karol_a 15.09.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Teska ...wyobraź sobie ,że z gminą sobie poradziliśmy..a właściwie moja żoneczka ich rozszarpała i pożarła...Tak więc teraz pozostaje planowac,kupować,budować i Elize stawiać... Pozdrowienia dla Wszystkich grupowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Karol-a gratulacje ze nareszcie koniec Budujcie szybciutko......och..ta Eliza Karol_a to kiedy wpadniecie do nas na budowe? Pozdrawiam raniutko wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 witam we wtorek...pogoda ostatnio dopisuje tym którzy jeszcze w środku sezonu budowlanego, fajniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Też witam wszystkich i donoszę, że Bikosa poszła do szpitala. U mnie już więźba prawie gotowa; fajnie wygląda!Dach ma iść w przyszłym tygodniu.Życzę miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.09.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 To ja tez się melduję. Jasiu udziela się na wątkach kulinarnych, zżynając bezczelnie moje przepisy... Ostatnio się obijamy ze względu na obfitość kani. Wczorajszym hitem były BOROWIKI !!! (juz zamrożone). Piszczałam tak, że aż mój syn syczał - cicho! bo przyjda i wybiorą... I grzaneczki z maślaczkami w śmietanie. Aaa - i kanie robię inaczej niż a'la schabowe. Na masełko i z cebulką. Pyszne, pyszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.09.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ivette - daj znać, jak nowy grupowicz wydostanie się z Bikosy. I pozdrów serdecznie. I przeczytałam Twój dziennik - super postępy - i jakie tempo! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Joasiu , a gdzie te grzyby łomatko dobrze ze moja połowa tego nie czyta bylismy w niedziele na grzybkach w okolicy rurki....ani jeden grzybek nie znalazł sie w polu widzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ivette pozdrów Bikosę...i 3mam łapki za nią i za nowego obywatela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Joasiu! Dzięki za pochwałę. I błogosławię Cię codziennie za Damare - niech Ci Pan Bóg w mądrych i dobrych dzieciach wynagrodzi!Jak Bikosa się do mnie odezwie, to dam znać naturalnie, cobyśmy wszyscy się radowali nowym człowiekiem. Teska! Gdzie się podziewałaś? Byłam w Kościnie w niedzielę i i widziałam Twój dom spod lasu (oględziny domu sąsiadów a głównie oczywiście dachówki ceglastej esówki Euronit). Fajny jest! Nie wchodziliśmy na działkę, bo nie zauważyliśmy żadnych ruchów w środku i na działce, więc nie chcieliśmy, żeby nas jaka ochrona, czy inny dobry sąsiad sczapił. Pozdrawiam kobitki i facetów! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.09.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Grzybów w okolicach Sławoszewsko Bartoszewskich zatrzęsienie. Osobiście zajadałam się w niedzielę. Dostałam też wyprawkę grzybową i dzisiaj mam na obiadek grzybki z cebulką w śmietance. Ojojoj ale będzie jedzenie.Trzymamy kciuki za Bikosę, to moja krajanka przecież. Też z Dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 oj oj to My nie w te rejony pojechali ale moze koło rurki tez beda w czwarteczek? a moze jutro pojedziemy zerknac w te Bartoszewskie....hmm al bym zjadła grzybki z cebulką i smietanka łoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ivette w niedziele chodziłam z moja połowa w nadzieji ze znajdziemy chociaz jednego grzybka.... ale nic ani jednego... w ten weekendzik nas nie ma, ale nastepny napewno bedziemy...czeka nas piłowanko Graba do kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 S.P jak zaczynacie czy już zaczeliscie?? jak bank? moja połowa jest do listopada w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 16.09.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Teska - zapraszam do nas Będzie grzybobranko z kawką/herbatką - full service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Dziewczyny ale macie fajnie. Ja grzybów nie lubię zbierać ale za to bardzo lubię jeść. Smacznego! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Fakt jest faktem ze nawet koło mnie pokazało się sporo grzybów, ojciec sie wybiera więc zobaczymy co przyniesie, ja szczerze mowiąc to bardziej wole zbierac niż jesc, nie wiem może wynika to ze starej prawdy grzybiarzy że wszystkie grzyby sa jadalne, ale niektóre tylko razpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Maksiu to zdaje siię u Ciebie jest mapa grupy szczecińskiej...Jaki to adres,bo nie chce mi się szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.09.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ale ożywienie od mojej ostatniej wizyty.Teska budujemy od początku października. Z tego co poczytałam to u Was sporo się dzieje na budowie. Mój mąż wraca dzisiaj z morza ale na 10 dni i w między czasie ma wyjazd. Zaczynamy z budową jak wróci. Tylko zero w tym roku od wiosny poważne budowanie a na razie gromadzenie środków. W banku nie byłam, bo trochę chorowałam a poza tym to będzie dopiero potrzebne w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Maksiu,dzieki.Ja już raz tam znalazłem tę chwaloną na forum mapę przy okazji przeglądu tematu związanego z identyfikacją użytkowników.MURATOR się nie spisał ,bo w zamierzeniu miała to być mapa redakcji i się użytkownicy wzięli(m.in.TY-i kto tu niecierpliwy??!!) i porobili własne.Ale nie chciało mi się już grzebać w zsaobach...a że tu tacy mili i uczynni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 A w ogóle Maksiu to jesteś naszym sąsiadem póki co ,bo ja ze swoją żoneczką(namawiam ją serdecznie do uczęszczania na Forum-już niedługo) pomieszkujemy w Stargardzie ale zamiarujemy się zakotwiczyć(to tak po marynarsku) w Wełtyniu gm.Gryfino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts