Gość Gosc123 21.01.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Bodekku, jak miło to słyszeć! To krok milowy w Twoim domku, gratuluję sukcesów i... zazdroszczę Przy okazji... obiecanki-cacanki, robią z nas idiotów i oszukują nas na każdym kroku...: http://biznes.onet.pl/5,1212520,prasa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Stasiek Ty nie zazdraszczaj tylko sie pochwal na jakim jestes etapie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.01.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 witam piątkowo nie ma nikogo? bo się pracuje, ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Bodek a parapety masz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.01.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Teska - mam ale zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 To ja lece do porzadków.......mam dzisiaj goscia w domku moja przyjaciółka.....jeszcze z podstawówki..... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.01.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 miłego sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.01.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Witam wszystkich Bodek, gratulacje no to parapetówka zbliża się wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.01.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 gratulacje Bodekku Donoszę - materiał na podbitkę kupiony Info dla Maksia - do wyboru miałam podbitkę z pcv typu siding (ok. 23zł/m2) i panele zewnętrzne (12-15zł/m2), z których też robi się podbitkę. Z uwagi na różnicę w cenach wybór padł na panele. i tak: w castoramie najtaniej (niecałe 12 zł) ale.... no właśnie, panele były w różnych odcieniach (białe i jakby kremowe), a listwy wszelakie tylko kremowe, więc odpadło. potem się okazało, że panele są z innej, a listwy z innej firmy, no i to oświetlenie, przy którym nic nie widać, a już napewno takich niuansów jak odcień. po kilku tel. znalazłam panele w SCMB. na plus: cena paneli 13,80zł/m2 (ze szczęścia zapomniałam się potargować o rabat ), i panele i listwy są jednej firmy (Ergis), więc i z odcieniem nie ma problema. jak zawsze panele były tańsze niż listwy. no ale już mam i mogę działać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.01.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 czupurek - a czy w podbitce masz jakieś otworkiwentylacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.01.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Witajcie.. Czupurku: dziekuje za informacjemówisz ze panele zewnętrzne mozna stosowac zamiennie z pcv typu siding, dobra wiadomość. A powiedz mi... jak kształtują sie ceny profili i innych rzeczy potrzebych do zrobienia podbitki na gotowo?pozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.01.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 monka - ale do parapetówki to bardziej potrzebne są wewnętrzne parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.01.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 wewnętrzne to goście mogą przynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.01.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.01.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Witajcie w piątek, czupurek, bodekku - gratulacje! A ja mam zmartwienie: Małżonek wpadł wczoraj na działkę na wizję lokalną i - kurka wodna - chyba ścianka działowa pęka, bo rysy na tynku i gładzi są z dwóch stron. Psiakrrrrrew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.01.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Maggie - bez paniki, może to tylko tynk. Bodekku - no oczywista, że panele te nie mają wentylacji, ale jak ktoś potrzebuje, to są listwy łączące które takową posiadają. Maksiu - wszystkie listwy jakie kupiłam (narożnik zewnętrzny, listwa łącząca i listwa jakaś tam - 3mb) po 13,30 zł/sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.01.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 no i jeszcze trzeba coś kupić na konstrukcję podbitki. u mnie wykorzystano pozostałe na budowie deski, więc obyło się bez kosztów. w pierwszej wersji miałam kupić na konstrukcję płytę osb, ale po przeliczeniu wyszło drożej niż sama podbitka. Didi - potrzebuję pomocy. chodzi mi o piec. nie wiem dlaczego, ale mam jedną rurkę (jakby od zbiornika wyrównawczego), która nigdzie nie jest podłączona i o zgrozo ciągle z niej kapie woda (na ziemię). nawet jeżeli chodziłoby o wyrównanie ciśnienia to, chyba miesiąc pracy pieca to, stanowczo za dużo. jak jest u ciebie? muszę zadzwonić do buderusa i pogadać z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.01.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Uwielbiam piątek, zwłaszcza że od poniedziałku tydzień urlopiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.01.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Słuchajcie wszyscy, którzy jeszcze mają babcię lub dziadka (ja mam) dzisiaj i jutro ich święto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts