czupurek 31.01.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 W domu grzeje ze aż milo dlugo Wam się domki nagrzewały przy rozruchu do 18 - 20'C? Arthee trochę to zajęło, a jaki rachunek przyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.01.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Kurcze, wiecie, że pracownicy Enei latają samolotem via Warszawa do Krakowa na Małysza? Koniec świata! Przecież ta firma nie do końca jest prywatna, właściwie nie do połowy.. gwoli infromacji, wogóle nie jest prywatna - 1 osobowa spółka SP naprawdę nigdzie nie byłam, siedziałam w chatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.01.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 maksiu - muszę przejrzeć a potem podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.01.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witajcie, a ja mam w domu ospę wietrzną . Syn szczęśliwy, że nie musiał iść do szkoły, ja - zdecydowanie mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 31.01.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witajcie po długiej przerwie! Maksiu - gdzieś zniknął mój domek!!! co robić???? O tych tynkach to ja pisałam, mam za 17 zeta czy to dobra cena? pisałam o tym w sobotę, ale nikt 'mi nie odpisał.... Melduję, że centralne już gotowe !!! teraz tylko woda no i inspektor z banku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 31.01.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 witam wszystkich starych i nowych forumowiczów nareszcie się odnalazłam, jakoś nie mogłam trafic na forum coś się popsuło z moim logowaniem ale co tam ważne że jestem no tak cóż to znaczy doświadczenie grupy tak jak powiedzieliście rok to papiery i tak tez się stało ale swoją drogą biurokracja to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.01.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Jolly - ja w lutym 2004 płaciłam 17zł brutto za tynki gipsowe z maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.01.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Cześć Iwona G., aleś się zawieruszyła . No, fajnie, że znów jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.01.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 maksiu - wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.01.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 wszyscy w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.01.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 coś się zacięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.01.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witaj miła grupo! Paweł_w piątek dostałam pocztą świeżutkie, pachnące warunki zabudowy! Artheea który Przytulniak masz? Bo ja mieszkam od kwietnia w D12B wariant III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.01.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Cześć kochani, z ręka coraz lepiej, ale jeszcze długo będę na nią kulała Bodekku dzieki za miłe słowa Jolly Zbudmowałaś się już? Opowiedz, jak było! A co do tynków, to jesli to cena za wszytsko: robocizna i materiał, to w moi przekonaniu jest to tanio. Mariusz mam wrażenie, że ostatnio powstaja tylko ekskluzywne salony łazienkowe. Jeden juz od dawna funkcjonuje na rogu Jagiellonskiej i Smialego, a ostatnio wyczailam jakis na Piastów po prawej stronie jadąc od pl.Kościuszki. Czy to dobry pomysł? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.01.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Delfiku, ja wybieram się na narty w ferie, mam nadzieję wrócić w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.01.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 no to troszkę humoru od poniedziałku W barze facet odwraca się do sąsiada:- Przepraszam, czy mogę panu postawić drinka? Taki pan przystojny.- Och, jaki pan sympatyczny!- Jest pan gejem?- Nie, a pan?- Też nie.- Szkoda - powiedzieli naraz. Dziadek chcial isc z babcia do lózka ale babcia nie ma ochoty wiecdziadek mówi- Babcia chodz ze mna do lózka dostaniesz stóweBabcia sie zastanawiala chwile ale w koncu sie zgodzila.... poskonczonym seksie dziadek wstaje ubiera sie i daje babci stówe.Babcia zapala swiatlo i mówi- Dziadek, ale to jest stara stówa- STARA DUPA, STARA STÓWA - odpowiada dziadek. Facet na rozmowie o pracę:- Gdzie Pan wcześniej pracował?- Służyłem w armii. Byłem w marines.- Uczestniczył Pan w jakimś konflikcie wojskowym?- Owszem. byłem dwa lata w Wietnamie i tam zdarzył mi się maływypadek...- To znaczy ?- Granat urwał mi jaja...- W porządku. Zatrudniam Pana. Proszę przyjść w poniedziałek na 10:00do pracy.Pana stanowisko będzie już gotowe...- Na 10:00 ? Tak późno? Wie Pan, nie chcę być faworyzowany ze względuna mojekalectwo. Inni też pracują od 10:00 ?- Wie Pan, w zasadzie zaczynamy pracę od 07:00, ale przez pierwszetrzy godzinydrapiemy się tylko po jajach i zastanawiamy od czego by tu zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.01.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Czupurek S.P. uważaj też na stacjach benzynowych, znajoma znajomej przetrwała cało wyjazd w góry, ale wracajac z gór do domu poslizgneła sie na stacji benzynowej w drodze do kasy i ... złamała rekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 31.01.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 31.01.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witajcie w poniedziałek. Zapraszam do oglądania zdjęć mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 31.01.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ups... nie zaktualizowało profilu. Co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.01.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No, na stacjach to też warto uważać gdzie się tankuje. Po zatankowaniu w Rosinie paliwo mi zamarzło w baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts