bodekku 08.02.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Didi - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 08.02.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witajcie Zapraszam Wszystkich na śledzika http://www.kulinaria.pl/foto/98-s2-04.jpg a do śledzika http://www.extrazytnia.com.pl/images/nowy_styl_butelki_male.jpg a jutro .... POŚCIMY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Olka - aż ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Teska - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witaj Teska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 i nagle wszyscy pracują dlaczego tak cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 niestety ja siedzę nad korektą planu ekonomicznego - termin na wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 czupurek - współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.02.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wiadomości z pola bitwy! Wyceny projektu prostego budynku 18x9 1. 10tys 2. 6tys 3. jeszcze dokładnie określą ale między 4tys a 5 tys 4. coś koło 3,5tys może jeszcze do kogoś się zwrócę to zejdzie do 1tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.02.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 witam wszystkich w ten środowy mroźny poranek Didi - ale mają fantazję. tak lepiej szukać dalej Bodekku - ja to lubię a u mnie od wczoraj rozpoczęły się prace wewnątrz. i mam już raz (niestety trzeba kryć dwa razy) pomalowaną sypialnię - wybrany odcień wygląda jak na wzorniku i jest super (dla mnie). czyli wkracza cywilizacja zaraz lecę po farbkę do innych pomieszczeń pozdrawiam, życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.02.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 witajcie środkowo! mam pytanko jako zbiornik wody deszczowej mam zamiar wykopać coś w rodzaju studni chłonnej z betonowych kręgów. Czy na to muszę mieć pozwolenie, zgłoszenie czy nic ??? Odpowiedzi pilnie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witajcie.. bodek: nie mam zielonego pojecia...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.02.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 maksiu - nie ma sprawy ale temat dalej aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.02.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witajcie, pozdrawiam wszystkich z...Krakowa! Rany, ile tu śniegu, no i -18 stopni, ale odczucie chłodu pewnie podobne, jak u nas u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.02.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witajcie! Delf swoim postem przywiałaś do nas śnieg, bo pada sobie Czupurek ja też uwielbiam cyferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.02.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Czupureka jakie to kolorki będą na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.02.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Bodekkucoś takiego mój mąż robił u klienta, ale to było przed tą zmianą ustawy z lipca i wtedy nie musiał mieć zezwoleniaale wiesz co, w ostatnim Muratorze była lista robót i wypisane czy potrzebne jest na to pozwolenie czy tylko zgłoszenie, jeśli nie masz Muratora, to postaram się znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.02.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 no już wróciłam. kurcze u mnie znowu temat elektryka - przyszli by skończyć, ale okazało się, że szef nową ekipę zatrudnił no i musieli diagnozować wszystko od początku Didi - ładne kolorki. ok już mówię: pastele o dość oryginalnych nawach: - madeira (cosik łososiowy do sypialni), - igwer (żółty słoneczny do oranżerii), - lazur (niebieski dla syna), - mais (tyż odmiana żółtego do holu) - mandarin (znowu jakiś łosoś do salon+kuchnia+jadalnia). po robocie lecę wybrać kafle do części dziennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 09.02.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 witam...hmmm...czy jest jakiś kod dostępu do grupy szczecińskiej , wiem człowiek nie zaznajomiony z towarzystwem, nie bywały....no ale gdzie mam zapytywać jak nie w grupie która stawia domy , może nawet obok mnie, i może mi podpowiedzieć conieco....ponawiam, czy ktoś ma jakieś kosztorysy wykonawcze ekip budowlanych, tak dla porównania za ile się u nas w rejonie da postawić chałupę, 140 m2, prosta,dach dwuspadowy. garaż w bryle,parter z poddaszem.....?POzdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts