Ewa Hebda 19.01.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 JOLLY, a masz namiar na jakiegoś nie zepsutego geologa spoza Szczecina? Będę wdzięczna do grobowej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ewa, podawalam juz na tym Forum namiary na bardzo przyjazna pania geolog, Danute Brode, niejednemu juz odwierty robila i jest wyjatkowo niezepsuta Mam je w domu, wiec dopiero jutro lub wieczorkiem, chyba, ze mnie ktos wyreczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.01.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ewa,mam wrażenie, że geolog z ciebie nie zdziera, ale... płaciłam nie od całości a od ilości odwiertów. Zbadała mi pani geolog grunt pod domem i pod oczyszczalnią. Dowiedz się ile trzeba zrobić dziur pod oczyszczalnię, żeby badanie było wiarygodne i dopilnuj, żeby nie wiercili nieportzebnie. Ps. Ja tyle zapłaciłam w 2003r za min. 5 odwiertów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.01.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ewa, podawalam juz na tym Forum namiary na bardzo przyjazna pania geolog, Danute Brode, niejednemu juz odwierty robila i jest wyjatkowo niezepsuta Mam je w domu, wiec dopiero jutro lub wieczorkiem, chyba, ze mnie ktos wyreczy U mnie chyba była ta sama pani. Delf, czyta pani jest ok. 50-55-letnia? Ewa, ja również w tej chwili nie dysponuję danymi geologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 19.01.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Delf, gdybyś mogła rzucić mi na priv jak wrócisz do domku namiar na tą pania geolog to będę wdzięczna. Podzwoniłam teraz po różnych biurach geologicznych i najniższa cena jaką usłyszałam to 1000 zł+ VAT. Powoli tace nadzieję, że uda mi sie cos taniej załatwić. Józia, dzięki za rady - na pewno zwrócę uwagę na to co napisałaś. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ewa Jeżeli masz torf to chyba rzeczywiście nie warto ryzykować. U mnie jest glina. Ewa a kiedy była ta kopalnia torfu? Bo mieszkam w tej miejscowości od kilkunastu lat, znam rdzennych mieszkańców, którzy osiedlili się tam po wojnie i nie słyszałam o niczym takim. No i jeszcze znam Pana który stawia na początku drogi od ul. Lubieszyńskiej parterówki na sprzedaż w tym jedną dla siebie i z tego co wiem to gruntu nie wzmacniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Józia, zabij mnie, ale nie jestem w stanie oszacowac jej wieku ale w sumie moglaby tyle miec Ma biuro na Niebuszewie. Ewa ja w 2002 placilam 300 zl za dzialke. Cena w okolicach 1000 jest zatem dla mnie porazajaca! Czyzby ceny takie zmienily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.01.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Delf,to jak będziesz wrzucać Ewie, to wrzuć i mi na priva dane pani geolog.Dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 19.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 MONKA - Za Niemca była ta kopalnia torfu - tak usłyszałam. A ten Pan co buduje parterówki na Wspólnej to jeździ srebrnym Mercedesem (nie znam modelu ale wygląda na full wypas) ? Niewysoki, ok 55 lat, złoty łańcuch? Jeśli tak, to znamy tego samego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.01.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 czyli bonzio w merolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ewa chyba ten sam, właściwie to mój mąż go zna, ja bardziej z opowiedań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 19.01.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 No prosze jaki ten świat mały Na razie muszę spadać bo pogoda piękna i mój synuś domaga się spacerku. Zajrzę do Was później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 witam nio tego Pna w tym Merolku to i ja znam wiecie co???? w tym forum jest CENZURA!!!!!!! przezyłam szoka wczoraj.... ale wiecej nie pisze...domyslajta sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 monka ano dzięki..widziałam te ekspresy...to nie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Teska zcenzurowali cię? Taka duża z ciebie dziewczynka i trzeba było cię cenzurować? I dałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 delf nie....moj poscik z 17 stycznia....wzbudził ...krótko mówiąc niezadowolenie..... a ja Teska przezyłam szoka...\b]to było żenujace[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 ...już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 chodziło o recenzje Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.01.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Melduję, że: - magiczna kwota 100.000 została przeze mnie przekroczona - centralne robią - wczoraj już zawiesili wszystkie grzejniki - wygląda to bardzo ekstra!!! (grzejniki miedziano-aluminiowe - mam nadzieję, że dobre) - zdecydowałam na piec na pellets - niedługo montaż całości! ciekawe czy to zda egzamin???? - za ok. 2 tygodnie tynki! upatrzyłam też ekstra wanne nazywa się love story jest owalno -kątna 185x135 duuuuużżżżżża ekstra! kosztuje jak na tak dużą 2045 plus obudowa 961!!!!! chyba muszę na nią uzbierać kasę, bo rewelka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Love story powiadasz? Jakiej firmy? Bo już mi sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts