GrzegorzR 10.03.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Ewa Hebda dziękuję za informację, własnie od Teski namiar już dostałem, więc skoro to ta sama osoba, to właściwie wybór jest dość prosty. maro74 a co ciekawego gmina sprzedaje, czyżby w Pilchowie, czy może w samych Policach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 10.03.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 W Trzbieży działkę 1515m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 10.03.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witam wszystkich z Grupy Szczecińskiej, Zaczynamy budowę w lipcu - miejsce Szczecin-Mierzyn, obecnie jesteśmy na etapie "papierkowym" i jednocześnie poszukiwania solidnych, niedrogich wykonawców stanu surowego oraz kierownika budowy. Czy ktoś z zadowolonych!!! szczecińskich inwestorów mógłby mi polecieć np. własną ekipę, z której usług już korzystał, albo chce skorzystać np. dopiero za rok oraz super kierownika budowy. Ekipa może być spoza Szczecina, wówczas zapewniam przyczepę do zakwaterowania na budowie. Z góry dziękuję i proszę o maile. Pozdrawiam, adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.03.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 adria witaj w grupie W którym miejscu Mierzyna budujecie? ekipy nie mam więc nie polecę może ktoś inny pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 10.03.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 w okolicach Nasiennej, obok tzw. Pogodno II Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 10.03.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Jeszcze raz ja - adria, czy mogę liczyć jeszcze na jakieś info w sprawie cennika,chodzi tylko o robociznę:- stanu surowego otwartego - bez dachu,- dachu odzielnie, na który przewiduję konkretnego fachowca, bo podobno z ekipami "od wszystkiego" za duże ryzyko.Ile płaciliście wykonawcom? Dzięki. Pozdrawiam, adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.03.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 adria, dzisiaj mały ruch tutaj więc z odpowiedziami różnie może być.Wieczorkiem puszczę Ci na priva namiar na ekipę od dachów, podobo dobra ale cen nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Adria witaj i zerknij n aprivka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.03.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Co słychać u progu piątku? U mnie w pracy podwyżki. Niby powód do zadowolenia, ale nie dla każdego. A ja w nastroju bojowym. Najpierw dałabym kopa.... życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.03.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witam wszystkich z Grupy Szczecińskiej, Zaczynamy budowę w lipcu - miejsce Szczecin-Mierzyn, obecnie jesteśmy na etapie "papierkowym" i jednocześnie poszukiwania solidnych, niedrogich wykonawców stanu surowego oraz kierownika budowy. Czy ktoś z zadowolonych!!! szczecińskich inwestorów mógłby mi polecieć np. własną ekipę, z której usług już korzystał, albo chce skorzystać np. dopiero za rok oraz super kierownika budowy. Ekipa może być spoza Szczecina, wówczas zapewniam przyczepę do zakwaterowania na budowie. Z góry dziękuję i proszę o maile. Pozdrawiam, adria Witaj Adria, nie licz na solidną ekipę budowlaną i w dodatku niedrogą. Szukaj tylko niedrogiej i pilnuj, bo inaczej spier...ą. Ale nie łudź się - te drogie, jak nie przypilnujesz to na pewno spie....ą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 10.03.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 do monki(a)?trochę czasu jeszcze mamy, w sumie dopiero w tym tygodniu ostro z tym ruszylismy, ale ruch na rynku usług budowl. też zaczyna się rozkręcać i nie chcielibyśmy zostać na lodzie. Za wszelkie więc namiary wielkie dzięki.adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Joziu a co Ty dzis taka bojowa?????? ano witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Adria Józia w zasadzie trafiła w samo sedno. My mieliśmy tę samą ekipę co kilka osób na forum, ale facet się baaardzo popsuł. Teraz do drugiej budowy sama będę szukała nowej ekipy, ale z tym mam jeszcze czas - nie panikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.03.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Otwieram i witam wszystkich. Kurde znowu zaczyna padać śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.03.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Witam a u mnie deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.03.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Witam! No i mamy piątek U mnie popruszył śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.03.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Didi Witaj.....u mnie siapal deszczyk...a teraz deszczyk ze sniegiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.03.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Bodekku od srody ma byc na plusie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.03.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 A ja słyszałam, że dopiero po 20stym ma być cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.03.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 didi to moze od przyszlej srody..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts