czupurek 19.01.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Jolly - gratulejszyn wanna - cena spora, ale dla tych wymiarów i nazwy, tak dla nazwy bym ją kupiła tak kupiłam umywalkę firmy ideal była ładna, duża, dużo kosztowała (ponad 1,6k), ale nazwa przeważyła decyzję: small (w wolnym tłumaczeniu szmal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.01.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 wanna w Castoramie - niestety byłam po coś innego i nie zagłębiałam się co do producenta, ale jest świetna... wiem że oboje z Moim na pewno się zmieścimy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.01.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Jolly, a przymiarka była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 No własnie? Mysmy z mezem do kazdej upatrzonej wanny wlazili w sklepie, buciki elegancko zdejmowalismy i siup do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.01.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 delf - ale w Castoramie niektóre wanny są zawieszone wysoko pod sufitem lub stoją pionowo - trochę trudno wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.01.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 jollyz własnego doświadczenia:w castoramie spodobała mi się wanna kosztowała 1320zł (nie pamiętam jak się nazywała), już mieliśmy z mężem ją rezerwować (bo byliśmy małym samochodem, a gdybyśmy byli dużym to pewnie już byśmy ją kupili) jednak (na szczęście) pojechaliśmy do NOMI i tam ta sama wanna ale za....675zł (nazwa chyba katamaran?) . No i którą kupiliśmy? Czupurek też to może potwierdzić!!!O niebo lepszy wybór mają w Nomi w Stargardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 relacja z zakupów: Davidoff i Lavaza creme tylko mielone Gdyby ktoś gdzieś zobaczył ziarniste, proszę dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 niom potwierdzam Didi zachwaliła, pobiegłam kupić teraz mam zamontowaną, do tego pięknista bateria i się plumpam bez końca i z mężem też się plumpałam, a co (ale tylko raz) wymiary 150x150 narożna, ale i tak się można zmieścić w różnych konfiguracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 19.01.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 delf nie....moj poscik z 17 stycznia....wzbudził ...krótko mówiąc niezadowolenie..... a ja Teska przezyłam szoka...\b]to było żenujace[/b] Jeśli faktycznie chodziło o tę recenzję to jestem zdziwiony, że dostałaś po uszach. Nie zdążyłem dopisać wcześniej, ale chciałem powiedzieć, że mam podobne wrażenie (co do porównania tych dwóch tytułów). Przyczyn może być kilka i nie zawsze muszą być obiektywne... ale w końcu na czym polega Forum? Jeśli nie na tym, to "ja przepraszam - powiedział Wódz - i zniknął"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 delf - ale w Castoramie niektóre wanny są zawieszone wysoko pod sufitem lub stoją pionowo - trochę trudno wejść oj tam zaraz, troche fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 delf nie....moj poscik z 17 stycznia....wzbudził ...krótko mówiąc niezadowolenie..... a ja Teska przezyłam szoka...\b]to było żenujace[/b] Jeśli faktycznie chodziło o tę recenzję to jestem zdziwiony, że dostałaś po uszach. Nie zdążyłem dopisać wcześniej, ale chciałem powiedzieć, że mam podobne wrażenie (co do porównania tych dwóch tytułów). Przyczyn może być kilka i nie zawsze muszą być obiektywne... ale w końcu na czym polega Forum? Jeśli nie na tym, to "ja przepraszam - powiedział Wódz - i zniknął"... Chyba jednak nie o to, bo ja tez sie wyrazilam na temat poziomu muratora i nie ocenzurowano mnie. A wiec o co chodzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.01.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Didi - ziarniste kupujemy na Łukasińskiego tam jest przedstawicielstwo Elite i Saeco jak dobrze pamiętam mieści się w biurowcu przy piekarni - telefon w książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.01.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 delf fantazja fantazją ale wejść jakoś trzeba, tak na marginesie to dopiero przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Stasiek masz racje.....ale....forum powinno dawac mozliwosci wypowiadania sie ...i wcale nie koniecznie dobrze na temat gospodarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.01.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Teska - popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 delf o to.... ale Ciebie ładnie nie opisali w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.01.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 ale juz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.01.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witam i pozdrawiam,Stasiek- cena za wylewkę- 11zl za robociznę plus materiał- to zależy jaka chcesz grubość -dla grubości 5cm wychodziło 20pln (wylewka z robocizną)plus styropian i folia. W cenie robocizny rozłożenie styropianu. Do całej wylewki dodałam włókien polipropylenowych- koszt ok 1pln/metr. siatki dalam tylko pod kominek i w garazu a nad podłogówką dodatkowo plastyfikator. teraz głądzie- nie wiem ile za same gładzenie ale przeciętnie cena była 10-18 za gładź ze szlifowaniem gruntowaniem i podwojnym malowaniem. Moi robia to za 12pln. To sama robocizna. Co do materialu- zalezy jaka gladz wybierzech i jaka farbe- mozesz miec za 22pln- 300pln za 10litrów. Podbitke mam z osb wiec to się nie liczy.ktoś pytał o adaptację-Cena za adaptację plus załatwienie pozwolenia i uzgodnien to 4-5tys. Scianki dzailowe mozesz sam zmieniać tlyko potem kierownik naniesie to na projekt jako zmiane nieistotną.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 19.01.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Witam!!! Jolly napisz troszke wiecej o tym piecu na pelety (gdzie kupowalas, ile cie to kosztowalo, co z miejscem na magazynowanie opalu i cala reszte..., aha i gdzie bedziesz pelety kupowac i czy orientowalas sie juz w jakiej sa cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala4 19.01.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Maro74Narazie to ciekawych i w miarę niedrogich działek nie znalazlam.Mnie intersuje Osowo i to tam poszukuję działki, z tego co czytałam to Ty poszukujesz działki raczej poza Szczecinem. Jak o czymś się dowiem to dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts