GrzegorzR 29.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam wszystkich w piątkowe przedpołudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witakjcie w ten piekny sloneczny piatek. Remoncik sie zakonczyl, ide do dziadka pomyc i posprzatac. A glowa mnie boli jak cholera. Czy jest cos mocniejszego bez recepty? zaden paracetamol mi nie pomaga, biore nurofen ultrafast popijajac kofeina dla rozszerzenia naczyn. Macie jakis mocniejszy pomysl? mykam, bo nigdy nie wyjde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.04.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witam wszystkich. Agniesia chyba ta pogoda jest do kitu bo moją żonkę też głowa mocno nawala już dwa dni i nawet tabletki nie pomagają . Miejmy nadzieję, że jak się majówka zacznie to i bóle odejdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 29.04.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 GrzegorzR no wiesz......u mnie 2 pary tych drzwi...Polecam salonik na piastow i pl orla bialego Unikaj zdecydowanie panow na zolkiewskiego..... A ja korzystałem właśnie z Żółkiewskiego i to nawet dwa razy bo na Piastów i na Orła nie chcieli gadać o rabacie a chciałem 2 pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 witam nowych Teska - wiem, że nie ty może dopiero ustawiał, mam taką cichą nadzieję, w końcu ranek był a tam z rana naprawdę bez sensu 40-stką się tłuc, ja mam wyliczone że w 20 minut muszę dojechać do pracki, nie chcę wstawać "w nocy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 agniesia - Teska ma doskonały sposób nazywa się "Jasiu Wędrowniczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.04.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 a tak przy okazji witam wszystkich nowych - "starych" też oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 29.04.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 dzięki za rady okienne, może jeszcze wcześnie na wybór okien, jak się kopie fundamenty, ale nie zaszkodzi zbierać opinie i oferty, inne materiały mam wybrane, a nie nie lubie czekać i potem na szybko decydować3mta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.04.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 zbigx - nie denerwuj się wszystko przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Mabo Panowie z zołkiewkiego TO OLEWACZE wiem co mowie....jakbys trafil nie daj boze na reklamacje...to napewno poznasz prezesa gerdy w wawie....Ja juz go poznałam...szkoda tylko ze w takich okolicznosciach...Panowie łgają ci prosto w oczy jakby mysleli ze jestes Downem...( sorki chorych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Agniesia oststnio bardzo mi na moja migrenke pomogła zwykła polopiryna z sokiem z cytryny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Bodekku eeee....jasiu to nie na głowe.....wtedy boli bardziej Jasiek to dla pokrzepienia duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Jakos pusto tu jest wszyscy juz czekaja w progach coby z pracy wyskoczyc na weekendzik????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 29.04.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Mabi Panowie z zołkiewkiego TO OLEWACZE wiem co mowie....jakbys trafil nie daj boze na reklamacje...to napewno poznasz prezesa gerdy w wawie....Ja juz go poznałam...szkoda tylko ze w takich okolicznosciach... Panowie łgają ci prosto w oczy jakby mysleli ze jestes Downem...( sorki chorych) Wyobraź sobie że ja też byłem w Warszawie w Gerdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 pracujesz u nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 29.04.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Skąd taki pomysł? Oczywiście że nie. A czy Ty tam pracujesz skoro poznałaś prezesa? Ja byłem tam tylko w serwisie aby załatwić sprawę przy okazji wyjazdu słuzbowego. Uznałem że wezme swoje sprawy w swoje ręce - chciałem mieć drugi zamek na ten sam klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witajcie Z przykrością stwierdzam, że z powodu pracy stałam sie z dość "intensywnego formumowicza" tylko gościem. Mam nadzieję, że to się zmieni. Nie jestem w stanie nadrobić moich zaległości w czytaniu WAS. Serdecznie pozdrawiam i życzę postepów na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Olka trochę Ci naświetlę sytuację w grupie jesteśmy zdrowi, trochę nas przybyło, prace postepują: Bodekku ma dach, Czupurek ma płytki i czeka na ogrodzenie, Teska kupuje roślinki na swój ogród......a Józia - kupiła drugą działkę , Miśki chyba w Norwegi zasypał śnieg, Jolly wpada tylko na chwilkę tak jak i Maksiu i Delf (że o bytności Bikosy, Amo, S.P. i innych nie wspomnę). A ja- jestem, czuwam i....też czekam na ...projekt dotyczący drugiej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witajcie wszyscy w piątkowe popołudnie! Pewnie o tej porze już nikogo tutaj nie ma Ale i tak życzę miłego weekendu wyjeżdżającym i tym, którzy, jak ja, pozostają w domu... Agniesia polecam naturalny sposób - zjedzenie garści sparzonych migdałów albo specjalnej aspiryny migrenowej (podobno baaardzo skuteczna - sama nie wiem, bo jestem na nią uczulona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ulanka, wracaj szybko do zdrowia! Aż mam wyrzuty sumienia - my przyjechaliśmy samochodem - mogliśmy Cię zabrać ze sobą Czemu się nie ujawniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts