bodekku 01.02.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Teska - witaj z powrotem prace po małym postoju ruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Maggie - mnie się też "całkiem" podoba ale jeszcze trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 delf - brama i drzwi wejściowe - brąz okna białe tak nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Bodekku ups Józia S no ja nie miałam tego komfortu oglądania wnętrz na żywo, a to co na zdjęciach ... podzielam zdanie Jolly - raczej porażka. A ta posciel naprawde mi sie strasznie spodobała, ostatnio sie skłaniam do sielskich klimatów bieliźnianych Na zdjęciach widac tylko kawałki kolorowych ścian (abstrachując od tego, że dla mnie są za mocne) i nic poza tym nie widać), kominek wygląda jak wtulony w kąt szpieg z krainy deszczowców - Carramba, zero klimatu. Jedynie co, to kuchnia wyszła całkiem całkiem (chyba masz do niej sentyment) i ona najbardziej mi sie podoba. Najważniejsze , że ty się czujesz tam dobrze, reszta nie ma żadnego znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 delf - nie ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Homoseksualista, dowiedziawszy się, że ma aids, pyta lekarza: - Czy jest coś, co mogłoby mi pomoc? - Myślę, że powinien pan pojechać do Meksyku, pić tam jak najwięcej wody, tequili też sobie nie odmawiać, zajadać przysmakami kuchni meksykańskiej i spożywać dużo, bardzo dużo owoców i warzyw. - I to mnie uzdrowi? - Nie, ale nauczy do czego służy dupa! Dawno się tak nie uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 A robiłaś na zamówienie? Czasami niby robia na zamówienie, ale proponują typówki najbardziej zblizone rozmiarami do wymiarów rzeczywistych, żeby było taniej. ja tak miałam przy oknach. Może tu było podobnie? raczej nie. po prostu zamówiłam drzwi firmy DRE i facet przyjechał i mierzył wszystkie otwory, a potem one przyjechały (drzwi, nie otwory) i wychodzi że brakuje (na górze, lub na dole - jak kto woli) cosik 10 cm. przecież to, bezsensu Józia - dobre. a twoja chatka podoba mi się i w realu i na zdjęciach, bo najważniejsze - jest GOTOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 No to pociagnę dalej temat: Wchodzi myszka do kuchni, podchodzi do lodówki wyciąga pęto kiełbasy i zawiesza sobie na szyjce, bierze baleron pod jedna pache, a kawał sera pod drugą, zamyka łokciem lodówkę i wraca. Patrzy, a przy norce stoi pułapka na myszy i kawałeczek serka. Myszka patrzy na to i mówi: Jak z dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 to teraz ja Czterech żonatych mężczyzn w niedzielne przedpołudnie gra w golfa.Przy3-cim dołku jeden z nich mówi: - Nie macie pojęcia co musiałem przejść, żeby dzisiaj z wami zagrać. Musiałem obiecać żonie, że w przyszły weekend pomaluję cały dom. Na to drugi: - To jeszcze nic, ja musiałem obiecać, że wykopię w ogródku basen... Trzeci: - I tak macie dobrze... ja będę musiał przejść całkowity remont kuchni... Czwarty z graczy nie odezwał się ani słowem, ale oczywiście pozostali nie dali mu spokoju: - A ty czemu nic nie mówisz? Nie musiałeś nic obiecać żonie żeby cię puściła?? - Nie - odparł czwarty - ja po prostu nastawiłem budzik na 5:30 rano, gdy zadzwonił, to szturchnąłem żonę i spytałem: "Seksik czy golfik ??" W odpowiedzi usłyszałem: "Odpie*dol się, kije są w szafie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.02.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 po prostu zamówiłam drzwi firmy DRE i facet przyjechał i mierzył wszystkie otwory, a potem one przyjechały (drzwi, nie otwory) i wychodzi że brakuje (na górze, lub na dole - jak kto woli) cosik 10 cm. przecież to, bezsensu No to nie widze inaczej, jak rozpocząć procedure reklamacyjną, chyba, że masz w nosie i ci to pasuje. Swoja drogą, to jest naprawde po prostu bez sensu Józia - dobre. a twoja chatka podoba mi się i w realu i na zdjęciach, bo najważniejsze - jest GOTOWA O tak, to w chatce Józi jest najpiękniejsze i bije inne chatki na głowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 józia - dobre. A twoja chatka podoba mi się i w realu i na zdjęciach, bo najważniejsze - jest gotowa o tak, to w chatce józi jest najpiękniejsze i bije inne chatki na głowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 w temacie drzwi:dzwoniłam do facia i on powiedział, że to drzwi typowe i on mówił mi (kurcze nie słuchałam), że ma za wysokie otworybleee, trzeba będzie je zniżyć, kurkano bo przecież nie zamówię bo, byłyby 3 razy droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.02.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Czupurku powiedz jakie masz te otwory bo standardowo powinno byc 205 od posadzki wlasciwej ale nie wiem czemu u nas na budowach wlasnie u góry najczesciej wychodzi 212 i to jest zwiazane chyba z osadzaniem nadproza . Jesli masz takie otwory to niestety albo zamoiwsz sobie nietpowke albo obnizysz otwory (my to robimy tak ze klejimy płyty gk do nadproza a potam dajemy siatke na polaczenia). Heh mam warunki zabudowy powiedzcie mi co to jesty dach wileospadowy?? dwa spady plus ganek np?? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.02.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Paweł_ - wielospadowy to bardzo ładny, połamany i drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 a teraz coś na humor Wykaz pieśni, jakie należy śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija się następujące prędkości: 90 km/h - To szczęśliwy dzień... 100 km/h - Cóż Ci, Jezu damy... 110 km/h - Ojcze, Ty kochasz mnie... 120 km/h - Liczę na Ciebie, Ojcze... 130 km/h - Panie, przebacz nam... 140 km/h - Zbliżam się w pokorze... 150 km/h - Być bliżej Ciebie chcę... 160 km/h - Pan Jezus już się zbliża... 170 km/h - U drzwi Twoich stoję, Panie... 180 km/h - Jezus jest tu... 200 km/h - Witam Cię, Ojcze... 220 km/h - Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie... Uwaga! Warning! Achtung! Wnimanie! Św. Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje św. Piotrowi! Św. Krzysztofie, módl się za nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 01.02.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Bodekku, swietne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.02.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Św. Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje św. Piotrowi! . Super hasło, bardzo przemawia do wyobraźni. Powinni to drukować na dowodach rejestracyjnych i prawkach jazdy. Tylko co dla niewierzących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 01.02.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witam wszystkich! Bikosa, Jolly - dziękuję za "namiary" na fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dzień dobry w mroźną lutową środę. Niedługo Walentynki. Ja jestem Walentynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts