bodekku 09.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Teska - ja namiarów nie mam ale w cenach lepiej orientuje się Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witajcie w poniedziałek, maksiu, podaję namiar do okien na gdańskiej: tel. 46 23 224, e-mail: [email protected] właśnie brałam od nich dodatkowe okno do wstawienia w ścianie szczytowej. Też mam okleinę 1-stronną, jest OK. Trochę się im obsunął termin dostawy, ale brałam pojedyncze okno, więc może dlatego. O ile mi wiadomo firma ma też punkt w Stargardzie? Hmm, właśnie w weekend odebrałam od fachowców następny etap prac: elewacja (słomkowo-waniliowa, telepatia czy co?), szambo prawie gotowe i wstawione okno. Ech, niby blisko końca, a tak się to ślimaczy... Wszędzie bałagan i brud. Mąż udawał dzięcioła i pracowicie robił podbitkę. Dzisiaj idę wywołać zdjęcia, to może coś niebawem wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Didi - a gdzie można dobrą trawkęrolkowaną zakupić?????jeżeli z Poznania to co z transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.05.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Maggie , co sie stało??!! Cóż za traumatyczne przeżycia cofnęły cię do ery dzieciństwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Maggie , co sie stało??!! Cóż za traumatyczne przeżycia cofnęły cię do ery dzieciństwa??? Hmm, cofnęły powiadasz? Właściwie to stwierdziłam, że czas by przejść od kwiatków i pszczółek do dalszego etapu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 09.05.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Teska,mam namiar, ale w domu. Jutro podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Słuchajcie, jak już tak o dachach dziasiaj rozmawiamy to powiedzcie jakie rynny są dobre i przystępne cenowo Co polecacie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witajcie w poniedziałek, maksiu, podaję namiar do okien na gdańskiej: tel. 46 23 224, e-mail: [email protected] właśnie brałam od nich dodatkowe okno do wstawienia w ścianie szczytowej. Też mam okleinę 1-stronną, jest OK. Trochę się im obsunął termin dostawy, ale brałam pojedyncze okno, więc może dlatego. O ile mi wiadomo firma ma też punkt w Stargardzie? Hmm, właśnie w weekend odebrałam od fachowców następny etap prac: elewacja (słomkowo-waniliowa, telepatia czy co?), szambo prawie gotowe i wstawione okno. Ech, niby blisko końca, a tak się to ślimaczy... Wszędzie bałagan i brud. Mąż udawał dzięcioła i pracowicie robił podbitkę. Dzisiaj idę wywołać zdjęcia, to może coś niebawem wkleję Maggie: dzięki za namiary.. jeśli to nie tajemnica to ile zapłaciłaś za okno (jakie wymiary?)? pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 maksiu,okno 865 x 535 (uchylne) za 283zł + vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 maksiu - wysłałem parę fotek jeżeli znajdziesz chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.05.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Teskazazwyczaj całe urządzenie do sterowania znajduje się np. w garażunatomiast jest jak zwykle problem z umieszczeniem pompy, bo musi być gdzieś przy wyjściu wodykoszty są zalezne od ilości zraszaczy, długości lini kroplujących i mocy pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 maksiu - wysłałem parę fotek jeżeli znajdziesz chwilkę już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.05.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Która pytała o dachówkę? widzę, ja się trochę wyłamię: mam czerwoną, podwójną rzymską z Unibetu, jedyna gdzie za czerwony nie musiałam dopłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Delf, ja dla odmiany WH (chyba część A...albo B , nigdy tego nie wiem!)... U nas do budowania, to jeszcze ho, ho.. albo i dłużej, ale zbieramy informacje i doświadczenia (m.in. Wasze) i to tez jest przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Czupurek, wielkie dzięki!!! Że nie elektryk, to się domyślałam , ale wiesz na ten temat więcej (i to o wiele!) niż ja, więc korzystam pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Która pytała o dachówkę? widzę, ja się trochę wyłamię: mam czerwoną, podwójną rzymską z Unibetu, jedyna gdzie za czerwony nie musiałam dopłacać a ja dla odmiany mam ceglasta eske euronitu i nie zamieniłbym na inną.. jest sliczna.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.05.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Która pytała o dachówkę? widzę, ja się trochę wyłamię: mam czerwoną, podwójną rzymską z Unibetu, jedyna gdzie za czerwony nie musiałam dopłacać W Braasie też nie trzeba . U mnie ciemna czerwień, dachówka celtycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 maksiu - jesteś wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 uwaga! dzięki niezwykłej uprzejmości maksia nowy dach jest już do obejrzenia tym razem wytrzymał burze i opady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Maksiu, z przyjemnością czytam Twój dziennik i obserwuje postępy ocieplania... PozdrawiamMałgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts