czupurek 30.03.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 za długo pisałam i Didi mnie ubiegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Teskamój mąż stosuje tylko mieszanki traw!kupuje się to to w Bagrasie, ale dodatkowo jeszcze miesza. a jakie ta twoja ma wymagania?sprawdź przemarzanie, wymagania glebowe, podlewanie, no i częstość koszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 amo mam Viessmanna - jak cos to namiarem słuzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 didi moj znajomy w berlinie ma własnie taką trawkę...i juz pare lat sprawdza te warunki...popytam a gdzie jest ten bagras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 ta trawka jest ciniutka, ma pojedyncze zdzbła....i do tego bardzo wytrzymała...i po skoszeniu wyglada piękniascie....aha i kosi ja raz w tygodniu... wada- jest droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.03.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 amo dopisuje sie do Buderusa i pana Pańki - własnie wzielismy u nich wszystko, ceny i rabaty - potwierdzam, a do tego mają teraz promocję i kocioł kondensacyjny wychodzi w cenie normalnego, polecam, chociaz montujemy dopiero za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.03.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Jesteście kochane - dziewczyny wiedziałem, że na Was zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 didi trawka jest tylko na zamowienie po 38 zł za kg......własnie sasiadka dzwoniła ze zamowiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 no misiaczki powiedzcie jakie tynki macie na zewnątrz (rodzaj, firma). wg mojego stanu wiedzy chciałabym chyba mineralny + farba silikonowa. tylko, że chłopaki chcą białą elewację, więc biała farba na biały tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.03.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 czupurek jak tam poszukiwania siatki na ogrodzenie?wytropiłaś juz naljepszą ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 jadę dziś na prawobrzeże dokupić kafli do łazienki i tam koło nomi jest też coś ponoć więc zerknę. tej najtańszej z castoramy za 6,9??zł/mb nie wezmę bo jest już w rolkach poplątana i pogięta.a tak to za 9,??zł/mb jest już kilka ofert dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.03.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 no to czekam cierpliwie co prawda mam jeszcze czas ale zawsze lepiej wiedziec gdzie szukać w razie potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 u mnie tynk akrylowy (kolor w wiaderkach), ale ocieplałam styropianem - wersja podduszona znaczy totalnie nieoddychający dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.03.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Teska - z panem J. Witajcie, no w koncu cos sie ruszylo - elektryk kuje i kuje, montuje, przyczepia, podlacza, praca wre A moja budowa - nie wiem kiedy sie zacznie - pani arch cos dluuuugo to wszystko robi, ale moze dzisiaj sie cos wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.03.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 witajcie ponownie u mnie nareszcie pracują na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.03.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 amo - ja mam kupioną Berettę u " miedzika" turbo + zasobnik 120 l niestety nie ma jeszcze gdzie zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.03.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 i nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.03.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 no i wyjasnilo sie zud w Policach niestety tak sie ciagnie, tzn nie chce sie przyjsc panu z ze i podpisac zudu gazowego, a juz bylo lepiej w tych pip policach, a u dziadka polozona elektryka, ladne rowniutkie rowki, nowe kable, przynajmniej nie bedzie sie instalacja grzac jednak ladnie zakonczyl sie dzien (tfutfu zeby mi dziecko nie marudzilo przed snem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 30.03.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witam wszystkich, jak zwykle ostatnio wieczorowo. agniesia - byłem w Trzebieży i widziałem w realizacji (tak jak pisałaś ) dom wg. projektu, który wybrałem, szkoda tylko, że nie było nikogo na budowie, aby popatrzeć jak wygląda w środku. Teska - rozmawiałem dzisiaj z sąsiadem od drogi i wygląda, że temat będzie zrealizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.03.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witaj Grzegorz - tam w srodku nie ma zadnych instalacji, w zeszlym roku ekipa ktora budowala, tak sie slimaczyla, ze skonczyli dach na jesien (na jesien to rodzinka sie chciala wprowadzic do nowego domku), teraz czekaja na sprawdzonych ludzikow i dlatego tak wszystko czeka na lepsza pogode i fachowcow. Trzeba miec szczescie, zeby wszystko szlo zgodnie z planem Nasza dzialak to ta obok z malym czerownym 'domkiem' z cegiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts