delf 13.01.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Przypomnialo mi sie, ze ktos pytal o moja droge... no wiec sypie na nia zuzel , odpad spalania, a potem troche zagescimy zageszczarka i jakos bedzie, koszt niewielki, a efekt jakis jest. Po szczegoly odsylam do bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 ale fakt...kup i pomaluj garaz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witam wszystkich forumowiczów. To moje pierwsze wystąpienie tutaj. Własnie wczoraj stwierdziłem istnienie "Grupy Szczecińskiej", co niezmiernie mnie ucieszyło, gdyż zawsze to szansa na dużą pomoc od osób znających lokalne warunki, a taka na pewno się przyda i pewnie zaraz będę o nią prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 13.01.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 GrzegorzR, witaj w Grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 13.01.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witam Delf to ja pytalem o ten żużel dzięki i szybkiego powrotu do zdrowia. Didi wiem o tej grupie ptaków bo facet od ktorego kupilem działkę jest właścicielem tego pola co się ciągnie aż do zalewu prawie od kościoła, i to on tą grupę tak naprawde wymyslił a kilka osób z gminy mu w tym pomogło i teraz jego pole jest rezerwatem i dostaje dobrą kasę z uni ( cwany człowiek ) a pieniążki naprawde duże Teska to ja pisałem i polecam firmę Art Glass . rozmawiać z panią Izą mozesz się nawet powołać na Pawła z IDEE, ona jest artystką od szkła i naprawde robi super. Mieszczą się tak ja Delf napisała za McDonaldem obok takiej firmy kuchnie amara Miśki w wielgowie jest producent siatki ale adresu nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 13.01.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Czupurku marka caparol to jeden z liderów na rynku niemieckim, mają duzy wybór chemii i o jakość nie ma się co martwić, jesli cenowo są porównywalni to wybrałbym tą markę, kolorowy słonik na logo prawda??mają systemy dociepleń nie znane u nas ale z tego co wiem dość drogie. Kiedyś na rynku niemieckim to byla jedyna firma która miała bardzo popularny tam kolor starej bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.01.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 GrzegorzR - witaj na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Paweł dziękia logo jeszcze nie widziałam, bo rozmawiałam telef. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 GrzegorzR witaj. Kurcze wy to macie już fajne problemy: kolor farby, dzrzwiczki do szafek a ja nie mam o czym pisać, adaptacja projektu się przedłuża nie wiem czy mam być upierdliwa i dzwonić żeby sie dopytać czy cierpliwie poczekać na jakiś sygnał. Wkurza mnie to czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Monka - radzę być upierdliwą. ja byłam grzeczna i cierpliwa, to mój architekt ponad pół roku zwodził mnie z projektem, a kasę chciał wyciągać przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 13.01.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Czupurek nie widzialas http://www.caparol.de/h_index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 czupurekkasę płacimy za określony etap a przedłużyło się ze względu na okres urlopowo - świąteczny nie z winy architekta. No tylko ja taka niecierpliwa jestem, nie wiem jak się wiosny doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.01.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Paweł_jeśli tylko coś u mnie drgnie to Cię poinformuję! GrzegorzRWitaj w grupie!Oczywiście wymagamy aby "nowy" opowiedział coś o sobie. Gdzie się buduje (palnuje), jaki projekt itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.01.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Pod koniec ubiegłego roku podjeliśmy decyzję o budowie własnego domu. Właśnie jestem na etapie poszukiwania działki budowlanej (projekt mamy upatrzony już od dłuższego czasu). Plan mamy chyba bardzo optymistyczny, ale myślę, że to będzie dodatkowo moblizowało. Chcielibyśmy rozpocząć budowę i zakończyć w tym roku. Nasz upatrzony projekt to Dom z cokołem wariant II, z kolecji Muratora. Oczywiście ostateczna decyzja będzie zależała od działki jaką nam uda się nabyć. Jednak jezeli będziemy wybierać inny projekt to na pewno też z kolekcji Muratora. Oczywiście liczę na porady forumowiczów, a jeżeli tylko będę miał możliwość pomóc innym to chętnie to uczynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.01.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Poszukuję działki budowlanej, najlepiej uzbrojonej, co pozwoli na szybszą realizację dalszych planów. Szukam działki w pobliżu Szczecina, raczej w lewobrzeżnej części, rozważam: Dobrą, Tanowo, Pilchowo, Wołczkowo, Bezrzecze, ale inne miejsca też. Może jest ktoś, kto może pomóc i podpowiedzieć, lub nawet dać namiary na sprzedających, doradzić gdzie warto kupować, a gdzie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witaj GrzegorzR koło mnie sa działeczki uzbrojone...gaz miejski,kanaliza miejska...ceny rózne. Koscino - koło Dołuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Paweł dzięki przekaze sasiadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 GrzegorzR - witaji jeszcze dodaj do listy Mierzyn, Kościno, Dołuje też lewobrzeże i sporo gruntów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Józiu rozmawiałam z kumpelką......dzwon jak w dym jesli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 w Dołujach - cena koło 60 zł/m2 uzbrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts