Teska 17.01.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Maro74 fajnie zabrzmiało: fajne miejsca z normalnymi cenami działek....bo jak normalna cena to chyba nie fajne miejsce....cholercia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam wszystkich starych i nowych w poniedziałek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.01.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witajcie W poniedziałek!!! My mieliśmy bardzo pracowity łykendzik, izolacje podłogową robiliśmy bo dziś lub jutro centralne kładą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.01.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 witajcie poniedziałkowo! Teska gartulacje liderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.01.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Teska - gratulacje oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Bodekku witaj dzięki i ciiiiii jak tam postępy na budowie??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.01.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 trochę wyhamowało - ale pomału do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Bodekku zimno cos sie zrobiło...ale to tylko do srody...pozniej deszcz ma padac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.01.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam wszystkich, szczególnie Ala4 Kaca nie mam, nogi też nie bolą chociaż myślałam że jakieś zakwasiki wystąpią bo urządziłam sobie biegi po działce (z miarką) żeby zobaczyć w realu jak to wszystko jest zaplanowane. No i poznałam swoją sąsiadkę, jedyną jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Monka to i tak masz dobrze ze chociaz jedna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.01.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Jedną taką bezpośrednio graniczącą, teren jest raczej zabudowany tylko wokoło mojej działki pustka. No i teren pusty, nie zadrzewiony, a z Twojego okna widziałam taki ładny widok na lasek Teska to jak jest u Ciebie, nikt się nie buduje, nie masz szans na szybkie sąsiedztwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.01.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Monkai dobrze, że póki co nikt się nie buduje! My z sąsiadem postanowiliśmy, że zaczynamy odkładać kasę na kolejne działki gdy tylko rolnikowi (który się zarzeka, że do końca swoich dni będzie uprwiał ziemię i nie sprzeda nawet kawałka) coś się odwidzi, to wykupimy kawał pola tak aby nikt przed nami się nie wybudował! A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.01.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Czesc, jak wam sie podoba nowy Murator, bo mi wcale Zaczyna sie upodabniac graficznie do pierwszej lepszej pierdusnicy cotygodniowej Jolly gratuluje cytowania w Muratorze Ala4 witaj, z tego, co pamietam, to Bikosa wybudowala Babie Lato, chyba to jest to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.01.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Czekam, az ktos otworzy, a tu nic, no wiec otwieram lewa reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 ja chciałam otworzyć, ale wyskoczyła mi jakaś strona testowa z dziwnymi znakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.01.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Delfprzeczytałaś wcześniej co ja od Ciebie chcęPrześlij mi na priv, albo daj do sibie namiar to zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.01.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 a co do nowego Muratora, to jeszcze nie widziałam, bo mi się spóźnia prenumerata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.01.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Didi z jednej strony to fakt, lepiej mieć więcej miejsca dla siebie ale z drugiej, jak mówią "w kupie raźniej" Przez lata z rodzicami mieliśmy jeden dom przy drodze, no i czasami łyso było samemu zostać. Teraz od jakiegoś czasu mamy sąsiadów i po tylu latach mieszkania na odludziu jest ciężko bo np. sąsiad puszcza luzem "łagodnego" rotwailera a ja się cholera go boję. Dziwna jakaś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 17.01.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witajcie, ale dużo piszecie, nie czytałam wszystkiego tak wiec mogę być niedoinformowana Mam nadzieję, że Wszyscy macie sie dobrze. Trzymajcie sie cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Monka....nio...sasiadów to nie mam...teren piękniasty....uzbrojony...tylko niestety ceny działek duze.... chodz to moze ma swoje dobre strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts