agniesia 27.02.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Prawie przez cala Osadnikow jezdzi autobus - Linia Samorzadowa 1 na godzine. Brukowa tzn tez z tych plytek szesciokatnych.Sprawdzilam opis na stronie gminy i tam nie jezdzi autobus.Okolica spokojna, ale duzo domkow. Ale z kolei 1500 m to duzo wiec musialbys pojechac obejrzec. Ja dopiero za kilka dni bede w T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 hmmm....od rana nikogo???? Mamy piękniastą zimę.......Witam wszystkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Czupurek dawałam Tobie znaki świetlne....ale mnie na drodze nie zauwazyłaś.....jechałam z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 witam poniedziałkowo! cześć Teska - dawno nie zaglądałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Bodekku Witam......ano dawno....miałam połówkę w domku ...ale teraz bede częsciej zagladać....bom została z synem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.02.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Mala Trzebiez czyli blizej plazy, to jest taka brukowa droga glowna na Malej Trzebiez (tzw mala- oficjalnie to wszystko jedna Trzebiez), a nr masz? Nr 130/6 1515m2 tutaj są szczegóły http://www.police.pl/przetargin.html Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.02.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 witam wszystkich Teska - dzisiaj jechałaś? rano? sorki, widocznie jeszcze spałam. a czem ty jeździsz? a tak apropos - nieźle nas zasypało. rano odśnieżaniu auta nie było końca. niby tylko śnieżek ale okazało się, że pod kołami lód się zrobił i kurka nie mogłam wyjechać. gumy prawie spaliłam. dopiero pomału na kartonach jakoś dałam radę. no i w pracce 2 minuty po czasie byłam Didi - ja pracuję normalnie 8 godz, ale w pt taka jakaś zmęczona byłam, ze pracowałam 5 godz. i siup do domku a sztukę "okno na parlament" gorąco polecam - super komedia. uśmialiśmy się jak rzadko. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Teska - ja myślę że sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 i znów częściej będziesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie w nowym tygodniu! Zima.......w Szczecinie to dawno TAKIEJ zimy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Mój necik ma dziś tempo żółwia czyżby przymarzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.02.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam Didi nie przymarzł tylko obłożyli go vatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.02.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Paweł_ - ale dopiero od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 a tak apropos - nieźle nas zasypało. rano odśnieżaniu auta nie było końca. niby tylko śnieżek ale okazało się, że pod kołami lód się zrobił i kurka nie mogłam wyjechać. gumy prawie spaliłam. dopiero pomału na kartonach jakoś dałam radę. no i w pracce 2 minuty po czasie byłam Czupurek! Całe 2 minuty?! Ja myślę, a nawet żądam abyś odpracowała to po godzinach! Tak nie można lekceważyć pracy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Didi nie przymarzł tylko obłożyli go vatem. no tak! ciężko biedaczkowi! Bo mój "dla firm" już od dawna nosi 22% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.02.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajta! melduję, że łykendzik minął pracowicie! mam już uruchomiony piec, grzejniki gorące, parapety przymocowane, izolacja pod podłogi prawie w całym domu.... no!!!!!!!! bo jutro czy pojutrze chcą wylewać podłogi, tylko niech ten mróz minie!!!!! a teraz Wam coś opowiem: cieknie mi z wyłazu dachowego, więc dzwonię do tych fachowców -flachowców (bo teraz niestety tak będę ich nazywała) a on do mnie, że skoro kupiłam gówniane okno, to będzie mi ciec...... ja mówię, że to nie od okna zależy tylko od obróbki, a on do mnie: Pani Jolu czy Pani zawsze musi mieć rację? skoro mówię, że to gówniane okno, to chyba wiem co mówię!!! wiec oklapła mi koparka z lekka i spytałam złośliwie, czy przyjedzie poprawić czy nie, a on, no że przyjechałby ale nie w tej chwili, a ja mu mówię, że bez łachy, sama poprawię to Pańskie partactwo....i rozłączyłam się..... nie mam sił do tego dachu!!!! jestem tak że brak słów!!!! na szczęście pociesza mnie centralne i kotłownia! zrobione sprawnie szybko i fachowo!!! jak byście potrzebowali dobrych fachowców od hydrauliki, gazówki i innych to dajcie znać - mogę ich polecić!!!! Józia - daj znać jak tam w górach było?!!!!! natychmiast!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Czupurek jam 407 jechałam za Tobą,az do Karola Miarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 jolly - gratulki - prujesz jak zamieć śnieżna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts