czupurek 07.02.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 od czwartku jestem wkurzona, wyczekany facet od płytek, przyszedł i powiedział, że za 1m2 położenia (płytki duże, podłoga równa, pow. 100m2) chce..... 55 zł!!!!!!! i już chyba tych podłóg nigdy nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 czupurek - mam rozumieć że ta cena to chyba razem z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 no niestety niejak ja nie lubię gdy traktuje się mnie jak idiotkę szukam kafelkarza, pilnie HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Jolly: zamiast linku do:http://www.ciepledomy.pl/upload_module/project_mini/LMP01mini.jpgwpisz taki:http://www.ciepledomy.pl/upload_module/project_mini/LMP01mini_pop.jpg pozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 a wiecie, że chyba lato nadchodzi? no, conajmniej wiosna. wczoraj jak czesałam psa to, miałam wrażenie, że łowce cese tyle z niego kłaków zlazło. wniosek jest jeden: idzie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 SP zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Czupurek Ty mi nie mów......ja mam w domku kota....i masę kłaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.02.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Dzień dobry wszystkim w poniedziałek. No i wyjasniła sie wiadomość jaką dostałam na priva od Czupurka, bo szczerze mówiąc zwariowałam wtedy. A tu sie okazuje, że po prostu nie do mnie to było!! Widzę, że nie ja jedna miotam sie z tymi materiałami, cenami, fachowcami z bożej łaski itd. Czupurek, postaram sie załatwic Ci telefon do kafelkarza, którego robotę widziałam na własne oczy - cudo! Młody chłopak i podobno niedrogi a do tego myślący!!! Jak tylko ustalę jego namiary to Ci przeslę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 EWA jak tam papierzyska???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.02.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Teska, nie mogę dodzwonić sie do Ciebie na komóreczkę. Jak możesz to puść mi na priv stacjonarny, bo mam pytanko do Ciebie. A co do papierzysk to za 2 tyg mamy miec już pozwolenie na budowę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam wszystkich dzięki za odzew w sprawie materiałów Ewa Co u Ciebie? Podjeliście już decyzję w sprawie materiału? Dziewczyny Wy macie nadmiar sierści w domu a mój kundel powsinoga zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.02.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Monka, ja Cie proszę , Ty mnie nawet nie denerwuj Ja już nic nie wiem na temat budowania Decyzja ciągle w fazie zmian, raz tak raz siak, i niech to szlag!!!! Wstyd gadać po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 07.02.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witajcie Ale dzisiaj zimnooooooooooooooooo!!!!!!!! http://foto.onet.pl/upload/33/63/_418633_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/43/82/_418631_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/47/49/_418632_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Ewa daj spokój jaki wstyd, ja też się miotałam, czytałam i niewiele więcej wiedziałam wybraliśmy materiał i już o tym po prostu nie myślimy. Chociaż jak to w piosence...wszystko się może zdarzyć Ale mnie wkurzyłaś z tym pozwoleniem na budowę nie za szybko Ja trochę odpuściłam temat i pani architekt też a tu jak widzę to trzeba trzymać rękę na pulsie. Dzisiaj mam mieć projekt po poprawkach i będę nalegała żeby złożyć wniosek na poczatku przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.02.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No to jestesmy kwita z wkurzaniem A co do terminu dwóch tygodni to na razie są zapewnienia naszej pani architekt.. Zobaczymy co wyjdzie w rzeczywistości, chociaż jak do tej pory załatwiała wszystko bez zarzutu. Czupurek, zajrzyj na priv. Teska, no nie bądź taka!! Odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinek1 07.02.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 marcinek: witaj... ja jestem ze stargardu... poszukam nr telefonu do gościa który mi stawiał domek, gdzie konkretnie sie budujesz? Witam. Jeżeli jesteś zadowolony z jego pracy to bardzo bym prosił o namiary, a budować będę na pyrzyckim. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Teska - u mnie na 100% było więcej, cosik na jaśka by starczyło i skarpety Ewa H - z priv też masz w porządku, bo przeszły 3 info do mnie i dzięki za namiar, będę dzwonić do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.02.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 witajcie w poniedziałek, czupurek: info o kafelkarzu masz na priv. A przy okazji - najlepsze życzenia imieninowe ktoś pytał o stal? B. dobre ceny mieli w zeszłym roku Adze w Stargardzie. Tylko pytanie, gdzie budowa, bo transport też kosztuje. A u mnie w domu szpital. Mąż przywlókł jakiegoś paskudnego mikroba i nas pozarażał. No to kichamy, prychamy i chychłamy . okropność ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 07.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam wszystkich w poniedzialek!!! To moj ostatni wolny wolny dzien. Od jutra zaczynam maraton pracy (do 17tego), a potem jade na 10 dni do Polski!!! Prosze zamowic ladna pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts