Teska 09.03.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Bodekku witaj! pogoda zimowa bedzie do 25 marca......tak słyszałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 IwonaG witaj! i witam wszystkich popołudniowców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.03.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Teska właśnie przeglądając archiwum, znalazłem artkuł opisujący historię Waszej budowy, opowieść prawie z dreszczykiem , ale efekt super. Mam nadzieję, że kłopoty jakie mieliście z mediami już należą do przeszłości . Zastanawia mnie tylko jakie opłaty za przyłączenie do sieci ZE, ZG i wodociągów będzie trzeba ponieść, może masz jakieś aktualne informacje. Przy okazji mam prośbę o namiary na projektanta, do końca tygodnia chcę wybrać osobę, która wykona mi adaptację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.03.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Dzień dobry. Czyżby jeszcze było pusto? Wygląda na to, że zima postanowiła jeszcze zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 GrzegorzR Witaj i zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witam wszystkich pracusiów tak cos pustawo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witajcie kochani! Jak miło was znów zobaczyć! Przywiozłam Wam pozdrowienia z Karpacza! Bodekku tam to dopiero jest śniegu! 250cm! Na drogach bez łańcuchów to ani rusz, bo koleiny pół metrowe. A żeby dość do domu to tubylcy robią tunele. Dodam, że wczoraj gdy wyjeżdżaliśmy to nadal padał śnieg.Jak Ci ludzie się tam budują to ja nie wiem. ? Ale za to warunki do suszowania super! Aha! Wróciliśmy z własnymi nartami! Ubrania kupiliśmy w makro! Są z tymi nadajnikami wrazie zaginięcia. No i super cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.03.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 witajcie czwartkowo! Teska - dzięki za "prognozę" Didi - witaj z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witajcie... 2,5 m śniegu? heheh to jak w dowcipie jak mowi goral do cepra: "Panocku, jak to jest, ze u was w mieście spadnie 30 cm sniegu i oglaszacie klęskę zywiołową, a jak mi chałupe zasypie po dach to są doskonałe warunki snieżne" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 maksiu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Maksiu - trafiłeś w samo sednojedyne utyskiwania, które słyszeliśmy od górali, to takie, żeby odwilż przyszła do nich stopniowo, bo gdy ociepli się gwałtownie, to może znowu być powódź, bo np. na Kopie jest 4m śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.03.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witajcie w czwartek, Didi, narty - ale miałaś fajnie, zazdroszczę! Chyba jednak idzie wiosna - na moim balkonie, jak co roku, durne gołębie znów próbują zrobić sobie gniazdo. Właśnie powyrzucałam im patyki i okropnie na nie nakrzyczałam. Ciekawe, czy się przestraszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.03.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 witam czwartkowo Teska - grautlki wielkie no, to teraz jesteś pełną gębą spod szczecina Didi - tyle śniegu?! a my narzekamy babeczki wy już macie łazienki zrobione - powiedzcie kafle od góry do dołu czy nie? pozdrawiam na resztę dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Czupurekja mam do sufitu, i na skosach też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 10.03.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Dzień dobry całej grupie w czwartek. Tupię z niecierpliwości w blokach startowych do budowy, a tu guzik z tego mojego tupania wychodzi. U mnie na działace co najwyżej mogę sobie pojeździć na nartach biegówkach, a nie zacząć kopać fundamenty. ZIMA, PASZŁA STĄD WON!!!!!!! ALE JUŻ!!!! Ciekawe, czy się wystraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 10.03.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Ulanka, witaj w grupie. Fajnie, że nas coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.03.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Ewa Hebda - jeżeli dobrze pamiętam, to udało sie Tobie w szybkim tempie załatwić sprawy z adaptacją projektu i pozwoleniem. Będę wdzięczny za wszystkie porady i podpowiedzi jak to szybko załatwić. A może masz jakąś specjalną receptę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 10.03.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Grzegorz, ja po prostu miałam architektkę ze znajomościami w odpowiednich urzędach, więc recepta to żadna. Jeśli chcesz, to mogę Ci wysłać na priv namiary na nią, o ile nie dostałeś ich od Teski, bo ja właśnie od niej mam telefon. Faktycznie od momentu kupienia gotowego projektu do uprawomocnienia decyzji o pozwolonie ne budowę minęło coś koło półtora miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 10.03.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Znajomości powiadacie moja żonka pracuje w Starostwie i z dziewczynami od pozwoleń na budowę się dobrze zna. Ale co mi z tego skoro kurna jeszcze pola nie mam . Ale 22.03 idę na przetarg do gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 10.03.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Zięć dobry !!! Teska - gratulki Maksiu - dobre a nawet pyszne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts