maksiu 18.09.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Dziękuje Ivette, przynajmniej ktoś mnie docenia pozdrawiam ps. no właśnie gdzie reszta towarzystwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.09.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Dzięki, pojadę w poniedziałek ze zgłoszeniem, zaczynam 10 października, więc chyba wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Jeśli dopiero 10 października to spokojnie wystarczy, tylko pamietaj żeby najlepiej złożyć odrazu oświadczenie kierownika o podjęciu się kierowania budową wraz z zaświadczeniem o wpisie do izby branżowej budowlanców (napewno kierownik będzie wiedział o co chodzi, a jak nie wie to lepiej poszukaj nowego) no i ksero prawnień kierownika też by się pewie przydałopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.09.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 A cóż tak dzisiaj zacichli, aaaaa?Gdzie podziewa się reszta? Cosik dzisiaj spadliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.09.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 witam wszystkich....popołudniu to juz nikogo tutaj niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.09.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Cześć Teska! Ja tu jeszcze jestem! Poczytałam właśnie Twój dziennik. Kobitki górą! Do chamów po chamsku! Gratulacje?! Pozdrawiam. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 18.09.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Teska...a ja dalej czekam co bys mi cos nie coś napisała...Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 No i nastał nam piątek, to zdecydowanie dla mnie najlepszy dzień w tygodniu, przed nami dwa dni wolne od pracy w pracypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.09.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Witam Grupę. Maksiu dla mnie to też najpiękniejszy dzień tygodnia, szczególnie podoba mi się piętnasta. Dzięki za dobre rady, na szczęście ten kierownik jest kumaty i wszystkie dokumenty i oświadczenie już mi dał.Ciekawe jaka będzie pogoda na weekend? Może to nie jest dział ogrodniczy, ale czy wiecie w jakiej odległości posadziś drzewka owocowe, takie miniaturki jabłonkę i wiśnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.09.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ja też bardzo lubię piątek! Miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Co prawda ogrodnikiem nie jestem i co do drzew nic Ci nie doradzę, ale jeśli chodzi o pogodę to będzie bardzo dobra pogoda w sobote, a niedziele może (ale nie musi) być nieco gorzejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.09.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Już się dowiedziałam z innych źródeł jak z tymi drzewkami jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.09.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Piszemy, piszemy bo spadniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 19.09.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 WitajcieNapisała do Was może Redakcja? czy tylko my jesteśmy tak uhonorowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Joasiu: zalezy w jakim temacie do was napisała Redakcja, bo jeśli chodzi o prezentacje budowy to do mnie też napisalipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 19.09.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Powiedzcie mi drodzy państwo co takiego jest niesamowitego w tej dachówce z Euronitu??Bo cenowo nie zaskakują...Chyba ,że w rabatach siła i magia...Teska a skąd bk braliście?Goleniów?To ten Rurkowski?A jak znam kobiety to z ołówkiem w ręku...to ile Cie wyniósł m2 ściany z dociepleniem,tynkiem zewn.i wewn. itd.?Joasiu a Ty nie chcesz czy nie możesz zrobić tego adresu jako odnośnik do strony swojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 19.09.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 karol-a: a Ty się nie czepiaj. Może nie umiem W rabatach siła i magia - jak chcesz to podam namiarek na taką hurtownię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ludzie, piątek, słońce za oknem a wy tu takie krzyki... spokojnie, dachowka ładna i mocno urabacona, a joasia poprostu prowoduje takim podpisem, ot co...konca pracy coraz blizej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.09.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Maksiu - jaki koniec pracy? Niektórzy "kiblują" do 17.00 (czyli ja).karol-a - Euronit jest dobry, jak uzyskasz dobrą cenę (ja też należę do tego grona.Ludzie! Jutro jedziemy do Widuchowej oglądać okna - mam nadzieję, że będą ładne (cena jest OK) a reszta rodziny zostanie wysadzona w lesie na grzybobranie (trzymajcie kciuki za ewentualny dodatkowy rabat).Joasiu - widzę, że umiesz pokazać pazur - zupełnie jak ja.Serdecznie pozdrawiam całą grupę. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ivette: no to faktycznie jeszcze troche tu posiedzisz.. mi zostalo juz tylko niecałe półtorej godziny, z tym ze ja siedze w robocie od 7 rano pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts