Teska 11.02.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 GrzegorzR i jak tam sprawdzanie działeczek??? Ruch u nas a polu zapanował....dzis paru oglądających było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Teska - witaj u mnie po krótkiej przymrozkowej przerwie jadą dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Teska - zdaje sie że miałaś ujawnić delfinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.02.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Bodekku......wiem ale musze go umyć.....a wężyk odczepiony na zimę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.02.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witajcie! Piątek, ach piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Delf dzś już widać kefelki Czupurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.02.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Teska a wiadro z ciepłą wodą, do tego trochę płynu, do rączki szczotka ryżowa i ..........delfinek będzie się błyszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.02.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 didi u mnie tez pojawia sie taki komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Teska to znaczy, że obsługujący forum nam trochę szwankują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 11.02.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Dzień dobry w piatek.. stwierdzam ,że kobieta może duuużo przetrzymac . Mój synuś znowu przeziebiony i druga nocka z rzedu kompletnie nieprzespana (pobudka co pół godzinki), a ja mam siłę, żeby jeszcze posprawdzać co tam na forum To chyba już nałóg?? Pytanko mam, na co zwrócić szczególną uwagę przy zamawianiu więźby dachowej? Co prawda budowę zaczynamy dopiero w marcu, ale chcę żeby odłożyli mi drweno, coby potem sie nie rozsychało (to sie chyba nazywa sezonowanie) i nie wiem, czy taki okres wystarczy i co mam gadać jak pódę do tedo składy drewna. co prawda prowadzi to znajomy naszego sąsiada, więć niejako idę tam z polecenia licząc ,że za bardzo mnie nie nabiorą. Nie mniej jednak nie chciałabym wyjść na kompletną dyletantkę. Jeśli możecie to dajcie jakieś wskazówki, wdzięczna będę jak zwykle do grobowej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.02.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Teska Jestem w trakcie załatwiania formalności. Ale ferie trochę mogą przeciągnąć całą procedurę. Wiosna idzie to i tradycyjnie ruch wokół działek się zaczyna zwiększać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ewa a skąd będziesz brała to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.02.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Co do tej więźby, to nie sądzę, żeby drzewo przygotowane mokre i leżące pod wiatą nie było powyginane, no chyba że je specjalnie układają - ale dla mnie to tylko bajer!Drzewo nie suszone w specjalnej komorze i tak się powygina!Zresztą drzewo nasze polskie jest strasznej jakości...wiedząc to zamówiliśmy normalne drzewo impregnowane i w ciągu tygodnia czy dwóch było już na dachu i tam skręcone schło... i tak nie jest idealnie równe...Jeżeli chcesz drzewo dobre i proste to tylko suszone w komorach i chyba jeszcze do tego strugane, ale musisz mieć dużo kasy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 11.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Jest taki skład w Mierzynie zaraz obok restauracji Julian (po tej samej stronie ulicy), na przeciwko wjazdu do osiedla Za Wiatrakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.02.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 NIE PCHAC SIE JA OTWIERAM!!![/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 11.02.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Jolly, jak ja bym chciała mieć duzo kasy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.02.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Pamiętacie, że szukam architekta? To teraz coś powiem! Śmiałam się, że jak dobrze poszukam, to z 10tys zejdę do 1 tys i....... okazało się, że jakieś 5lat temu męża brat zaprojektował sobie "coś takiego" na cele warsztatu samochodowego, ale znalazł kupca na działkę i ją sprzedał a indywidualny projekt leży w jego szafie i łapie kurz. Powiedział, że chętnie nam go sprezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Jolly ja jeszcze o stropie. Czy na poddaszu dawałaś jakiekieś wmocnienia pod ścianki działowe? Bo słyszałam że mogłabym na stropie teriva postawić takie ścianki jężeli bym właśnie wzmocniła w tym miejscu strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.02.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Monka to już było ponad półtora roku temu ale chyba te wzmocnienia nazywają się "wiązarami", to są takie specjalne wzmocnienia, coś jak wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.02.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Monkawysyłam ci takie zdjęcie "wiązara" na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts