karol_a 22.09.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Teska,no to już wiesz... Kto i gdzie...A w ogóle to jak z tym Arendarskim,bo mi się wydawało,że on do Archipelagu przyszedł w drugiej kolejności czyli Eliza była druga... Sebastian a mówiłeś,że już kończysz ...Zanim tam dojade to opowiedz mi o technologii jaką zastosowałeś;dach już wiem-Braas-a tu z kolei pełno Euronitowców .A na ten braasik to jakiś rabacik wytargowałeś??Bo mi by się przydał i owszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.09.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Sebastian - to Tyś mój sąsiad. Do nas rzut dużym beretem chyba - bo my Sławoszewo. A Ty już jesteś grzepniok czy dobrzanin jeszcze? Teska - wiem co i wiesz jak się umówiłyśmy. Kontakt na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.09.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 czołemwitam we wtorek...kiedy to joasiu redakcja cie nawiedzi... ???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.09.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Melduje się Ivette! Jesień powitała nas prawdziwie jesiennie. Miłego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 23.09.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Serdeczne pozdrowienia od bikosy, od soboty jest szczęśliwą mamą ślicznego chłopca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.09.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozrdowienia dla mamusi i synusia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.09.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Gratulacje dla Bikosy i maluszkaZ tej okazji proponujehttp://cache.corbis.com/agent/11/44/95/11449533.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.09.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 HA! Gratulacje dla Bikosy!!!! (nie doczołgała się jednak do klawiatury samodzielnie) Pozdrowienia dla dawcy nasienia (miał też w tym jakiś swój wkład Niech się dzieciątko dobrze chowa!! I mamusia dochodzi do siebie i komputera! Życzy cała rodzinka Jasiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.09.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 No to się dziewczyna wzięła do roboty. Brawo dla młodej mamy i jej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Bikosa wszystkiego naj, naj....dla Was teraz juz wiem kto przez pomyłke wysłam mi smska w sobote ze ma slicznego chłopca...tylko nie wiem napewno...cos w smsiku było o antosiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 23.09.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Bikosa też dołączam się do gratulacji! Wszystkiego najlepszego dla mamusi i synka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.09.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Chyba mam znów potrzebę urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.09.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 SP, twoje potrzeby sa zarazliwe.. ja tez mam potrzebe urlopu.. i to chyba wieczna potrzebe.. nie moglby tydzien pracy trwac 2 dni, a 5 dni odpoczywacpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Sp stało sie cosik?? witajcie , ale sie dzisiaj narobilismy na działce....piłowanie drewienka do kominka...dopiero 3 czesc...pozniej siekiera....ech...kosci bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.09.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! MAM POZWOLENIE!!! Z góry dzięki za gratulacje i sprowadzanie na ziemię w stylu - pozwolenie to małe piwo dopiero się zacznie. Cieszę się że przestane być teoretykiem a stanę się praktykiem, choć w naszej szarej rzeczywistości nigdy nie wiadomo co lepsze pozdrawiam Grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.09.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Grapusek - Gratulacje!!!! Witaj w gronie budujących! Życzę powodzenia! Teska - jak się chciało własnego domu, to kości muszą boleć, bo inaczej to by tak nie było pięknie. Pocieszaj się, że nas wszystkich też to czeka.Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2003 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Grapusek: gratulacje, gratulacje, gratulacje, nie powiem ci ze dopiero sie zacznie bo sprawa papierologii to dosc powazny etap, aczkolwiek przygotuj sie na to ze dalej lzej napewno nie bedziepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 24.09.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Grapusek gratuluję!!! Ja za to dostałam kredyt i od poniedziałku ruszamy ze stropem no i dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 24.09.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Grapusek gratulacje! Ja uważam trchę inaczej niż moi przedmówcy - jesteś już w połowie do zamieszkania w swoim domu. U mnie pozwolenie i całość spraw załatwionuch po urzędach była drogą przez mękę a budowa przy tym to już czysta przyjemność (nie musisz być uniżona dla tych wszystkich urzędasów - płacisz i masz. Uzyskanie pozwolenia trwało cztery miesiące (ze wszystkimi uzgodnieniami) a budowa następne cztery - pięć. No to teraz do roboty . Udanej budowy. Księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.09.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Joasiu zakręc do mnie Grapusek...lepiej być teoretykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts