bodekku 09.04.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 mam nadzieję, to ja też skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 09.04.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Wniosek o pozwolenie zlozony w czwartek, ale bez zudow gazowych, tak sie zastanawiam po co te wszystkie przepisy skoro i tak ci co podpisuja zudy maja to w.. gdzies. No dobra, nie narzekam, po przeczytaniu niektorych dziennikow budowy wiem, ze nie jest zle. A pogoda - ladna, ale nic mi ise dzis nie chcialo robic, wyslalam meza zeby drzewka przycial. Ten tydzien byl ciezki, mam wrazenie, ze po tych uroczystosciach potrzebuje sie wyciszyc, odsunac troche od ludzi, przemyslec pare spraw. Spokojnie tu dzis, chyba wszyscy na dzialeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 09.04.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 A mozecie mi powiedziec czy z zudu nie powinny do mnie wrocic dokumenty np plan zagosp przestrzennego?Nie wrocilo i teraz nie wiem czy oni zabieraja, czy mi bedzie potrzebne do pozwolenia na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.04.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Dzień dobry w niedzielę, ale tu dziś pusto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 10.04.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Witam wszystkich. Rzeczywiście ostatnio zdecydowanie mniejszy ruch tu panuje. A przy okazji czy może ktoś mi podpowiedzieć jakie rzeczy potrzebne są na ZUD? Czy wystarczy sam plan zagospodarowania z naniesionymi sieciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.04.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 10.04.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Buuu, znowu zimno ! Składam zażalenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 witam wszystkich niedzielnie....jak zwykle przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Teska - ja już dawno po kawce jadę sprawdzić jak postępy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGER 10.04.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Drodzy szczecińscy forumowicze. Planuję w niedługim czasie rozpocząć budowę domu i szukam rzetelnej a jednocześnie niedrogiej firmy (jeśli możliwe jest połączenie tych dwóch cech ). Jeśli macie godną polecenia firmę to proszę o info. Tak na marginesie to mam na zbyciu trochę ziemi (humus, piach) częściowo zagruzowany. Może wiecie kto chciałby sobie zasypać jakąś dziurę i potrzebuje nawieźć trochę ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 10.04.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Breger, witaj w grupie. Zerknij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.04.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Berger, witaj w naszej grupie! A gdzie się budujesz? Moja ekipa działa raczej daleko od Szczecina, więc pewnie korzyść z polecenia byłaby niewielka. Czy Ty jesteś z tych Bergerów od Renaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGER 10.04.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Maggie dzieki za powitanie. Mam zamiar budować w Podjuchach, a jeśli chodzi o Renatę to łączy nas jedynie to coś w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.04.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Cześć wszystkie Misie-Pysie, mam pytanie, czy wiecie gdzie (a może zna ktoś nawet jakiego rzędu są ceny) można kupić w Szczecinie lub okolicach drewniane podkłady kolejowe? Do kogo uderzyć, bo przecież nie do kasy biletowej PKP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.04.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Szukam też solidnego instalatora c.o., który ma doświadczenie w montowaniu ogrzewania podłogowego z miedzi (w szczególności chodzi o rurki fi 12). Może się taki znajdzie w Waszej pamięci lub w Waszych pamiętniko-notatkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Berger witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Bodekku jak tam prace na dachu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 a tak wogóle to witam wszystkich budowlanych pracusiów My zaliczylismy sasiedzką imprezkę.......wiekszosc z pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Stasiek zyjesz??? niestety ja nie mogę polecic zadnego instalatora który robi podłogówkę z miedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 witajcie poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts