forum_user 12.09.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 BIKOSA! GRATULACJE! A napisz nam o swoim nowym szczęściu: ile waży, ile mierzy,jaka płeć i jak ma imię - oczywiście jak znajdziesz chwilkę czasu. Czekamy. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Bikosa gratulacje ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 SP niestety......jest pierwszakiem ale pocieszajace jest to ze facet od fizy go w tym roku nie uczy... ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 12.09.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 witam czy ktoś może mi wyjaśnić kiedy zmieni się stawka vat w budownictwie - 1 stycznia czy 1 maja? To wszystko przez mego sąsiadka - już kiedyś o nim pisałem. Grzebie w moim projekciku i termin wydania pozwolenia znowu sie przesuwa. Więc z planowanego stanu surowego otwartego ostanie się może stan zero miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.09.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 poczekajcie z tymi gratulacjami. potraktowaliscie link zbyt doslownie chcialabym aby moj maly mezczyzna tez sobie wyszedl ale wyraznie strajkuje- nie wiem gornikiem chce zostac?? narazie pozostaje w ciemnosci moich wnetrznosci. o rany, zaczelam rymowac- mam to po joasi?? Stasiek, przemyslaj niespodzianke!! Buziaczki na weekend ag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2003 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Vat od maja 2004 roku łomatko co za sasiad wredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Jak samopoczucie w weekendzie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.09.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Witam w poniedziałkowy ranek! Teska - widziałam w niedzielę Twój dom; fajny. Nie podchodziłam za blisko, tylko z daleko od sąsiadów spod lasu. Dzięki wszystkim za wsparcie w sprawie dachówki - będzie EURONIT! Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ivette: kolor ceglasto-czerwony? jesli tak to bedziemy mieli taki sam kolorek tej samej dachowki na dachu... jesli chcesz dobrze obejrzec ja toto wyglada na dachu to sobie obejrzyj moj dachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.09.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Maksiu - identyczna jak Twoja; zresztą domy też mamy bardzo podobne. Dziękuję Ci, że mnie tak "gniotłeś" z tym Euronitem. Pozdrowionka! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.09.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 A Maksiu - ile płaciłeś za ten cieniowany klinkier - to z firmy CRH? Dzięki za info. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ivette: bo to naprawde dobra dachowka... tez zanim kupilem dlugo nie moglem sie zdecydowac... ogladalem wiele roznych dachowek... ale Teska mnie .... gniotła... teraz ja ciebie.. a wiec teraz twoja kolej przekazac to dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Szczerze powiem ze nawet nie wiem co to firma od klinkieru... kupilem poprostu taki ktory najbardziej pasowal do koloru dachowki, wozilem ze soba w samochodzie jedna dachowke i przymierzalem do kolorow w każdym razie nie byl taki drogi ten klinkier... zlotowka z jakims kawalkiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 15.09.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Witam!Potwierdzam Vat od maja ale jest prawdopodobne że będzie to 15% a nie 22% i na dodatek państwo ma różnicę od 7% zwracać. Nie przejmujmy się tym Vatem bo ten temat przewija się od lat i jak widać skutecznie motywuje ludzi do szaleństwa zwanego budowaniem. Stasiek - ja mam piwnicę (nieogrzewaną) i zamierzam ocieplić jej posadzkę 5 cm styropianem a dopiero wyżej na stropie dam 10 cm. Sciany oczywiście ocieplałam 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.09.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 witam ranne ptaszki pogoda swietna- nawet jesli ktos musi pracowac! nastroj od razu podniesiony! milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Bikosa: a Ty jeszcze nie na porodówce? chyba bedziesz musiala sobie załatwić łącze radiowe abyś miała stały dostęp do forum jak już w końcu tam trafisz pozdrawiam wszystkich podwójnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.09.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Witam wszystkich, przed nami kolejny piękny dzień. Bikosa, kobieto przestań się ociągać i daj państwu kolejnego poborowego ile tak można przeciągać sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.09.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 to nie ja sie ociagam. to on nie wie, ze nie jestesmy slonikami i wychodzimy po 9 a nie po 24 miesiacach!! a myslalam, ze inteligencje ma po matce buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.09.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ty Bikosa lepiej idź do lekarza na badanie - może się okazać tak jak u mnie, że należysz do kobiet tzw. "rodzących na ulicy" (jest to mała grupa szczęśliwych babek). Objawia się to właśnie brakiem czucia skurczów porodowych. Nie wdając się w szczegóły miałam już spore rozwarcie i musiałam pędzić na porodówkę - bo jak nie, to pozostanie Ci odczuwanie "tylko" bólów partych.Jak już jesteś po terminie, to naprawdę powinnaś już sama iść do szpitala; przeciąganie terminu nie jest wskazane, ze względu na dziecko. Trzymam kciuki! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Sluchajcie, nie ma ktos na zbyciu jakiejs siatki ogrodzeniowej.. moze być nawet pordzewiała czy też leśna, generalnie potrzeba mi 100 mbjakby miał ktoś na zbyciu to prosze o kontaktpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts