ulanka 31.03.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 nie, w Mierzynie co do mapki, to przecież sprzedający powinien dostarczyć komplet dokumentów więc czemu Ty za tym biegasz? a juz myslalam, ze sąsiadka:-) Wiem, ze te dokumenty (podobnie jak odpis z KW) powinien dostarczyc sprzedający, ale sprzedający to starszy człowiek o lasce, wiec my podjęlismy sie całej papierologii.. ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 31.03.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Cześć Wszystkim ! Wpadłam na chwilkę życzyć Wam miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 didi to jest oryginalna holenderska trawa,tylko na zamowienie w Polsce, inaczej jej nie kupisz. pojedyncze własnie nie krzewiaste...i dlatego wyglada pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 GrzegorzR no to gratulacje z droga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Czupurek pytałas o tynk?? ja mam silikat Webera terranovy, cały system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 31.03.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Monka, u mnie juz humus od wczoraj ściągnięty. Dzisiaj będą wytyczać nasz domek. A jak tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.03.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 no, no Ewa czyli nadeszła wielkopomna chwila bardzo się cieszę i gratuluję. No a ja czekam na pozwolenie, lada dzień powinno być bo dostałam pismo że rozesłano zawiadomienia do sąsiadów... no niestety potem musi sie uprawomocnić, potem jeszcze zawiadowmienie o rozpoczeciu robót i mogę zaczynać pewnie na koniec kwietnia. ps. widziałaś, w projektach jest wątek o Malwie http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43072&highlight=malwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ewa to moze zacznij pisac dziennik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.03.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witam wszystkich, Teska zdaje sie, ze juz macie to mlode prawo jazdy w domu? A pan J z moim mezem zaplanowali nasze dziecko ale sie wczoaj ubawilam, do tego zwierzynca jeszcze jeden lobuz, to nie dla mnie, Maro - jak tam szukanie dzialki? Cala polna naprzeciw dwoch nowych domkow jest gminna. Po tej ostatniej licytacji moze zdecyduja sie wytyczyc i podzielic teren. Podobno w Policach nie ida jakies dzialki i na razie nie chcieli tych w Trzebiezy sprzedawac, ale po tej zawrotnej sumie z Piaskowej - kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.03.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ewa Hebda - gratulacje to teraz wszystko przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 31.03.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ewa, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 31.03.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 oj kochani, dzięki!! Cieszymy się z mężem baaardzo, tym bardziej, że już w tójeczke jesteśmy w domu. w Niedzielę Palmową wylądowałam w szpitalu z małym i dopiero tuz przed Wielkanoca nas puścili. A po mpowrocie do domku okazało się, że MOŻEMY ZACZYNAĆ ! Teska, dziennik powiadasz... A gdzieżbym tam ja skromny żuczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.03.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Teska, dziennik powiadasz... A gdzieżbym tam ja skromny żuczek ... Pisz, pisz, czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.03.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Kochani grupowicze zaczelo sie najpierw byl teraz - mam stresa, zaczelam sie denerwowac, rece mi sie trzesa jak czytam wyceny, dlaczego? dom piwnica + parter + dach + schody zewn jeden pan wycenil robocizne na 67 tys - cos krecil o vatach cenach brutto wiec odpadl na pocztku drugi pan 52 tys - dobra ekipa, bez zaliczek, muruja rowno - tynkarze sa zawsze zadowoleni trzeci pan mowi ze rowno 30 tys - buduja w trzech przez 3 miesiace, myslelismy o tym za 52 tys pan Guzior ale teraz slyszalam tez duzo dobrego o tym za 30 tys - pan Soroko czy ktos zna tego drugiego? czy polecacie? gdzie jest haczyk? dlaczego taka rozbieznosc za te sama prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 a ja sama klikam na warcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 agniesia to masz stresa o 2 w nocy???? jezeli sa ludzie którzy sa zadowoleni z tego za 30...to go po prostu bierzcie...Natomiast tez nikt Ci nie zagwarantuje na 100% ze facet za 50 wybuduje dom lepiej... Moje zdanie: wzielabym tego za 30...porzadnego kierownika, porzadna umowe..i 20 mam w kieszeni.tak mysle... Z tego co widze jestes zadowolona z Pana J??? a o prawku.....to nawet nie chce pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam wszystkich w smutny dzień..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 co sie dzieje z tym forum!!!!!!!! znowu krytycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.04.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witajcie ! smutne wiadomości z Watykanu!!!!! i co będzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts