Teska 23.03.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 IwonaK Witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 On u mnie nie robił....wtedy pracowal w Niemczech, zreszta od paru lat...z nim spotykałam sie jeno na wódeczce Teska feceta od kielicha polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 U dziadka w Sz, tylko ja juz wybiegam w przyszlosc, w jesien a buduje sie w T. Didi - do kielicha tez trzeba miec porzadnego towarzysza, zeby za szybko nie padl Jolly - prosze podaj namiary jak tu zajrzysz, pliiiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 didi tego faceta TAK znam go od 20 lat...to mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 20 lat pijecie razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.03.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Cześć wszytskim, Iwonak witamy kolejną sasiadkę z prawobrzeża! Ja buduję w Załomiu Goleniowskim - a więc rzut (lekko obciążonym) beretem agniesia sie nie znam, ale ostatnio rozmawaiałam ze swoim fachowcem i powiedział, że na sufity nie daje sie wełny, tylko styropian! Spróbuj jeszcze sie dopytać, podobno jest to wbrew sztuce budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Teska, wiesz co, tak sobie mysle, ze bez samochodu zle, bez prawka jeszcze gorzej... moze dokoncze to prawko... tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonak 23.03.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Dzięki, za informację. Jesteśmy na różnych etapach budowy. Niektórzy sadzą róże . My jesteśmy na etapie kosztorysu i doboru wykonawców. Chcemy w tym roku zrobić stan surowy zamknięty. Może macie jakieś solidne, warte polecenia ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 agniesia hahahahah mozna tak powiedzieć pijemy od 20 lat...no zeby nie było z przerwami nie mów nic o prawku...moj syn zdawał juz 6 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 agniesia to kto w końcu jest bez tego samochodu? Ty czy fachowiec? bo już się zakręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Z przerwami na zakupy, hihi A czemu 6? ma pecha - zle trafia na egzaminatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 agniesia juz nie wiem....jezdzi dobrze, a jak tylko egzamin...to sie denerwuje....no i tak własnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Iwonak no tak różne etapy budowy, ale wiesz w pewnym momencie można się spotkać na tym samym ja mieszkam już od roku (11 kwietnia będzie rok) , a teraz zacznę drugą budowę, trochę inną ale zawsze budowę ja nie mam dobrych wspomnień co do mojej ekipy więc też będę eksperymentowała z inną ekipą, ale jeszcze nie wiem z jaką, bo tu już mi się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 delf a u mnie w domu na suficie jest wełna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonak 23.03.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Fajnie masz. Cieszę sie na własny kawałek zielonego nieba ale jednocześnie mam wrażenie (po lekturze różnych tematów na forum), że czeka mnie jakaś droga przez mękę. Tego się boję. Tym bardziej, że ani ja ani mój mąż nie mamy pojęcia o budowaniu domów. Zaczynamy dopiero kształcenie ("Murator") w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 didi autka nie ma fachman i chyba agniesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 No i tu mamy problem, bo samochod mam ale prawka nie No chyba, ze fachman bedzie do mnie przychodzil rano i bedzie nas zawozil do T To dopiero sposob... niestety nerwy - twoj wrog, po 2 wypadkach jakos mi sie nie spieszy (2 razy nas pukneli z mala w srodku i teraz sie boje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Iwonak niebo to chyba niebieskie, chociaż jeśli popatrzeć do góry nogami to w górze będzie trawka.... A co do "drogi przez mękę", to jeśli miało by pójść zbyt łatwo, to co będziesz dzieciom i wnukom opowiadała? Nuda! Musi się coś dziać! Byle nie za dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 agniesia no tak...a prawko mają chłopy obydwa....on i brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonak 23.03.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Doris Zielony kawałek nieba to dwa w jednym: niebieskie niebo i zielona trawka. Wiem, że nie będzie łatwo. A jak było u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts