Didi 20.04.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj Szitonnajpierw to nam powiedz co i gdzie budujesz? Moje doświadczenie to budowa nie z jednym wykonawcą.Budowałam z panem Ryszardem M. Rozstaliśmy się po sprzeczkach, ale wiem, że wtedy miał nabranych zbyt dużo budów i się chłopina nie wyrabiał. Nie wiem jak jest teraz?Gdyby co, to możesz "chociaż" mieć wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sziton 20.04.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Macie dobre doświadczenia ze swoimi wykonawcami ? Stoję przed planowanym na jesień rozpoczęciem budowy i targają mną wątpliwości - zlecić ją jednej firmie pod klucz czy też najpierw do stanu surowego. Może moglibyscie polecić DOBRYCH wykonawców, budowlańców, dekarzy itd., ew. wykonawcę pod klucz ? Pozdrawiam Buduję w Pilichowie dom z poddaszem użytkowym o powierzchni użytkowej 100 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 To jeszcze powiedz jaki projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Szitonwysłałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sziton 20.04.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Macie dobre doświadczenia ze swoimi wykonawcami ? Stoję przed planowanym na jesień rozpoczęciem budowy i targają mną wątpliwości - zlecić ją jednej firmie pod klucz czy też najpierw do stanu surowego. Może moglibyscie polecić DOBRYCH wykonawców, budowlańców, dekarzy itd., ew. wykonawcę pod klucz ? Pozdrawiam Buduję w Pilichowie dom z poddaszem użytkowym o powierzchni użytkowej 100 m według projektu dom w rododendronach http://www.archon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 witajcie dzis posadzilam przed ogrodzeniem 8 jarzebinek....i 5 jasminków.... wsio kupione w nadlesnictwie..po 60 gr za sztuke ( jarzebinki wysokie na 2,5 m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 choinki do posadzenia wokol jak ktos wezmie 100 sztuk to po 20 groszy i inne tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.04.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Teska a gdzie to nadleśnictwo, podpowiedz jakiś namiarek Ostatnio szukałam czegoś takiego no i niestety nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.04.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 co za taniocha no Teska Ty to umiesz robic interesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 monka Agniesia nadlesnitwo jest jak sie jedzie w strone Dobieszczyna po prawej stronie szkółka... sprzedaz jest TYlko we wtorki od 10 - 14 i chyba srode...ale nie dam glowy za to obciac... choinki wysokosci jakiejs 40 cm...byly daglezje i inne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.04.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dzięki Teska W tym roku pewnie nie skorzystam ale zanotuje do kajecika i będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 monka najlepiej jechac na wiosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 20.04.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Teska!Co tam jeszcze z krzaczorów i drzewek mają w tym dobieszczyńskim nadleśnictwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 21.04.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Teska, no właśnie, co tam jeszcze jest? A dokładniejszym adresem dysponujesz? Czy tylko: "jak się jedzie na Dobieszczyn"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Podaje namiarek na Lesniczego szkółkarza Jerzy Kolasinski 694416713 krzaczorów u niego dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Roman W to nadlesnictwo Trezbiez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 No i witam wszystkich .....mroz u mnie jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ja również witam! Teska ten mróz to nie tylko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Didi moja jedyna brzoskwinke to chyba kwiatki trafiło a juz widziałam sie jka te brzoskwinki zjadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 witam wszystkich Torbe - no to, trochę się wyjaśniło, że jesteś ustabilizowana (chyba żeby jakaś niespodzianka ) i myślisz już o nastepnych pokoleniach. coż powiem tak: jak cię stać to, buduj nawet i z myślą o prawnukach (może wszyscy: dziecię, wnuki i prawnuki będą chciały z wami mieszkać). no wtedy to, i ze 400m2 będzie dobre. a jeżeli nie masz widoków na taką kasę to, buduj dla obecnej rodziny + góra jedno pomieszczenie dodatkowo (dla niespodziewanego gościa i paru metrów luzu). i uważam, że powinno się trzymać pierwotnych założeń. ja się cieszę, że nie uległam chwilowym nastrojom i utrzymałam zakładany metraż, choć kusiło i to bardzo. niestety, odbiłam sobie gdzie indziej i trochę pomieszałam w projekcie w trakcie budowy (nie wytrzymałam jednak ) - co i wydłużyło budowę i podniosło koszty. Teska - ty to, umiesz wyniuchać. ceny są the best. jak nie w tym roku to, w przyszłym napewno skorzystam, w końcu trochę metrów tego płota mam do obsadzenia, ale wpierw czekam na wizję mojego ogrodu. no i znowu mrozik był w nocy. godz. 6.20 u mnie na termometrze -4,5. brrrr wieści ode mnie: ogrodzenie zrobione, dzisiaj montowanie słupków od bram, a ok 4-tego przyjadą bramy i będzie na zicher. pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts