Józia S. 13.05.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 witajcie my budujemy z silki, żadnych szyszek czy gałęzi nie widziałem. co do dokładności to prawda, ale wspaniali murarze potrafią wszystko sp... ja o niedokładnosciach przekonalem sie dopiero przy tynkach co do ceny to biorąc pod uwagę wartość materiału na ściany do wkładu w cały budynek różnica ceny bk-silka, wg mnie, nie gra roli. ważniejsze są wględy użytkowe, a te, wyrażane ostatnio nawet przez sprzedawców ceramiki, są po stronie silki pozdrawiam Witaj bratnia duszo. Nareszcie ktoś ma podobne poglądy do moich. Przymierzam się do kolejnej budowy - właśnie z silki. Skąd brałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 witajcie piątkowo! a dzisiaj to tajemnicza data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 kombi - żadna tajemnica;miasto Szczecin - osiedle Bukowo,za Warszewem w kierunku na Policei zdjecia z budowy w linku poniżej. szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 witam wszystkich od 15-stej łikend nikt nie wie nic o blachodachówce i fajnych dekarzach? a teraz pierwsza bajeczka Dawno, dawno temu, Za siedmioma górami, za siedmioma lasami, Powołano komisję do walk z aferami. I był tam król i paź i była królowa I jakaś tajna była z agentem umowa. Że jak się sprzeda na lewo koncern paliwowy, To każdy ustawiony będzie i wpływowy (Dzieci zaczynają krzyczeć, że nie chcą takiej bajki, Zb.Wassermann przewraca kilka kartek i zaczyna czytać nową bajkę ) ale to potem pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 agniesia - ja nie pędzę, po prostu skończyła mi się cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam wszystkich, chyba zapowiada nam się ładny weekendzik jak tak sobie patrzę na niebo. Oj zapalił bym sobie wreszcie grillka bo od majówki jakoś pogoda nie pozwalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.05.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam wszystkich maro74 - mam do Ciebie jedno pytanie, mogę na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 zbigx - ja jeszcze raz w sprawie kosztów silki, możesz jeszcze raz puścić na mojego priva informację, jakoś ta, o której pisałeś nie doszła do tej pory Może lepiej na forum. Po to jest przecież stworzone. Innych też to może interesować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 jeśli ktos z was potrzebuje transportu długich materiałów tz stal drewno itp dysponuje transportem od dł 0 -6 mb a w niedalekiej przyszłości 0-12 mb tonażowo 1,2 tony max To daj jakiś namiar na siebie. Mi w przyszłości na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 co do dokładności to prawda, ale wspaniali murarze potrafią wszystko sp... No to jak w tej sytuacji murować na cienką spoinę gdy rozbieżności dochodzą do 1cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 zbigx po lewej jadac ze strony Dołuj w strone Lubieszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Teska - witaj jaka ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam wszystkich piątkowo.... cały weekend mam ogrodniczy pielenie strasznie nie lubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Bodekku witaj ja mam do pasadzenia jeszcze 6 sztuk cyprysa....wczoraj wsadziłam 20 ledwo sie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.05.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witaj Teska - widzaiłaś może jak się mają nasze poprzesadzane drzewka? szczególnie ta spora brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Didi Dzieki bardzo za cierpliwosc no i rady ogrodnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 GrzegorzR brzoza ma sie ok...własnie sie na nią patrze....i inne krzaczki tez sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.05.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Teska - trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 13.05.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 klaus oki, najlepszy rabacik dała hurtownia pablo naprzeciw Juliana w Mierzynie szef - Paweł - kontaktowy chłop i się dogadacie co do silki, dodam tylko jeszcze że wcześniej obdzweoniłem całą Polskę za silikatami i można dużo taniej kupić "Polskie" silikaty - Pisz, Ludynia, Ostrołęka, ale zabija cena transportu, ba max 24 tony na samochód, silka jest konkretnie ciężka. więc jednak silka wyszła taniej, bo dowóz za tira jest ryczałtem 530pln + kochany Vacik teska - dzięki poszukam tego katapilara, bo jeszcze 2 tirki trzeba rozładować w przyszłości, macie może namiarki na koparki-spychacze rejon dobra, bo trzeba bedzie te wykopki porozgarniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Bodekku ale ja bardzo tego nie lubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts