koks 25.04.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Didi, również wpółczuję! Nie próbowałaś odczulania? Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.04.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 witajcie wtorkowo! Didi - współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam serdecznie wszystkich! KonstantyChodzi o to, że Agniesia robi remont i zna wykonawców, więc może Ci kogoś polecić AmoCały ogród u JG będzie naszą sprawką, a ziemia którą tam przywieźliśmy nie jest najtańsza ale jest jedną z nalepszych jakie kiedykolwiek mieliśmy. Więc uważamy, że warto dać parę złotych więcej, ale wiem, że to za dobrą jakość. Koksja o tym, że jestem alergikiem dowiedziałam się ok . 10dni temu i dopiero będę robić testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.04.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 witam wszystkich Didi - mnie 30 też pasuje (każdy dzień pasuje byle tylko zobaczyć twoje cuda), ale teraz cię dopadło, to może nie będę przeszkadzać? kurka musiałam wczoraj wymienić cegłę na kominie bo, od mrozu glazura popękała i zaczęła na głowy spadać po za tym nic się nie dzieje. czekam na bramy i na trawę może macie informacje gdzie najtańszą, najładniejszą kostkę betonową (na granity i inne mnie nie stać) można kupić? życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 26.04.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 składałaś wniosek o warunki w Urzędzie Gimny w Dobrej i pani nic nie powiedziała na to, że nie masz jeszcze warunków techn. przyłącza energetycznego?!!! My składamy na poczatku maja (w tym samym urzędzie), ale najpierw musimy podpisać UMOWĘ z Zakładem Energetycznym, bo warunki techn. przyłącza, które już mamy, są niewystarczające do WZiZT Pani zgodziła sie na doniesienie warunków. Może zalezy to od tego, gdzie jest położona działka? Enea w ciagu dwoch tygodni powinna dac nam te warunki. ZObaczymy. Wiem, ze samo złożenie wniosku to nie sukces, ale mam nadzieje, ze pojdzie sprawnie. witam wszystkich:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Czupurekno to 30go i bez przekładania.(kropka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 26.04.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Didi, polecam przychodnię na ul.Wyszyńskiego (chyba trzeba miec skierowanie od lek.pierwszego kontaktu): robią testy na miejscu! Niestety na wizytę czeka się straaasznie długo... pozdrawiamMałgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 26.04.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Didi a ja polecam dr Karaś (chyba przyjmuje własnie na Wyszyńskiego) i na Rugiańkiej. Chodzimy do niej z naszą córką. TYlko nie wiem, czy zajmuje sie dorosłymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 26.04.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ulanka, trzymam kciuki!!! Daj znać, kiedy dostaniesz warunki. Zobaczymy, kto bedzie szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 26.04.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 koks dzieki i vice versal:-) chciałabym zeby trwało to jak najkrócej - jest jeszcze tyle do zrobienia w papierologii.. a mamy takie ciche marzenie, zeby jesienia zrobić stan zero.. tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.04.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Didi - kropka. podaj tylko godzinę. z przyczyn technicznych przyjadę solo, albo z synem. apropos lekarzy. byłam w zeszłym tygodniu u rodzinnego po skierowanie na badania (chciałam zrobić sobie wyniki). i co? ano na profilaktykę pacjenta przeznaczone jest 5 zł rocznie więc mogłam wybrać albo krew albo mocz. nie ma to, jak profilaktyka i na co ja płacę tak wysokie składki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Właśnie na Wyszyńskiego mój lekarz kazał mi się zgłosić (skierowanie mam!) Czupurekgodzina, to już jak Tobie pasuje!może 15-16sta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ojojoj! Wizyta dopiero 1 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.04.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Własnie wrociliśmy z Dobrej, chwileczkę rozmawiałam z Bikosą w jej Babim Lecie:-). Jestem pod wrażeniem:-) Bikosi, czy Babiego Lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.04.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 ja o tym, że jestem alergikiem dowiedziałam się ok . 10dni temu i dopiero będę robić testy No to upiekło ci sie 25 latek, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Konstanty zerknij na wiadomosci, masz namiarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 GrzegorzR z mojej lewej....na naszej ulicy....no ale nic nie wiadomo jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Bodekku ano pewnie ze sa najlepsze.....i głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Didi na Majowym jest alergicus....chodziłam tam z synem, jest ok....no tylko trzeba było płacic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam wszystkich.......wtorkowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts