bodekku 14.01.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Didi - to znaczy że jednak masz farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 GrzegorzR gdyby cos papiery mozna załatwic szybko....nawet bardziej niz szybko...musisz miec tylko projekt( jesli gotowy) Reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Maro74 działki sa od 80 zł/m2 za te cene sprzedaje geodeta jak cos reszta na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Józiu jak powiesz ze od Tereski to bedzie wiedziała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.01.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Teska, już dzwoniłam Rozgarnięta ta twoja kumpelka, bo jak powiedziałam, że od Teski to od razu wiedziała. Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Wiatjcie tak ogólnie.....zapomniało mi sie wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Józiu No widzisz.... to fajnie.umówiłaś sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.01.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witam, czy wy też macie takie problemy ze wstawaniem rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 GrzegorzR a ten dom z cokołem to piętrowy czy parterówka??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.01.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Teska,tak. Bedzie dzwonić w przyszłym tygodniu. Ciekawa jestem jej opinii. W niedzielę przyjeżdża czupurek. Też zapytam co myśli. Nie wiem, może mam jakiś uraz, ale jak ktoś chwali mój domek, to tak sobie myślę, że z grzeczności.No jak? Mam uraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.01.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witam, czy wy też macie takie problemy ze wstawaniem rano? S.P., miałam, jak byłam w twoim wieku, ale na starość już się nie chce tyle spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Józiu przewaznie ludziska chwalą z grzecznosci...ale myśle ze jakas cześc mowi to co myśli....szczerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 SP mi tez sie kiepsko wstaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 NU,Nu, OTWIERAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 hmm..czy Ten moderator, administrator to nic nie moze z tym badziewem zrobic????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 14.01.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Maksiu, ja tez dołączam do klubu nocnych Marków ( z musu, a nie z zamiłowania ) Odkąd urodziłam rok i cztery misiące temy mojego Michała to .. przespałam jedną (!!) noc. Po prostu jedne dzieci lubia spać a inne zdecydowanie nie. Bardzo mi przykro, że Twoje maleństwo choruje, mam nadzieję ,że to tylko przeziębienie chociaż to i tak niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 14.01.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 A tak w ogóle, to dzieńdoberek wszystkim!! Teska, zbliża sie ta wiekopomna chwiłła i niedługo zaczynamy budowę. Jeszcze troszke, jeszcze ciut, ciut A co tam u Ciebie? Jak tam synuś po wyjeździe? Zaaklimatyzował się w domku? Grzegorz R Jeśli chcesz w tym roku się wybudować to musisz nabyć działeczkę w pełni uzbrojoną, z warunkami zabudowy ale i tak chyba będziesz musiał nająć kogoś, kto nada bieg nieco szybszy niż przewidują urzędnicy Twoim sprawom. Jeśli chcesz, to mogę dać Ci namiary na takiego człowieka. Daj znać na priv. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.01.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Witam wszystkim ale tutaj dzisiaj ruch od rana GrzegorzR Myślę że jak kupisz dobrą działkę (tzn. z planem, dostępnymi mediami) to końcówka roku jest realna na zaczęcie budowy. Niestety te formalności zabierają sporo czasu, chyba że bardzo się zaangażujesz i podreptasz po urzędach naciskając wszystkich na szybsze tempo Ewa Jak to niedługo zaczynasz Mam nadzieję że te ciut, ciut to dwa miesiące i wystartujemy razem Teska No właśnie, nie zdałaś relacji z baletów. Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 14.01.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ano właśnie, te dwa miesiące to moje ciut, ciut I zaczynamy. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że za miesiąc dostaniemy pozwolenie na budowę! A na jakim etapie Wy jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ewa masz na zbyciu trochę optymizmu widzę że bardzo by mi się przydał.Masz już złożony wniosek o pozwolenie na budowę w Starostwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts