Miśki 12.01.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 cd.. siatka lesna znalazlam pana, ktory za 50mb siatki wys. 1,60m z dowozem na miejsce chce 235zl duzo to czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.01.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Miśki: nie wiem ile teraz kosztuje siatka leśna, ja we wrzesniu 2003 za rolke 100 mb, siatki leśnej zapłaciłem 300zł (SCMB w Stargardzie)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 12.01.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Maksiu, hmm.. przyjade w lutym to zrobie chyba szybka wycieczke po Castoramie i SCMB.. myslicie, ze jak bysmy zalozyli taka siatke wiosna, to nam ja szybko ukradna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 13.01.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witam w czwartek! Jeszcze tylko jutro.... ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.01.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witajcie...nie cieszy mnie ten czwartek... dziecko mam chore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.01.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Miśki: to zależy jak bardzo na odludziu masz swoją działke... moja jest srodku wsi i siatka wisi do dziś na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 13.01.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Maksiu, pogoda taka nieco zgniła, nic dziwnego, że dużo osób choruje, zwłaszcza maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.01.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 witajcie czwartkowo!cosik się ochłodziłonieprawdaż ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.01.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witam również!! Pawełwarunków jeszcze nie dostałam, ale za to dostałam informację z UW, że na tym terenie jest jakaś szczególna ochrona ptaków, ale......."inwestycja nie wpłynie na populację", a pani w UM powiedziała, że to bedzie najważniejsze zdanie w opini. Bodekkua co Ty taki ostatnio niedogrzany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.01.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witam również!! Pawełwarunków jeszcze nie dostałam, ale za to dostałam informację z UW, że na tym terenie jest jakaś szczególna ochrona ptaków, ale......."inwestycja nie wpłynie na populację", a pani w UM powiedziała, że to bedzie najważniejsze zdanie w opini. Bodekkua co Ty taki ostatnio niedogrzany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witam wszystkich we czwartek..... Miśki......ja kupowałam siatkę na słonecznym koło Nomi, tam było wtedy najtaniej....ale kupowałam cos 2003 lub 2002 nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.01.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Didi! wykonawca sp.....ił mi dach a poprawki wypadało by robić w wyższych temperaturach! a tak w ogóle to jestem ciepłolubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Bodekku ale za to piękne słoneczko świeci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 witam czwartkowo Maksiu - współczuję kurka już 3 dzień jadę po parapety i dojechać nie mogę może dziś się uda? ach, pochwalę się. w sylwestra siedziałam w domu, ale za to, pod koniec stycznia idę na BAL do neptuna! wczoraj przymierzyłam odpowiednią suknię i wiecie... zmieściłam się. tak więc idę balować, choć mażłek nie chciał się zgodzić bo, wczoraj dostaliśmy f-rę na prąd, za okres gdzie grzaliśmy farelkami etc., na kwotę bagatela 600zł pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 pytanko jeszczewczoraj facet w hurtowni zaproponował mi kupno farby firmy caparol (litr od 7 zł) ponoć jakość porównywalna z tikurillą i bogatsza gama kolorówwiecie coś o tych farbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.01.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Czesc wszystkim, U na ju powoli wchodza tynki na sciany, gora juz zrobiona z GK. A przed domem na nowej drodze wisi wlasnie 30 tonowa przyczepa koniec swiata Pawel pozdrow ode mnie pana z Effectora, to wlasnie ta firma i mam bardzo dobre doswiadczenia, co nie jest nierstety regula na naszym rynku, wiec tym bardziej prosze go pozdrowic Teska swego czasu o szybkach pisal Pawel001 (chyba nie pomylilam sie ), tylko nie wiem, czy na forum, czy na priva, wiec podpytaj go, ale polecal chyba firme na Wojska Polskiego w tyle za McDonaldem (tam, gdzie kupowalo sie druczki faktur, przelewow i in.) Miski, podejrzewam, ze niejeden pan ze stoczni paral sie zeglarstwem ten, o ktorym mowa, to R.B. Ewa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 13.01.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witajcie w czwartek,Czupurek, nie znam farb. A skąd facet wie, że dobre? Producent mu powiedział? Najpierw kup trochę i pomaluj garaż, Sama się przekonasz, bo cena zachęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Józia - całkiem dobry pomysł. a pewnie wie, co mu powiedział producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 czupurek hmm...dziwne ale nie słyszałam o takiej farbie......porównywalna??? hmmm za 7 zł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że to spora różnicaech pewnie porównać się nie daale z ciekawości pojadę, zobaczę, a co mi tamzresztą może i są od 7 zł, a te lepsze drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts