agniesia 28.04.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jolly pewnie że interesuje, opowiadaj A kiedy będą jakieś nowe fotki z budowy? Jolly Ty wiesz co się z Miśkową dzieje, bo coś dawno jej tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Teska - hmmm A24 muszę obaczyć gdzie to. kaska odebrana - niestety jej żywot będzie krótki, w maju już ani śladu, a najgorsze że to, była ostatnia większa kaska cóż uzbroję się w cierpliwość i poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 No tak zbieram się do tych fotek i zebrać się nie mogę, by je wywołać... Miśki - miały krótką awarię internetu, jest trochę zapracowana, ale też martwię się, wiem tylko , że jest wszystko ok!!!! wiecie co? pomijając moją "skromność" takiej reakcji oczekiwałam, niedługo będą zdjęcia.... a o budowę pytajcie - jak chcecie - chętnie odpowiem.... sama opowiadać nie będę.... póki co szykujemy się do elewacji no i szpachlowanie ... powoli wybór podłóg i kafli do łazienek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Czupurek A24 na przeciwko tej przy geancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.04.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 jolly - my nie uciekamy my czekamy na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jolly czy Ciebie to trzeba sprowokować, żebyś się odezwała? Bo jak nie wspominana to się nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Znowu sie zatrzasneły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Teska - już otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 28.04.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam , jestem "nuwelasek" na tym forum, pozdrawiam lokalne działaczki i działaczy. Poczytuje Wasze opinie i przyznam się że już nawet moja "małża" zanotowała namiary do drzewek. aaa, pozwolenie już jest - uprawomacnia się, start w maju, lokalizacja pomiędzy Dobrą, a Wołczkowem pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 28.04.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Didi, czupurek, monka, dzięki za wskazówki w kwestii mediów!!! Zadzwonię jeszcze do starostwa, tak na wszelki przypadek... Monka, mam nadzieję, że jest ta mozliwość z ZUD-em i zgłoszeniem. Podobną informację wydusiłam dzis również osobiście z jednej budującej koleżanki... Namiary na pana z Goleniowa tez dostaliśmy od Pana_od_Wody! Dzięki za propozycję . Natomiast pani z gminy (bo do nich należy kanalizacja) doradziła nam innego pana - zresztą bardzo miłego i kompetentnego... Zrobimy im więc casting - tak jak czupurek pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 28.04.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Bodekku, gratuluję dachu ! Czyżby to był jego pierwszy deszcz? pzdr. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 28.04.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 zbigx, witaj! Ja też jestem tu od niedawna i tez korzystam ile wlezie... Zazdroszczę zaawansowania w papierkach... Przyznaj się, czy masz już media doprowadzone na działkę? A jeśli tak, to na jakim etapie to robiłeś? Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.04.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Czy ktos może wskazać dobrą firmę sprzedająca i montującą drzwi Gerda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 GrzegorzR no wiesz......u mnie 2 pary tych drzwi...Polecam salonik na piastow i pl orla bialego Unikaj zdecydowanie panow na zolkiewskiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 zbigx witam przyszłego działacza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.04.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 koks a ten polecony Pan to jest do projektu czy do wykonania, bo jak do wykonania to prosiłabym o namiarek zbigx witaj w towarzystwie pozytywnie zakręconych działaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zbigx witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRUBY76 28.04.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam Wszystkich ze Szczecina i okolic zaczynam budowe na Czarnych Łąkach, jestem na etapie kopania pod fundamenty mój projekt to D02 "Rozwojowy" kupiony gotowy projekt z Muratora. To by było na tyle POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 U mnie wod-kan projektował kto inny i wykonywał kto inny.Wykonawcą był p. (nomen omen) Kałuża. Nie jest tani, ale nie było problemów z odbiorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts