bodekku 03.03.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 maksiu - trzymam cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Maksiu oby.......bo chce w koncu zobaczyc moje krokusiki.....a czy ktos wie kiedy one te kwiatki wychodzą z ziemi???? fajnie coby wyszły na Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 zima, a Teska o kwiatkach. to, jet optymizm. a ja jeszcze zamelduję - że mam wreszcie założone drzwi do łazienki i wc - kurcze cywilizacja w pełni - zasłonki poszły do śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Czupurek bo tak chce zobaczyc te kwiatki gorzej jak nie wzejdą....talentu ogrodniczego u mnie nietu chociaz tam pisało wsadzic 10 cm w ziemi...tak też zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 no to kiedy te kwiatki wyjdą na powierzchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Bodekku ja nie wiem.....powinny chyba w marcu,...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 widok będzie przepiękny, kiełkujące rośliny to, takie optymistyczne tylko że teraz chyba za grubo tego śniegu leży, może ciut go zgarnij. wyczytałam w necie, że niektóre krokusy wiosenne zakwitają nawet w lutym, częściej w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Czupurek to chyba w sobote bede musiała snieg pakować na taczke bo na krokusikach to z 40 cm lezy tego sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 chyba będziesz musiała, bo inaczej jak je zobaczysz, takie małę, kiełkujące? a ze śniegu zrób za płotem górkę, przyjdę na sanki, pozjeżdżamy sobie dobra jestem, ty zrobisz - ja będę zjeżdżać i też na twoich, bo ja sanek ni mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Czupurek hahaha ja tez juz nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.03.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam całą grupę w czwartek!!Teska, co do krokusów to wszystko zależy od tego jaki gatunek kupiłaś. Nie martw się, że brak Ci talentów ogrodniczych - te kwiatki sa praktycznie niezniszczalne. Na przyszły rok przesadź je tylko do dosyć głębokich plastkiwych doniczek z dziurkami i tak wsadź do ziemi, bo inaczej nornice mogą Ci zrobić niezłe spustoszenie w tych cebulach - bardzo je lubią bo są słodkie ( jak większość zresztą szlachetnych odmian kwiatów cebulowych). Jeśli sloonko dobrze pogrzeje przez dwa tygodnie i śnieg zniknie to mamy szansę ,,że zakwitną na święta. Najszybciej wzejdą te, które są blisko domu i po południowej stronie - tam ziemia jest najcieplejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam wszystkich czupurek poczytałam w umowie i nic tam nie ma o żadnej rekompensacie. Wykonałam także telefon do energetyki i dowiedziałam się że sprawy własnościowe na tym terenie są uregulowane a gdybym miała jakieś problemy z uzyskaniem zgody to powinnam powiadomić o tym energetykę i wtedy zastanowią się co z tym fantem zrobić. Teraz przynajmniej wiem jak rozmawiać z ludźmi. Dzięki za pomoc. ps. coś mnie dopadła jakaś zimowa deprecha chyba za przykładem czupurka ruszę w jakieś sklepy i zakupię jakieś szmatki, może humorek wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Teska - przecie żartowałam. a tak z ciekawości: co zrobiłaś z sankami? ale faktycznie kwiatki jak mają wzejść to, musi być tego śniegu ciut cieniej Monka - to, się cieszę. tak na deprechę zakupy najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 ...te drzwi to trzeba wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ewa Hebda u mnie wszystkie poszadzone od poludnia w sobote wywoze snieg taczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.03.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 To i przy okazji postaw im jakiś kaloryferek maleńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 UWAGA UWAGA poszukiwana firma od zabudowy wnęk jak zwykle dobra i tania help, help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ewa dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.03.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 słoneczko pięknie świeci ale dalej ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 03.03.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 nio mam teraz mniej pracy i chętnie z Wami popiszę Właśnie dostałam malutki zastrzyk gotówki i szykuję się do robienia drugiej łazienki Jestem trochę zawiedzona, bo nie ma nowych wzorów kafli, w sklepach jest to samo co rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts