich poniedziałkowo , karnawałowo i popołudniowo ....Miłego tygodnia życzę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.01.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Bodekku- a ma już zapłącone czy jeszcze nie- bo wtedy najłątwiej wyegzekwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Bodekk jak zapłacone...to kiepsko...chyba ze nie masz od niego faktury....to strasz US pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam wieczorowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 10.01.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Czesc Teska, my jak zwykle wieczorkiem samotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy04 10.01.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dobry wieczór wszystkim! Podziekowania dla Teski, Czupurka i bikosa za odpowiedzi. Kierownika mam - potrzebującym polecę. Ale aby do przodu, dziś poniedziałek, pojutrze środa i ŚWIĘTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.01.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam wieczorkowo I pozdrawiam - powoli wnikam w sieć a tyle miesięcy był spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 11.01.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Dzień dobry we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts