Miśki 27.01.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witam wszystkich! Jestem juz po pracy Milo mi, ze sie wam podoba moj dream-land. Nie moge sie doczekac, kiedy bedzie tam stala Klementynka i bede mogla codziennie podziwiac wschody i zachody slonca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 lalalalalalalalala właśnie dostałam telefon, że moje drzwi wewnętrzne przyjechały i są do odbioru szkoda, że nie mam czasu: dziś nie zdążę, jutro wybieram się na bal.. trudno muszę wytrzymać do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 właśnie mi montują bramę garażową zaraz musze pojechać i ją zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Bodekku - jak zamontują daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 czupurek - ma się rozumieć! dam znać na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Bodek: to odrazu pochwal sie i pstryknij fotke :D zreszta mozesz wiecej fotek, bo jakos ostatnio cisza u ciebie, w tym temacie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.01.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Maksiu, popieram cie w 100% bodeczku - zapomniales oczy nam cieszyc swoim drewniaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.01.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 cześć, szybko sie dzisiaj zwinęliście A ja nie mam już gipsu!!!!!!!!!!!!!! Tylko opaske elastyczna, ale jaka swoboda ruchów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ewa, jak geodetka? Bodekku zdjęcia! zdjęcia! zdjęcia! Maggie, jak przemyslenia? Ja byłam. Miśka fajowska działka! pozdrawiam wszystkich Acha, ktoś pisał, że robi właśnie tynki wewnetrzne, zdaje się, że za 17 zł. Prosze sie odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.01.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 dobra - postaram się poprawić delf - uważaj na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 27.01.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witam Wszystkich. Ehhh prawie z rok mnie tu nie było, więc czuje sie jakbym zaczynal od nowa ale moj Przytulny już prawie gotowy, dziś odpalilem piec , zabieram się za malowanie scian i sufitów a pozniej tylko z 1000 drobiazgów i ... Na wiosnę przeprowadzka juz licze dni bodekku - nie masz żadnych problemów z Canada System? Pozdrawiam Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.01.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajczie w piątek - najbardziej optymistyczny dzień w tygodniu. Arthee, nie pisałeś, ale widać powód. Efekt też. Dzisiaj kuligowego szaleństwa cd., Ala szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 witajcie zimy ciag dalszy, ale nie jest tak zle.. da sie jeszcze dojchac samochodem do pracy m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.01.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 witam piątkowo ja dziś niedługo bo, pracy moc, a i wcześniej wychodzę - w końcu potrzebuję paru godzin by przygotować się do balu pozdrowionka dla wszystkich Bodekku - jak brama? powiedz coś bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.01.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 witajcie piątkowo!nareszcie wolny weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.01.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 na pewno pojadę na budowę Arthee - to nie jest temat na głośno ale przydał by się środek przymusu bezpośredniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.01.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 czupurek - bliżej brama jest bardzo ładna brązowa 4,5 metra szeroka zamówiona w "Bramoncie" na Dąbrowskiego. więcej na stronie http://www.novoferm.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.01.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witam wszystkich czupurek miłej zabawy i dobrego samopoczucia po balu delf to jesteś trochę lżejsza dbaj o rękę żebyś mogła klikać z nami Bodekku na stronce bramy fajne ale pstryknij fotkę i pochwal sie swoją. Jak możesz to napisz na priva jaką cenę wynegocjowałeś? A tak wogóle to też planuje jakieś weekendowe szaleństwo śniegowo - sankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ale nam dziś grupa nisko spadla... nie mowcie ze wszyscy pracujecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.01.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajcie, fajnie bez gipsowej rekawiczki, wcale jej nie żałuję, i tak była bez palców I poleciał... ech Teska, to ma dobrze... Kurcze, wiecie, że pracownicy Enei latają samolotem via Warszawa do Krakowa na Małysza? Koniec świata! Przecież ta firma nie do końca jest prywatna, właściwie nie do połowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.01.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 monka - brama była w cenie domu - mam pod klucz "all inclusive" mam nadzieję, 10% od razu można dostać obsługa bardzo sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts