jolly 07.04.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Zgadzam się z Tobą Delfiku , pociesza mnie też Józia, że na tak duży dom (dla mnie duży!) z niewielkimi wpadkami, naprawdę wydałam baaaaardzoooo mało pieeniędzy! A efekt jest naprawdę świetny, nawet szwagier, który remontuje domy i mieszkania, był pierwszy raz w ostatnią sobotę to był w szoku, bo sobie myślał, że jak sami budujemy, to będzie szopa nie dom! A tu jak powiedział, niejedna ekipa mogłaby się uczyć!!! Zostało mi jeszcze położenie gładzi na ściany, oczyszczalnia, hydrofor, elewacja z podbitką, podłogi kafelki i kuchnia i łazienka (1 szt.- na razie) i na więcej nie starczy... ale to nic miło będzie nawet na materacu spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 witajcie popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Witajcie,Maro- nr stacjonarny: 453-23-28 warsztat Samis IwonaK- podaj kiedy sie chcesz budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonak 07.04.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 IwonaK- podaj kiedy sie chcesz budowac Czekamy jeszcze na prąd to jedyne co nas powstrzymuje (najpóźniej w maju), no i oczywiście brak ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a to niestety, jak rozmawiamy z ekipami to mowia, ze powinnismy sie umawiac na pol roku wczesniej mam namiar na ekipe z Nieklonczycy czy Uniemysla, ale oni teraz zajeci - mogliby zaczac w lipcu dopiero (no ale znalazlam innych ludzi), mam tez namiar na ekipe z T, ale nie polece ich chociaz wiem ze chcieliby robote wziac - nie polece, gdyz byly problemy z 'rozplywajacym sie w niebyt' materialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.04.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Teska - czy polecasz panow J do wymiany okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 07.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Agniesia dzięki za telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonak 07.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a to niestety, jak rozmawiamy z ekipami to mowia, ze powinnismy sie umawiac na pol roku wczesniej mam namiar na ekipe z Nieklonczycy czy Uniemysla, ale oni teraz zajeci - mogliby zaczac w lipcu dopiero (no ale znalazlam innych ludzi), mam tez namiar na ekipe z T, ale nie polece ich chociaz wiem ze chcieliby robote wziac - nie polece, gdyz byly problemy z 'rozplywajacym sie w niebyt' materialem Gdybyś mogła na wszelki wypadek podać mi namiary na tę ekipę na lipiec byłabym Ci wdzięczna. Jeżeli będziemy zmuszeni zaczynąc w lipcu to przydałby się nam kontakt. Dziękuję za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.04.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Coś ostatnio tylko w biegu zaglądam. Trochę nas przybyło Na mnie już czas - pakuję się, wyłączam kompa i zmykam do domu. Pa ps. nie ma jak państwowa firma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.04.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 ps. nie ma jak państwowa firma... Hmmm, czy ja wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 witam wszystkich po małym niebyciewłaśnie z całą rodziną leczę grypę więc jestem do końca tygodnia w domuna forum zajrzę dopiero w poniedziałek ostatnie meldunki: po długich poszukiwaniach siatkę i całą resztę wzięłam z karo - dobra jakość, przyzwoita cena. teraz szukam bramy, furtki i co najlepsze 4 słupków co by te otwieranki zamontować. wniosek jeden - pogłupieli, ceny kosmos i to, obojętnie czy bierzesz od wiśniowskiego czy manufaktura.więc jak do przyszłego tygodnia nie trafię na coś rozsądnego - to wiśniowski teraz spadam leczyć się i rodzinkędo zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 agniesia nie wiem...sama zobacz jak pracują i czy jestes zadowolona....no wiesz bo jak cos nie tak...to nie chce byc winna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Iwonak witaj....moi sasiedzimaja ekipę ale oni wolni dopiero od wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Witam tych co tutaj zagladana wieczorkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.04.2005 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Witajcie w nocnym czuwaniu, Iwonka poszlo na priv ide dalej czuwac ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 witajcie sobotnio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Witam tez w sobotę przy kawce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.04.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Witam w sobotę. Teska - rozmawiałem dzisiaj z sąsiadem i powiedział, że dranaż był w ciągu tygodnia udrażniany, ale okazało się, że jest gdzieś przerwany - źle bardzo. W tym wszystkim jest też dobra informacja, prawdopodobnie dzisiaj będę wykonywać dalszy ciąg prac związanych z utwardzeniem drogi, zresztą pewnie jak wyjżysz z okna to pewnie wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.04.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 coś mało nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Może wszyscy korzystają z dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts