maksiu 06.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Caps.el wprawdzie blizej, ale on nie prowadzi dziennika (no i dawno go na tym forum nie bylo) nie martw sie... widuje co niemal codziennie... a tak przy okazji to ma już fundamenty i troszke scian m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.05.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 witajcie.......no i mnie pokręciło mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.05.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Witam w sobotę. Teskaa co cię pokręciło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Czupurekapeluję o spokój!!!!!!!!!na pierwsze efekty musisz poczekać ok. 3-4 tygdopiero po tym czasie zacznie się dziać coś konretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Józiazdradzę Ci teraz tajemnicę jaki my nawóz stosujemy i to na wszystkie rośliny rosnące w naszym ogrodzie (i nie tylko) łącznie z trawnikiem: jest to "hydrocomplex". Nawóz mineralny, wieloskładnikowy, granulowany w kolorze niebieskawym, wolno rozkładający się. Z racji uprawianego przez nas zawodu, wypróbowaliśmy już różne nawozy, jednak z efektów tego jesteśmy najbardziej zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 a co się tyczy tuj, to zapytam męża odrobinę później, bo teraz kosi trawniczek, a to potrwa ok. 2 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 .....no i chyba znowu coś redakcja poprzestawiała bo mam godzinę 8,20 i znowu mam poprawiać w profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.05.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Maksiu, ślicznie dziękuję za punkcik na mapce!!!Jak miło!!! A te wyrośniete tuje to po teściów stronie-ja swoich jeszcze nie wsadziłam -ciągle coś... Delf, niestety nie mam ziemi na pozbycie się ale w tych rejonach ziemi sporo a gęstość zaludnienia jeszcze niezbyt duża, więc pewnie by się coś znalazło Zaraz właśnie jadę na działeczkę formować skarpy:D Mam tylko nadzieję, że nie lunie deszcz bo się zakopiemy w tym błocku:roll: Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.05.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 didi ot tego kopania mnie pokreciło cała prawa strona mnie rwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.05.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Teska to co ty, tylko prawą stronę ogrodu skopałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.05.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Józia mój mąż wydał taką diagnozę: tuja lubi wodę, więc baaardzo trudno jest ją przelać, najbardziej prawdopodobne jest to, że po ostatnich przymrozkach przemarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 07.05.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Teska, przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale po byku zalatana jestem. Taaak, to sławetny pan M. u mnie robi. I naprawde jak na razie nie mam większych zastrzeżeń. Może dlatego, że na samym początku budowy zrobiłam z siebie straszna wiedźmę i chyba troszke te moje budowlańce się mnie boją Coś na zasadzie "nie wchodźmy babie w drogę , bo to jakaś wariatka/furiatka".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Ewa ni i masz racje....no i drugie pilnuj materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.05.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Witajcie popołudniem... po dniu spędzony oczywiście na budowie .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.05.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 dokładnie o tych tujach pisałem.. jak tam wasze rozgarnianie... rano jak jechalem na budowie i po poludniu jak wracalem zaglądałem czy jesteście... ale nie widziałem was.... pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.05.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Maksiu a co robisz teraz u siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 07.05.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 nikowo niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.05.2005 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Maksiu a co robisz teraz u siebie??? Teska: caly czas to samo... ocieplanie jeszcze nie skonczone... zostalo 2,5 ściany do położenia siatki i wszystkie sciany do pogruntowania a wczoraj kołkowałem styropian pozd m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Maksiu a kolorek tynku juz wybrałes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Witam grupkę niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts