karol_a 16.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Teska a mąż gdzie pływa jeśli to nie tajemnica?Chodzi o firmę oczywiście ,nie o akwen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Z mapki Maksia wynika, ze tylko 12 domów się buduje.... Grupowicze! Proszę uaktualnić wpisy! wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Karol_a w "seebord" .....rolnicy ze stanów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 MAR35 witaj ale Ciebie dawno tutaj nie było Pozdrów Paulinę ...i powiedz ze ok nastepnym razem damy tylko sygnalik...i czajnik moze wstawiac Co tam u Staszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.09.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Wiesz co Teska, mój mąż kiedyś też u nich pływał z sześć lat temu, nie bardzo mu się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Karol_a: no prosze... krajan i dopiero sie ujawnił, a ja tu sam jak palec, reszta to szczecin, a gdzie sobie pomieszkujesz w stargardzie?Joasiu: pokrzycz na nich, moze ktos się przestraszy, bo mnie sie wogole nie boją, chetnie dołoże kropki na mapie oraz opisy, tylko naprawde nie ma chetnychpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 S.P a moj jest bardzo zadowolony....niechce wogole zmieniac na innych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Joasiu: w kwesti formalnej to na mapie jest 13 domów, znowu zapomniałaś mnie policzyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Maksiu moze mnie Marcin nie skrzyczy ale dopisz Marcina na szosie polskiej wiesz jak jedzie sie do Polic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Maksiu...My (ja i moja "lepsza" połowa) pomieszkujemy teraz na Hallera(Zawadzkiego jak sięgasz tak daleko pamięcią) i możesz na razie nas tam umiejscowić...To nawet nie za daleko od Ciebie.Karol i Koshi.Ale jak pisałem wyżej to będziemy "okupować" Wełtyń.Na razie mamy przełamane pierwsze lody z gminą,bo nie spodobał się im pomysł wybudowania takiej "szkarady" jak Eliza(załączona na obrazku).I to w fazie projektowania planu zagospodarowania.Teraz chyba wypada zacząć rozdział pod tytułem "pozwolenie na budowe".A propos powyższego...Czy zna ktoś może człowieka-orkistre co to załatwia za nas.Ktoś,gdzieś na forum dał świadectwo istnienia takich cudów. Teska a tak na nasze znaczy ,że w Baltimie się zadomowił?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 16.09.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Witam Nasze pozwolenie pomalenku się rodzi, choć poród odbędzie się zdecydowanie później jak u Bikosy. W tym roku będzie tylko stan zero . Ale dzięki za pocieszenie z tym VAT-em. Maksiu trochę przesadziłem z tą odległością na mapce ok. 5-7 mm w górę zamiat 1 cm Buziaki Grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.09.2003 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Witajciez nowości na mapie:1. pojawiła się kropka Grapuska (w dobrym miejscu?)2. pojawiło się zdjęcie domu Bediego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.09.2003 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Karol_a:no patrz jaki ten swiat maly, ja mieszkałem na twoim osiedlu prawie 10 lat, w bloku nr 8, w czasach gdy za moim blokim byly tylko ogródki działkowepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.09.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Asieńko, a mogłabyś tak umieścić zdjęcia swojej zrobionej kuchni na swojej stronce. Bardzo chciałabym popodziwiać. Napisz ile Cię wyniosła oczywiście część szafkowa bez sprzętu. Mój mąż wczoraj przyjechał a dziś już od rana grzeje telefon i umawia jakieś terminy. Chyba nawet nie zauważył kiedy wyszłam do pracy. Teska jak ty przeżyłaś tę budowę? Domyślam się, że budowa też jest głównym tematem męża w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.09.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 A w ogóle chciałam zauważyć, że stanęły liczniki postów na forum. Teska już natrzaskałaby ze 4000 ... Może jako zasłużona -zwróciłabyś uwagę redakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Witam z ranka! mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie padać. Miłego dnia wszystkim! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.09.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Joasiu, obawiam sie ze jestes w błędzie, liczniki działąją i to coraz lepiej jak w taki tempie nasza grupa będzie produkować posty to niedlugo przesuniemy sie na czwarte miejsce i wyprzedzimy grupe z trójmiasta, bo tracimy do nich tylko okolo 25 postow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.09.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Maksiu - to zwróć uwagę na licznik postów przy obrazku. Cały czas masz czterysta ileśtam... Stoi jak na weselu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Kurczę ja też mam ciągle 130, a tak się ostatnio udzielam, że z powodzeniem wyprzedzilibyśmy Trójmiasto!Ach, jaką mam piękną więźbę nad zadaszonym tarasem! Po prostu cudo! Zazdrośćcie mi! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.09.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Czyżby licznik działał na niekorzyść forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts