Teska 27.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 podnoszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 delf, aj, rozszyfrowałaś mnie! Czyżbys ty też?! A która uczelnia (jeśli można)?! Bo ja z tej najmłodszej, ale państwowej... us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 no coś z nami słabiutkomoże przez ten deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 No właśnie! Co się z nami dzieje? Czyżby praca tak wszystkich pochłonęła? Proponuję:niech kazdy napisze co właśnie robi, to uaktywnimy się i podniesiemy nasze notowaniaDo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Rozliczam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ja gotuję krupnik i ogladam program Miasto Kobiet na TVN Style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Rozliczam się A z czego kochana? Rachunek sumienia dla US? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.04.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 właśnie wróciłem do biura i się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Rozliczam się A z czego kochana? Rachunek sumienia dla US? Taaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Delf rozliczenie to nie problem, jest teraz tyle programów komputerowych Stres jest dopiero kiedy wezwą na weryfikację zeznania: odrzucą tą fakturkę czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 a ja byłam na śniadaniu w bufecie a teraz się zamartwiam w jakiem kolorze podjazdy mają być, gdy dach ceglasty, tynk będzie jaśniutki i cokół w kolorze dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ooo krupniczek się gotuje. kurka nie jadłam chyba z 10 lat, jak nie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nie no do wypełnienia uzyłam właśnie jednego z takich programów, ale teraz trzeba te zeznania jeszcze zanieść - a teraz nie jest łatwo, no i powpłacać te podatki, 1% darowizny, a komputer, jak na złość nie chce w sprawie urzędu skarbowego współpracować - czyżby wyczuwał coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Delf - tak wyczuwa - NIECHĘĆ i ja się z nim zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 no dziewczynki - podpowiedzcie jaki kolor tej kostki: w kolorze dachu czy .... no właśnie jaki? aha płot zielony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Bodekku - a gdzieś się szwendał po tym deszczu? na budowę się skoczyło co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce: "TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY". Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop:- Ty, a w dziób chcesz?- To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu. Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.- A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich".- Zaraz nam to odszczekasz! - zawrzaśli Turcy wyciągając noże.- I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ło matko wyszło pół strony z małpą, wyłączam się na trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nie no do wypełnienia uzyłam właśnie jednego z takich programów, ale teraz trzeba te zeznania jeszcze zanieść - a teraz nie jest łatwo, no i powpłacać te podatki, 1% darowizny, a komputer, jak na złość nie chce w sprawie urzędu skarbowego współpracować - czyżby wyczuwał coś? Przy budowie domu Ty masz jeszcze coś do wpłacenia urzedowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ok ostatni raz, bo nie mogłam się powstrzymać Pewna para była małżeństwem od dwudziestu lat.Za każdym razem gdy się kochali, mąż domagał się zgaszenia światła.Tymczasem po tych 20 latach żona stwierdziła, że to nieco śmieszne.Umyśliła sobie, że złamie to jego dziwne przyzwyczajenie.Tak więc pewnej nocy, gdy byli w trakcie dzikiej, pełnej rozkoszy, romantycznej sesji, ona nagle zapaliła światło.Patrzy w dół...i widzi, że mąż trzyma napędzany bateriami...wibrator!Miękki, cudowny i większy niż prawdziwy...Kompletnie wytrącona z równowagi zaczęła na niego wrzeszczeć:- Ty dupku! Ty impotencie!!! Jak mogłeś okłamywać mnie przez te wszystkie lata! Lepiej się wytłumacz!!! Mąż spojrzał prosto w jej oczy i spokojnie powiedział:- Wytłumaczę Ci skąd ten wibrator... ale ty najpierw wytłumacz skąd mamy dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts