Didi 10.02.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Politechnika. Egzamin z fizyki. Profesor, który wstał lewą nogą zaczyna> pytać pierwszego delikwenta:> - Jedzie pan autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pan zrobi ?> - Otworzę okno.> - Bardzo dobrze - mówi profesor - A teraz proszę wyliczyć jakie zmiany w> aerodynamice autobusu zajdą po otwarciu okna ?> - ???????????????> - Dziękuję panu. Dwója.Następny proszę.> Wchodzi drugi student. Dostaje to samo pytanie, ten sam stopień i > wychodzi.> Po godzinie wynik meczu profesor vs studenci brzmi 9 : 0. Jako 10 wchodzi> śliczna studentka. Profesor pyta :> - Jedzie pani autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pani robi ?> - Zdejmuję bluzkę. - odpowiada studentka> - Pani mnie nie zrozumiała. Jest naprawdę bardzo gorąco.> - To jeszcze zdejmuję spódnicę.> - Ale żar jest nie do zniesienia - dalej utrudnia profesor.> - To zdejmuję stanik.> Profesor aż oniemiał z wrażenia a studentka mówi :> - Panie profesorze mogę jeszcze zdjąć majtki ale nawet jakby mnie mieli> przelecieć wszyscy faceci w autobusie to okna nie otworzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 10.02.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Delf - to było przerażające i porażające!!!!!!!!! dlatego chyba do końca życia zostanę panną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.02.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Co się dzieje z forum?Cały czas wyskakuje mi jakaś informaja, "Błąd ogólny"nie mam informacji na pocztę o tym, że ktoś napisał Czy u Was też tak jest? Czy tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.02.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Porażające i przerażające - to dobre okreslenia, ale powiedzcie z reka na sercach , czy ani jedna rzecz nie wydała sie wam znajoma? Ale i tak was koachamy! Gdzie wy te kafle czupurka widzicie? Monka nie porównywałam, ale podpytam sie męża. Z tym stropem, to jest dosyć dużo dłubaniny przy zbrojeniu, ale chyba wychodzi taniej, tylko, nie zawsze jest taki solidny potrzebny. U nas była antresola, więc niejako jej kształt wymusił takie rozwiazanie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 10.02.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 u mnie też tak jest od rana!!!! a myślałam że to mój komp szwankuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.02.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Co się dzieje z forum? Cały czas wyskakuje mi jakaś informaja, "Błąd ogólny" nie mam informacji na pocztę o tym, że ktoś napisał Czy u Was też tak jest? Czy tylko u mnie? Choróbcia, mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.02.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 10.02.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Te śliczne studentki znajdują potem mężów o manierach opisanych wyżej i ............. gitara!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 10.02.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 dzien doberek Czupurek - natryskowo bo ponoc dokładniej, a w ogóle to znalazłem człwieka który pomaluje mi domek za 5 zl/m2 z przygotowaniem. Wg tego osobnika przygotowanie to szlifowanie, grunt i podkład. Test ów człowiek przechodzi 18.02 i jeżeli będę zadowolony z jakości to w 4 dni mam pomalowaną chatkę, no pół chatki bo tylko parter ale i tak wychodzi tego prawie 400m2 z sufitami Jolly - u mnie z banku nikt nie byl, tylko fotek oczekiwali i wpisów do dziennika budowy. Po obejrzeniu fotek wysyłali kaskę . Pozdrowienia Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.02.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Zięć dobry!!! Dawno tu nie zaglądałem ale właśnie przeczytałem przechwałki teski nt cyfrówki kupionej na Allegro. Podobno sprawuje się znakomicie ale nie na tyle dobrze aby zrobić zdjęcie pewnej istocie pływającej na Jej podjeździe , a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.02.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Maksymov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.02.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 witajcie piatkowo! ale nam grupa spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Też witam, fajnie że już piątek, człowiek się wyśpi a jutro imprezka rodzinna u Walentego ale nie świętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.02.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 GrzegorzR - witaj cosik dzisiaj pustawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.02.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Wydaje mi się, że ostatnio zazwyczaj jest pustawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ostatnio faktycznie jakby mniej ale wiesz - zbliżają się ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.02.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 witam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.02.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Bodekku ...a jak u Ciebie postępy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts