S.P. 11.09.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Oj Joasiu żeby tylko te grzybki dopisały. Ja co prawda nie potrafię ich zbierać, bo się o grzyba potknę a go nie zobaczę, ale na niedziele mam zaproszenie na grzybki w sosiku do rodzinki właśnie w Twoich okolicach. Tam podobno jest sporo grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Dziewczyny! Ale macie fajnie z tymi grzybami!A ja ciągle myślę o wyborze dachówki - obecnie przerabiamy IBF. Jakie słyszeliście opinie? Proszę o pomoc!!!! Dziękuję z góry.Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ivette: a dlaczego nie chcesz euronitu?? sprawdzone dachowki... kilka osob z naszej grupy ma je na dachu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Maksiu dzięki za szybki odzew! Wszyscy mi odradzają EURONIT ze względu na cenę! Podobno kosztuje tyle co Braas a my jednak chcemy zejść z kosztów, gdzie się da. Taką więc drogą obecnie na tapecie mamy IBF i Unibet - cena ok. 7500 za cały dach z wyłazem dachowym i bez rynien.Dachówka - według nas - ma spełniać swoją funkcję i mieć odpowiedni kolor i kształt; niczego więcej nie wymagamy poza dostępną ceną.Proszę o rady! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ivette: przy moim dachu różnica między Braasem a Euroniem wyszła okolo 600 zł na korzyść Euronitu... wiec chyba nie jest taki koszmarnie drogi, pozatym rabaty... trzeba o swoje walczyc...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 11.09.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ivette bierz to co ci się podoba - ceny są zbliżone - tu jes tańsza ława kom. tam gąsiory kończące lub wyłazy. Na każdej dachówce wyjdziesz tak samo. Zresztą jak widzę na swoim przykładzie tylko sama dachówka jest inna ale już cały osprzęt (taśmy, uchwyty nawet kominki) są ujednolicone. Ja mam unibeta - ekipa pierwszy raz kładzie, ale na razie sobie chwalą. Producent zresztą dorzucił ok. 150 dachówek na stłuczkę gratis. A... gdzieś słyszałam (chyba nawet u konkurencji - euronita), że ibf w ostatnich dwóch latach wymienił cały park maszynowy i mają najnowocześniejszy zakład w Polsce - a co za tym idzie i lepszą technologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.09.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ivette - wysłałam Ci maila na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Joasiu, jak tam szfki kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.09.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Cześć wszystkim w ten piękny deszczowy dzień Joasiu, nie martw się o ten opiernicz kierowcy. Dostał go po prostu za niewinność- a jak by pogrzebać w jego przeszłości to coś by się na pewno znalazło Ale, że papieroski?? hymmmm A może by tak coś mocniejszego za tę pogodę- oczywiście ci co mogą? Potwierdzam, że na weekend pogoda bedzie lepsza- podaję namiary na super serwer: http://www.accuweather.com/ Pnijmy się w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Nie cirpie takiej pogody, zwłaszcza gdy muszę chodzić po mieście i coś załatwiać. Dzisiaj chyba wszystko bym wolała zamiast tego co mnie czeka. Zostałam zawezwana do szkoły na 14.30. i to do dziewięcioletniego dziecka. Ładnie się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.09.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 S.P. - małe dziecko mały kłopot - idź, jak na wojnę do tej szkoły i się nie daj. Stawaj w obronie dziecka choćby nie wiem, co. W domu natrzesz uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Dzięki wszystkim za odzew! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Będę walczyć. W końcu kto ma się za nim wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 S.P. w pełni podzielam zdanie Joasi!Broń swojego dziecka, bo jak ty go nie obronisz, to nikt go nie obroni! Takie zdanie kiedyś usłyszałam i stosuję cały czas! Moje córki są świadome mojej stałej pomocy w przypadku ewentualnego konfliktu z nauczycielami - już od przedszkola! Zawsze im to uświadamiam i dzięki temu są świadome swego, nie wykazują lęków "przdszkolno-szkolnych" i nie boją się wyrażać własnego zdania.Napewno chodzi o coś drobnego, wyolbrzymionego przez nauczyciela. NIe bój się - pomyśl sobie, jak boi się twoje dziecko a tobie głowy nikt nie urwie!Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Sprawa jest niezwykle poważna! Dotyczy 30 cm papieru toaletowego, które mój syn wziął do kieszeni jako pamiątkę z "łazienek", akurat przerabiali czytankę o Warszawie, no i oczywiście wygłupiali się na przerwie i wpadli przyłapani przez woźną. Afera zaczęła się gdy pani kazała za karę każdemu z dzieciaków zamieszanych w "aferę" przynieść po 2 rolki papieru a ja się sprzeciwiłam tej formie sponsoringu szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.09.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Super! Z tymi szkołami to można czasem zwariować! Niechby lepiej pilnowali, żeby dzieci nie były poniżane i bite przez inne. Trzymaj się! Nie będzie łatwo, jeśłi zarządzili spotkanie z rodzicami. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 S.P. proponuje abyś będąc już w szkole poszła do toalety i zabrała stamtąd takie same 30 cm papieru, a podczas zebrania wyjeła te 30 cm z kieszeni i spytała się czy w takiej sytuacji, skoro przywłaszczyłaś sobie to jakże luksusowe dobro to dyrekcja wezwie policje, żeby przeprowadziła śledztwo...normalnie ten kraj staje sie z dnia na dzień coraz bardziej nienormalnyawantula o 30 cm papieru... zastanawiam się czasem czy to ja jestem inny czy świat wariujepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.09.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Witam ile dni po wylaniu ławy fundamentowej Wasze ekipy rozpoczęły izolacje i murowanie ścian fundamentowych? Myślę, że nie mam się czym chwalić, ale mówię jak było - wylewanie ław rano, izolacje i murowanie na drugi dzień po południu. Jeszcze sprawdzę w swoim kajecie czy nie pomyliłem się o jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.09.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Bikosa, w Zdrojach będziecie się cieszyć Maleństwem? Puść mi na priva jak się nazywasz, może uda mi się zrobić Ci przydatną niespodziankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts