czupurek 12.05.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 to odpuszczamy komunikat: koleżanka potrzebuje pilnie namiarów na dekarza i gdzie kupić dobrą, tanią blachodachówkę - plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam wszystkich, duma mnie rozpiera, bo właśnie odebrałem pierwszego tirka z silkami i czuje się prawie jak bym go sam rozładował , a był katapilarek od razu mam pytanko, macie namiar na katapilar miejscowy, (najlepiej rejon Dobra) bo mój jechał ze słonka i dwa razy drożej kosztował mnie dojazd, niż rozładunek tych 24 ton. ale ogólnie praca wre, dziś zalewamy ławy, a w poniedział Boby budownicze zaczynają murować fundamenty podrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.05.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 zbigx - jakie (skąd) silikaty kupowałeś? Jakiej grubości bloczki będziesz miał na ściany 18 czy 24 cm, robiłeś porównanie kosztów w przypadku Twojej budowy pomiędzy silikatami a BK? Co do sprzętu to niestety nie mam nic do polecenia, ale może warto poszperać w Polskich Książkach telefonicznych, albo po okolicznych budowach. Oczywiscie gratuluję rozpoczęcią, je jeszcze czekam na pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 zbigx ta machina jest jak w Dołujach po lewej stronie jest taki nowy budynek..przd nim stoja stare peegerowskie budynki i wóz drzymały...tam własnie mozna sie dogadac co do tej machiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.05.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 odebrałem pierwszego tirka z silkami i czuje się prawie ... Jakie masz wrażenia po organoleptycznym kontakcie z Silką. Słyszałem, że mają dużo zanieczyszczeń w objętości typu gałęzie, szyszki itp. A jak z powtażalnością wymiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Klaus proszę rozwin temat- dobrze zrozumiałam?? ze w tych bloczkach sa szyszki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.05.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Tak szyszki i gałęzie. Rozwinąć za bardzo nie mogę bo już więcej nic nie wiem na ten temat. Powtarzam słowa jednego forumowicza, który budował z Silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Klaus hmm..nie słyszłam nigdy o czyms takim.Natomiast widziałam silkę u naszej forumowej koleżanki...i była piekna biała i czysciutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 GrzegorzR - odpisałem ci na priv o kosztach Klaus - proszę Cię nie słuchaj podszeptów złośliwych troli i nie pisz nic o szyszkach itp. - jak w cegle z której można budować 4 piętra o ścianie szerokości 18 cm mogły by się znaleźć szyszki, co do wymiarów to na palecie wyglądają równo, jak będą problemy - to reklamacyjka, muszą być równe - Xella chwali się 1 mm max niedokładności wymiarów.3mta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 aaaa, zapomniałem - GrzegorzR nie robiłem porównań z BK, bo nie rozważałem zastosowania takowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 TESKA dzięki postaram się znaleźć- choć słowa z lewej strony mogą być dwojakie, rozumiem, że jadąc drogą od Lubieszyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 zbigx - no to powodzenia teraz będzie rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 ...i nie pisz nic o szyszkach itp. - jak w cegle z której można budować 4 piętra o ścianie szerokości 18 cm mogły by się znaleźć szyszki, A jednak zobacz post pattaya w wątku http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43219&highlight=silka ...Xella chwali się 1 mm max niedokładności wymiarów., Oby to nie było kolejne reklamowe kłamstwo. Zobacz post TadkaL wysłany Pią Maj 06, 2005 8:41 pm w wątku: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=44278&postdays=0&postorder=asc&highlight=emanuela&start=60 Ale nie żebym był przeciwko Silce. Rozpytuję bo sam o niej poważnie myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 12.05.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 odp . dla klausa jadąc autem i tylko słuchając tej buraczanej gadki kierowców info spływa do ciebie z promienia ok 5 10 km i to juz wystarcza aby zdjąc noge z gazu wiesz mi podawane są pewne info gdzie suszarka policji gdzie straż miejska wystawiła fotoradar i czy gołębniki na gdańskiej woj. polskiego ku słońcu mają tasmę jeśli masz możliwość i kogoś z cb w samochodzie to posłuchaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 12.05.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 bodekku mógłbyś zdradzić gdzie stawiasz szkieletora na forum lub na moje gg 2585075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 12.05.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 jeśli ktos z was potrzebuje transportu długich materiałów tz stal drewno itp dysponuje transportem od dł 0 -6 mb a w niedalekiej przyszłości 0-12 mb tonażowo 1,2 tony max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 klaus A jednak zobacz post pattaya w wątkuhttp://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43219&highlight=silka Oby to nie było kolejne reklamowe kłamstwo.Zobacz post TadkaL wysłany Pią Maj 06, 2005 8:41 pm w wątku:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=44278&postdays=0&postorder=asc&highlight=emanuela&start=60 Ale nie żebym był przeciwko Silce. Rozpytuję bo sam o niej poważnie myślę. silka wygląda na niezanieczyzczoną, a jak bedzie klejona na ścianie to Ci napiszę czy nie ma róznic wymiarowychh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 zbigx - ja jeszcze raz w sprawie kosztów silki, możesz jeszcze raz puścić na mojego priva informację, jakoś ta, o której pisałeś nie doszła do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 witajciemy budujemy z silki, żadnych szyszek czy gałęzi nie widziałem. co do dokładności to prawda, ale wspaniali murarze potrafią wszystko sp...ja o niedokładnosciach przekonalem sie dopiero przy tynkach co do ceny to biorąc pod uwagę wartość materiału na ściany do wkładu w cały budynek różnica ceny bk-silka, wg mnie, nie gra roli. ważniejsze są wględy użytkowe, a te, wyrażane ostatnio nawet przez sprzedawców ceramiki, są po stronie silki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.05.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witajcie, Bodek - ale pedzisz kiedy sie wprowadzisz? Delf - kurcze, wenflon na glowce? a w ktorym miejscu? nie widzialam jeszcze czegos takiego dzieki Didi - musze zapisac o tym biseptolu bo pamiec jest zawodna Pozwolenia na budowe jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts