bodekku 01.04.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 miłego weekendu i do poniedziałku prace postępują - pogoda piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Bodek - no wlasnie, wszystko, troche duzo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dziekuje wszystkim za wypowiedzi. Budujemy z ekipa tansza. Mieejscowa wiec odpadaja dojazdy i noclegi. tylko ten zud - no jeden podpis i wszystko stoi przez leniucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 agniesia ta tragedia na budowie Joaski to zart prima aprilisowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ..pusto tutaj..... bardzo smutny jest ten wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.04.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jest bardzo smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.04.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Nie twierdze ze wieczór nie jest smutny, ale trzeba wierzyc... i nie myśleć egoistycznie, co to będzie gdy zabraknie naszego papieża... Tylko Bóg wie kiedy powoła Jana Pawła II do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dzien smutny, ale... wkurzyly mnie stacje tv, ktore juz prawie nie nadawaly normalnego programu, tylko jakies takie 'zapchajdziury', zeby w razie czego szybko przerwac program, kazda stacja chce byc pierwsza,bardzo to niesmaczne - niestety sepy zastanawialam sie czy powinnismy sie modlic w jakiejs intencji, jesli tak to w jakiej? takiej egoistycznej - aby On wyzdrowial,czy kontrowersyjnej - aby nie cierpial odchodzac, w innym watku jest ladnie napisane 'niech sie dzieje wola Boga' i za to pomodle sie przed snem, aby byla to wola boza a nie ludzi, lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Z tym domem Osowy - no tak zart, doczytalam, ale nerwy mnie dopadly i juz nie puszcza, rozmawialam z pania architekta i mnie uspokoila, ze wszystko jest dobrze zaprojektowane, na dodatek u nas bedzie blacha a nie jak pierwotnie zakladalismy dachowka, wiec i lzejszy dach,ale nerwy to juz mam napiete,pamietam Teska z Muratora jak przeczytalam, ze masz tiki nerwowe i kawe wylewasz,ja jestem z tych bardzo nerwowych, zastanawiam sie nad persenem - uzywaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 A dlaczego nigdy w nocy nie ma Was? tak mi czasem tu smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Maksiu nie patrze na to ze umiera "nasz papiez" dla mnie ON jest przede wszystkim bardzo porzadnym człowiekiem....tylko tyle...Za to go podziwiam...a papiez to tylko stanowisko.... Patrze na to co sie wyrabia i jest mi przykro....show w tv....dziennikarze przesciagają sie umarł czy nie...nie dadza człowiekowi w spokoju umrzeć... ale zgadzam sie z Tobą duza ilosc Polaków modli sie tylko dlatego ze umiera....i tak naprawde nic o nim nie wiedzą...jak przyjezdzał machali tylko choragiewkami a w zyciu??? szkoda gadac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 GrzegorzR moge zameldowac.......MASZ DROGĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 agniesia ja tez z tych nerwowych w nocy mialam koszmary budowlane....budzilam sie w nocy i zapisywalam co trzeba zrobić....ale moze dlatego ze wszystko bylo tylko na mojej glowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 witam wszystkich .......ciekawe czy ktoś tutaj dziś zaglądnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 czy WY tez tak macie...krytyczny blad??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.04.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.04.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 witajcie, ciezko spac, ciagle o Nim mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 agniesia bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 02.04.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Witam wszystkich z okolic Ja dopiero zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.04.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Witajcie,witaj Daria, ja tez dopiero zaczynam, jak dobrze pojdzie -w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts