Teska 13.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Potwierdzam, Paweł jest bardzo kontaktowy i nie robi problemów....kupowałam tez u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Zbix - koparko-spychacz też dostaniesz w dołujach tel. 609-810-718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajacie potrzebuję namiar na geodetę, który wytyczy dom i wykona całą resztę geodezyjnych prac związanych z budową. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka ja mam geodete ale chłop jest drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.05.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 witajcie piątkowo! a dzisiaj to tajemnicza data Witajcie, ktoś mi dzisiaj wybił tylną szybę w aucie! No i jak tu nie być przesądnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Właśnie, że istnieją posty do tego wątku. No i o 15 wolność na całe dwa tygodnie.Powalczę sobie w sprawie ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.05.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajacie potrzebuję namiar na geodetę, który wytyczy dom i wykona całą resztę geodezyjnych prac związanych z budową. Możecie kogoś polecić? Niedawno Koks polecał mi: Norbert Zań, tel.661429192. Wywiązał się szybko i dokładnie. 50zł za punkt + 500 zł za mapkę. Osobiście jeszcze nie korzystałem z jego usług ale mam zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Monka ja mam geodete ale chłop jest drogi A dokłady chociaż, nie trzeba się będzie potem z sąsiadem o miedzę procesować? A co w praktyce oznacza drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witajacie potrzebuję namiar na geodetę, który wytyczy dom i wykona całą resztę geodezyjnych prac związanych z budową. Możecie kogoś polecić? masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Klaus dokładny i fachowy to oj jest.A drogi?? niom ja 4 lata temu płaciłam 50 zł od punktu i chyba juz nie pamietam 800 zł za mapkę... a teraz inwentaryzacyjna plus uaktulnienie wtórnika- 1300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.05.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Dzięki wszystkim za odzew ale gdyby jeszcze ktoś mógł kogoś polecić to chętnie przyjmę namiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.05.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Maggie - no co za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.05.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Maggie słów brakuje, wiem z autopsji, że to wyjątkowo frustrujące i kosztochłonne zdarzenie - a kto ma teraz luźna kaske na takie głupoty. Agniesia taka tygodniowa główka zawiera mnóstwo całkiem widocznych żyłek, i jak już brakuje rączek i nóżek, to jest to konieczność, chociaż powiem ci, że to z punktu widzenia pielegnacji noworodka, było całkiem praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 13.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 witajcie my budujemy z silki, żadnych szyszek czy gałęzi nie widziałem. co do dokładności to prawda, ale wspaniali murarze potrafią wszystko sp... ja o niedokładnosciach przekonalem sie dopiero przy tynkach co do ceny to biorąc pod uwagę wartość materiału na ściany do wkładu w cały budynek różnica ceny bk-silka, wg mnie, nie gra roli. ważniejsze są wględy użytkowe, a te, wyrażane ostatnio nawet przez sprzedawców ceramiki, są po stronie silki pozdrawiam Witaj bratnia duszo. Nareszcie ktoś ma podobne poglądy do moich. Przymierzam się do kolejnej budowy - właśnie z silki. Skąd brałeś? witajcie ja kupowałem silke w bimarze w Dobrej to ten sam gość co Joasie wpędził na minę, o sorki, na więźbe z kornikami. u mnie było ok. , al ja kupowałem jesienią 2003. co do dokładności do 1mm, i tak tynki (najlepiej gipsowe) kładzie sie dość grubo tj ok 1-1,5cm. najważniejsze by ściany nie pływały. u nas były piony, ale po skosach to już góry- doliny. I teraz tynki w jednym miejscu schną błyskawicznie, a tuż obok nie chcą wyschnąć za diabła no to - po szklanie i na rusztowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Klaus dokładny i fachowy to oj jest.A drogi?? niom ja 4 lata temu płaciłam 50 zł od punktu i chyba juz nie pamietam 800 zł za mapkę... a teraz inwentaryzacyjna plus uaktulnienie wtórnika- 1300 zł A możesz podać namiar. Będziemy mieli większy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Klaus masz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 niom...kawka wypita...i siooooo do sadzenia Miłego " łykendu" wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.05.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Dzięki wszystkim za odzew ale gdyby jeszcze ktoś mógł kogoś polecić to chętnie przyjmę namiarek Puściłem ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.05.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Klaus masz na priva. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.05.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Klaus - dostałeś moją odpowiedź? bo mam maila zwrotnego od ciebie i nie wiem czy to, potwierdzenie wysłania, czy też może coś było nieczytelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts