Teska 13.01.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 GrzegorzR działki od 750 m.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 jestem pod wrazeniem ksiedza własnie go pozegnałam...hmm...kolęda...wypił sobie chłopina kawke i nalewke...zadzwoniła komóreczka...a on do mnie: Jezus dzwoni....powiem mu zeby mi wysłał smsa.....hmm..a pozniej...ze tonie w czelusciach czarnych....usmiałam sie ze hohohoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.01.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 GrzegorzR działki od 750 m.... No to jadę oglądać okolicę. Mam nadzieję, że są jakieś tablice z kontaktami do sprzedających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 13.01.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Teska, no to faktycznie bylo sie z czego posmiac.. przynajmniej nie tak sztampowo, zeby tylko szybko odwalic swoja robote.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.01.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Powiedzcie, kierując się własymi doświadczeniami, na ile możliwe jest wybudowanie się do końca tego roku, jezeli uda się szybko kupić uzbrojoną działkę, na którą nie będzie problemu z WZ i pozwoleniem na budowę. Mam wrażenie, że największe problemy (i co za tym idzie pochłoniętego czasu) będą z formalnościami. Mimo wszystko jestem optymistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.01.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Teska, gorąca linia do niebios, no, no, no! Może się przydać. Od kiedy Ivette się ulotniła, brak nam wsparcia nadprzyrodzonego. A jak było w sobotę na baletach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.01.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witaj GrzegorzR koło mnie sa działeczki uzbrojone...gaz miejski,kanaliza miejska...ceny rózne. Koscino - koło Dołuj. Teska możesz dać jakies namiary na te działki. Te ceny różne to tak z grubsza w jakich przedziałach oscylują? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.01.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witajcie,to już piątek. Fajnie.TeskaWczoraj dzwoniłam do kumpelki, ale nie odbierała komórki. Dzisiaj koło 9.00 będę dalej próbować.Jak pwiem jej o tobie: Teska, to będzie wiedziała o kogo chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.01.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Piątek! nareszcie !!! Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 14.01.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witam wszystkich bardzo serdecznie .......Jak miło że to piątek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witajcie... kolejna nieprzespana nocka za mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.01.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 witajcie piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.01.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Hello everybody!!! (nie wiem czy to tak się pisze, ale postanowiłam sprawdzić trochę znajomość angielskiego... i to co pisze rozumiem i umiem w miarę przetłumaczyć, gorzej z pisaniem...) RobertR - sama budowa idzie szybko, baaardzo szybko, a ja na formalności czekałam równy rok, w maju 2003 złożyłam warunki a w maju 2004 dostałam pozwolenie! niestety źle trafiłam, bo akurat wprowadzane było nowe prawo budowlane, ale na warunki musisz na pewno z 3 miesiące i dolicz pozwolenie 3 m-ce! Maksiu - tak mi przykro... Teska - no właśnie jak tam po baletach....no a ksiądz fajny....przystojny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.01.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 witam wszytkich piątkowo Maksiu - no troszkę trzeba w tym wieku pocierpieć. na pocieszenie: nie ty pierwszy i nie ostatni. GrzegorzR - też mi się zdaje, że papierki to, jeden z głównych problemów. choć pamiętam, że ja się bardzo sprężyłam (chciałam załapać się na ulgę), wybłagałam, wybiegałam i bodaj w 2-3 m-ce miałam komplet z pozwoleniem włącznie. obecnie możesz mieć problem z planem zagospodarowania przestrzennego - w wielu miejscach go po prostu nie ma. najlepsze informacje o działkach w mojej okolicy pod nr tel. 602-531-435, 423-30-38 Józia - szykuj się. na 12.00 w niedzielę zrobię ci najazd. może być? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.01.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 czupurek&jolly: ależ ja się wcale nie skarze... jedynie stwierdzilem fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.01.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witajcie!!!! Maksiu! u mnie też była nieprzespana noc, ale z innego powodu....... (no wy świntuchy, co pomyśleliście??)......ZUS wczoraj przysłał mi ponaglenie, że jeszcze nie złożyłam dokumentów o kapitał początkowy . W mieszkaniu wiedziała gdzie je mam, a tu po przeprowadzce ......rety . Przewaliłam cały gabinet , mąż poprawił drugi raz , ale wiadomo najlepsze pomysły przychodzą w nocy....no i znalazłam......a wiecie gdzie.....w reklamówce z przygotowanymi papierami do spalenia. Jest!!!! Teraz muszę pojechać i zawieść papiery, bo znowu gdzieś je wcisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.01.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 GrzegorzRJa papiery kompletowałam ok. 6 miesięcy, najwięcej czekałam na papiery z energetyki. A dom zbudowaliślmy w rok (z 2 miesięczną wakacyjną przerwą) czyli tak naprawdę w 10miesięcy nie spiesząc się . Teraz na warunki z Goleniowa czekam już 4 miesiąc. Więc w 6 napewno się nie zmieszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.01.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Didi - ło matko, dobrze, że nie zdążyłaś spalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.01.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Czupurek a wiesz jak ja się ucieszyłam?.....taniec zwycieństwa odtańczyłam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.01.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Czupurek,może być - czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts