czupurek 03.02.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Olka - nie czuj, bo faktycznie zapączkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 ale wszystkich te pączkirozleniwiły pisać się nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 wg warunków zgłosiłam się do zarządu dróg powiatowych o uzgodnienia we wniosku podalam : .... wszyscy wcześniej mówili że powiatowa dzwonie do zarządu dróg i co? Pan twierdzi , że niby skąd on miał wiedzieć że to jest droga wojewódzka i on nie czuje się winny i co Wy na to? Iwona: przede wszystkim, nie sądze abyś miala w warunkach napisane ze masz się zgłosic do zarządów dróg powiatowych, a najprawdopodobniej ze masz uzgodnić to z zarządcą drogi (bez wskazywania czyja to droga). Nie chce bronic, gościa w zarzadzie drog powietowych, ale jedyne co on mogl zrobic to tylko sprawdzić czy ta droga jest faktywnie w ich zarządzie. Jeśli podał Ci taką informacje wczesniej, a teraz sie z tego wycofal, to sprawa jest jasna... zrobił Cię w balona... pytanie brzmi.. kim są Ci wszyscy którzy wcześniej mówili że powiatowa ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 hej.. pączkersi..ale was przypililo z tymi pączkami.. a ja jeszcze dziś nie zjadłem ani jednego.. ale... zaraz nadrobie zaległosci...pączki leża i czkają na swoją kolej m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.02.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 właśnie dzisiaj dostałam sprostowanie z gminy że droga jest wojewódzka a nie powiatowa wcześniej nikt na to nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Iwona G - to typowe dla urzędasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.02.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Coś na humor z BHP Wypadki na budowie niestety sie zdarzaja. W takich przypadkach zglaszalo sie wypadek, po czym na budowe przyjezdzal funkcjonariusz BHP, który spisywal protokól powypadkowy. Kiedyś przy robotach zbrojarskich chlopki przeciagaly prety zbrojeniowe z wiazki pod nozyce, jakies 20 metrów po równej drodze. Jeden sie potknal i rozbil sobie twarz . Nic wielkiego, obmyl sie, majster zdezynfekowale przygryzioną warge wodą utlenioną i nazad do roboty, ale wypadek trzeba bylo zglosić. Wzmiankowany funkcjonariusz BHP pojawil sie po dwóch dniach, jak zwykle oszolomiony poczuciem misji. Wezwal poszkodowanego i swiadków, przesluchal, a jakze, i popelnil protokól. Oryginal zabral, a kopie dostalem do akt budowy. Przeczytalem go i .............. o malo nie musialem znów zglaszac wypadku... W protokole stalo jak wól: PRACOWNIK DOZNAL URAZU WARGI WSKUTEK CIĄGNIĄCIA DRUTA. pilnujcie u siebie zbrojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 maro 74 - to było piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.02.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.02.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 maro74 nic dodać nic ująć czupurku pamietasz o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.02.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Maro masz mnie na sumieniu, spadłam z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.02.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Fajnie , że się Wam podobało jak będe miał jeszce coś dobrego to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.02.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 łojoj ale wymietło wszystkich. A więc zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 04.02.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Dzień dobry piątkowo ale ten czas leci - dopiero był poniedziałek. A my się starzejemy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Oj prawda Józiu.. prawa.. faktycznie dopiero był poniedziałek.. a tu już piątek... a co ze środkiem tygodnia? wyparował chyba m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.02.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam wszystkich w najlepszym dniu tygodnia - PIĄTEK rules ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.02.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 pozdrawiam piątkowo! jak tam po pączkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.02.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Wczoraj tylko 6 , i jeszcze jeden dzisiaj ale ten się już nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.02.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam wszystkich A u mnie się coś przestawiło wczoraj zjadłam tylko jednego a dzisiaj jestem już po dwóch i mam ochotę na następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.02.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 mi wystarczły 3! jestem słodki z natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts