Miśki 14.02.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Boddeku, ja jestem zeglarka - sztormy mi nie straszne, byle prom puscili z portu... Maksiu, ty wiesz jak sie jezyki rozwiazuja przy takim szampanie? a jeszcze takie dwie gaduly jak ja i Jolly... bedzie sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 nio i fajnie....pada śnieg!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 14.02.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Jest!! Mamy pozwolenie na budowę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.02.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Ewa: to najlepsze gratulacje... pochwal sie dokumencikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 zazdroszczę ale i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 15.02.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 SZUKAM KABINY PRYSZNICOWEJ POŁOKRAGŁEJ NIE MYLIć Z NAROZNA!!!! wygląda ona jak ucięty okrąg na pół!!! czy widzieliście coś takiego, ja znalazłam w internecie, ale cholerka kosztują ok. 8. tys! no, kurka, bo będzie to na ścianie bez narożnika... chyba że coś innego pomożecie mi wymyślić, niestety układu rozmieszczenia nie da się jjuż zmienić!!! plissssss pomocy! Jolly! Kabiny i inne wyposażenie: http://www.kolo.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 SZUKAM KABINY PRYSZNICOWEJ POŁOKRAGŁEJ NIE MYLIć Z NAROZNA!!!! wygląda ona jak ucięty okrąg na pół!!! czy widzieliście coś takiego, ja znalazłam w internecie, ale cholerka kosztują ok. 8. tys! no, kurka, bo będzie to na ścianie bez narożnika... chyba że coś innego pomożecie mi wymyślić, niestety układu rozmieszczenia nie da się jjuż zmienić!!! plissssss pomocy! sam miałem podobny problem, wymyslilem sobie kabine prysznicową na środku ściany, ale jak zobaczyliśmy ile takie cuda kosztują szybko wymyslilismy aby dobudować małą scianke i zrobić sobie narożnik na środku ściany pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 A tak woglole to witam grupe we wtorek ranek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 15.02.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Dzień dobry we wtorek, ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam na szkolenie. Ps. Wczoraj też byłam. Jolly, grzeczność zależy w dużej mierze od uwarunkowań genetycznych. No popatrz na siebie: po kim Kevin ma być grzeczny? Ale chyba trochę przesadzasz. To taki dżentelmen. A moja metoda: dzieci muszą być chwalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.02.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 witam wtorkowo Ewa - gratulacja wielkie no jedno pomieszczenie mam w pełni mieszkalne (brakuje niestety lampy i mebli nowych, ale to trochę później). dla mnie wygląda super. już nie mogę się doczekać kiedy ta moja łososiowa sypialnia będzie tylko sypialnią, bez gratów z innych pomieszczeń. dzisiaj na tapetę wchodzi pokój syna - docelowo niebieski na zakończenie prezentuję gres który wybrałam do części dziennej (hol, kuchnia, salon) firma nowa gala http://www.nowa-gala.com.pl/oferta/sl_01c.jpg http://www.nowa-gala.com.pl/oferta/dek_06a.jpg http://www.nowa-gala.com.pl/oferta/dek_06b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 pozdrawiam wtorkowo!czy ta zima się nie skończy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Ewa Hebda - gratulacje to teraz wszystko przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.02.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam czupurek fajny ten gres, tylko pomyśl o ciemniejszej fudze bo przy jasnej to się zarobisz Ile płaciłaś za ten gres? bodek no przecież luty jest to co ma być jak nie zima? Wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.02.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Monka - nie chcę ciemnej fugi, będzie jasna - a na brud myślę, że poradzi HG go impregnacjiwłaśnie zamawiam, jeszcze nie płaciłam i mam nadzieję na 10-12% rabatu.w hiperze cena płytek 40x40 mat to, koszt rzędu ok.75zł/m2, polerowany niestety droższy. ile ja zapłacę okaże się w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 no fakt, ja mam doświadczenie z fugami nie zaimpregnowanymi i pewnie dlatego mnie tak wkurzają, bo choćbym nie wiem czym szorowała to i tak są szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 monka - już mi się przejadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.02.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Sie....! Miśki - jak nie przyjedziesz do nas, to nigdy się do Ciebie nie odezwę!!! Józia - Ty Małpo! Przecież ja jestem grzeczna... RomanW - a patrzyłeś na ceny??? Mnie na kabinę przyścienną nie stać, bo kosztuje 8 tys!!! Maksiu - tak też zrobię, jedna ścianka znowu z luksfera i narożna kabina!!! Ewa Hebda - GRATULKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.02.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witajcie ! Pięknie za oknem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.02.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Czupurek mówisz o Hiper Glazur? Jeśli tak, to jest tam taki przystojny pan Piotr porobiłam do niego słodkie oczka i .....dostałam 15% rabatu na kafle, a potem 20% na farby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Czupurek - piękny ten gres i te listwy ozdobne, na pewno będzie super wyglądało! Rób, rób, pokaż zdjęcia, a ja na pewno zgapię... (o ile będzie mnie stać!), bo kolory są takie, jakie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts